Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι από τις εκλογές που διεξήχθησαν χτες Κυριακή 29/10/2017 στην αίθουσα που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος'' υποψήφιοι που εκλέχτηκαν από όλους όσους παρευρέθησαν εκεί  και''τίμησαν'' με την ψήφο τους τους ανθρώπους που έβαλαν υποψηφιότητα  είναι οι εξής με αλφαβιτική σειρά .

Αντωνιάδης Ιωάννης 43 ψήφους  

Αντωνιάδου Λεμονιά 43 ψήφους

Γλεζάκη Ελένη 61 ψήφους

Δαμιανού Κωσταντίνα 22 ψήφους

Ζαρίφη Κωσταντίνα 14 ψήφους

Θεολογάκη Ρένια 44 ψήφους 

Καλαιτζή Βάσω 37 ψήφους

Καρακεχαγιάς Θεοχάρης 39 ψήφους

Κοτζαγερίδης Ιωάννης 37 ψήφους

Λιτσάκη Γιώτα 22 ψήφους 

Παπαζαφειρίου Κλειώ 49 ψήφους 

Πεκρίδης Απόστολος 19 ψήφους

Πόπη Μαριάννα 32 ψήφους 

Σφέτσου Ελένη 39 ψήφους 

Σφέτσου Ευαγγελία 45 ψήφους.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από τις εκλογές για το νέο διοικιτικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος''

Σε λίγες ημέρες οι κύριοι και κυρίες που πήραν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου θα είναι σε θέση να μας αναγγείλουν τα αποτελέσματα για το ποιοι θα απαρτίζουν το νέο διοικιτικό συμβούλιο μιας και αναμεταξύ του οι υποψήφιοι θα καλεστούν να ανακοινώσουν τον /την πρόεδρο ,ταμία ,γραμματέα κ.τ.λ .Ευχόμαστε στο νέο σύμβούλιο υγεία ,δύναμη και δημιουργικότητα στο  έργο του Συλλόγου που καλείτε να βγάλει εις πέρας ,καλή σας επιτυχία.

 

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Ας υποδεχτούμε την καινούργια εβδομάδα με αισιοδοξία ,με ηρεμία ,με χαμόγελα ,κυρίες και κύριοι είμαι η Μαρία Μπακατζά και με την υπογραφή μου σε αυτό εδώ το άρθρο

,στην μουσική στήλη του αγαπημένου σας volvinews,gr, σας καλός ορίζω και σήμερα Δευτέρα 30 του Οκτώβρη ,στην εκπνοή αυτού του μήνα ,με χαρά ,με κέφι ,με ανεβασμένη την διάθεση και πολλές μουσικές επιλογές που αγαπώ και αγαπάτε και με πολλές ευχές για μια γλυκιά ,όμορφη ,δημιουργική εβδομάδα γεμάτη όμορφα γεγονότα και καλές ειδήσεις.Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα στους απανταχού Έλληνες ,καλημέρα σε εσάς που εργάζεστε ,σε εσάς που απολαμβάνετε τον καφέ σας ,την καλημέρα μου στις νοικοκυρές και σε όσους μας ''ακολουθήσουν''σε αυτό το μουσικό ταξίδι.Παρέλαση λοιπόν το Σαββατο που μας πέρασε με πολλά ευτράπελα όπως φυσικά και δυστυχώς κάθε χρόνο ,κοντές φούστες (το τόνισα την περασμένη Παρασκευή ) ,τακούνια 20 πόντων ,μαλλιά κομμωτηρίου ,χέρια αλλού για αλλού ,μανάδες να τρέχουν μέσα στην παρέλαση των μικρών παιδιών που συνοδευόταν από τις δασκάλες (δεν υπήρχε θέμα στο να ''χαθούν ''τα μικρά παιδάκια) κ.τ.λ .Δεν θα αναθερφώ περετέρω, ο καθένας δείχνει αυτό που είναι ,και η Παρέλαση των Εθνικών μας Εορτών δείχνει για 10 λέπτα από ποιους προερχόμαστε(απόγονους που πολέμησαν για να μη μπορούμε να τους τιμήσουμε όπως αξίζει) και για ποιους γίνετε αυτή η γιορτή μνήμης ,αφού κάνεις που κάνεις παρέλαση κάντο τουλάχιστον καλά...Τα σχόλια δικά σας,εγώ αυτά είχα να πω και λίγο σεβασμός για 10 λεπτά ...δεν βλάπτει.

Κρυάδιασε για τα καλά ,βροχή είχαμε το Σάββατο και πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό της σημερινής ημέρας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Με ηλιοφάνεια, αλλά και πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια, θα κυλήσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας το επόμενο τριήμερο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.
 
 
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30/10/2017

1821 Η επανάσταση στη Μακεδονία υπό τον Φιλικό Εμμ. Παπά καταπνίγεται υπό το βάρος των υπέρτερων οθωμανικών δυνάμεων, αλλά και από τη στάση συνθηκολόγησης των Αγιορειτών μοναχών.

1863 Ο Δανός πρίγκιπας Γουλιέλμος φτάνει στην Αθήνα για να αναλάβει τον θρόνο του, ως βασιλιάς των Ελλήνων, Γεώργιος Α’.

1896 Γεννήθηκε ο Κώστας Καρυωτάκης, Έλληνας ποιητής

1888 Γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας, Έλληνας αθλητής του στίβου, Ολυμπιονίκης στις Ολυμπιάδες του 1908 και 1912

1908 Εμφανίζονται στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα ηλεκτρικά τραμ, τα οποία αντικαθιστούν σταδιακώς τα ιππήλατα. Λόγω του ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα ο περί στάσεων κανονισμός, τα τραμ επί του παρόντος θα σταματούν εκεί που το ζητούν οι επιβάτες.

1910 Πεθαίνει πάμπτωχος και ξεχασμένος σε ένα γηροκομείο της Ζυρίχης ο Ερρίκος Ντινάν. Είχε ιδρύσει το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και ήταν ο πρώτος που το 1901 είχε τιμηθεί με το Νόμπελ για την ειρήνη. Ο Ε. Ντινάν είχε διαθέσει ολόκληρη την περιουσία του και ολόκληρο το ποσό του βραβείου για τους σκοπούς του Ερυθρού Σταυρού.

1918 Η Γερμανία καταθέτει τα όπλα. Τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ταυτόχρονα η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφει ανακωχή με τους Συμμάχους και έτσι τελειώνει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος της Μέσης Ανατολής

1920 Το κομμουνιστικό κόμμα της Αυστραλίας ιδρύεται στο Σύδνευ.1922 Ο Μπενίτο Μουσολίνι γίνεται πρωθυπουργός της Ιταλίας

1941 1500 Εβραίοι από την Ουκρανία αποστέλλονται από τους Ναζί στο στρατόπεδο εξόντωσης Μπελζέκ.

1960 Γίνεται η πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού στο Ηνωμένο Βασίλειο,

1960 Γεννήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, Αργεντινός ποδοσφαιριστής

1966 Πέθανε ο Γιώργος Θεοτοκάς, Έλληνας συγγραφέας

1973 Τελειώνουν οι εργασίες για τη γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, η οποία ενώνει την Ευρώπη με την Ασία.

1988 Πέθανε ο Τάσος Λειβαδίτης, Έλληνας ποιητής

2013 Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος, Έλληνας σκηνοθέτης

Αυτά με τον καιρό και τα γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα 30/10.Φτάσαμε στο τέλος για σήμερα και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχηθώ στην αγαπημένη Σούζη Αρχοντή χρόνια πολλά γεμάτα με όμορφες εκπλήξεις ,υγεία και κάθε ευτυχία μιας και χτες είχε τα γενέθλια της,περιμένω και κάποιο κέρασμα έτσι αφεντικό;  ας δούμε και τα σοφά λόγια της ημέρας πριν σας αποχαιρετήσω και σας ευχηθώ τα καλύτερα.

 Πρέπει κάθε μέρα να ξυπνάω νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τη ζωή μου, επειδή κάποιος, κάπου αλλού, απεγνωσμένα παλεύει για τη δική του.

Για να πούμε την αλήθεια, η ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, αλλά η ικανότητα για την αντιμετώπισή τους. Φανταστείτε όλα τα θαυμάσια πράγματα που το μυαλό σας μπορεί να αγκαλιάσει αν δεν ήταν κρυμμένα καλά πίσω από τα προβλήματά σας. Πάντα να βλέπετε τι έχετε, αντί για αυτά που έχετε χάσει.

Επειδή δεν μετράει αυτό που ο κόσμος σας πήρε μακριά αλλά αυτό που σας έχει απομείνει.
# 1. Ο πόνος είναι μέρος της ανάπτυξης.

# 2. Τα πάντα στη ζωή είναι προσωρινά.

# 3. Με το να ανησυχείτε και να διαμαρτύρεστε για τα πάντα δεν αλλάζει κάτι.

# 4. Τα σημάδια σας είναι τα σύμβολα της δύναμής σας

# 5. Κάθε μικρός αγώνας είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

# 6. Η αρνητικότητα των άλλων ανθρώπων δεν είναι δικό σας πρόβλημα.

# 7. Ότι είναι γραφτό να γίνει, τελικά θα ΓΙΝΕΙ.

# 8. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε.

Μαζί και πάλι αύριο και μέχρι τότε .....Φιλιά στα μούτρα σας ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Πως θα είναι ο γάμος αλα facebook ...


Ο παπάς στο γαμπρό..

- " Δέχεσαι να αλλάξεις την καταστασή σου σε ''παντρεμένος ? ''

Ο γαμπρός ...

.- " Δέχομαι..."

Ο παπάς στη νύφη....

-" Δέχεσαι να αλλάξεις την καταστασή σου σε " παντρεμένη ?|

Η νύφη.....

- " Δέχομαι..."

Ο παπάς ....

- " Παρακαλώ τους κουμπάρους να κάνουν " like ''

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγόρι:

Μωρό μου σ' άγαπώ τόσο πολύ που θα μπορούσα να πάω ακόμη και στην κόλαση για σένα!

Κορίτσι:

Θα μπορούσες ακόμη και να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο facebook για μένα;

Αγόρι:

Έντάξει....μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας !!!!

 

 

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top