Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητέ μου κόσμε ,καλημέρα όλη μέρα και καλή μας εβδομάδα.Δευτέρα σήμερα και ξεκινάμε παρέα όλοι μαζί για  τα μουσικά και ενημερωτικά μας ''ταξίδια''που εύχομαι νας σας ''καλύψω''όσο μπορώ, και με την όποια ενημέρση αλλά και με τις καθημερινές μουσικές μου επιλογές.Χτες λοιπόν ήταν η Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου και ελπίζουμε επιτέλους να δώσουν τα φάρμακα -εμβόλια που έχουν στα χέρια τους οι αυτοί που τα έχουν για να μπορεί ο κόσμος να γιατρευτεί.

Επίσης δεν θα πω τίποτα για το χτεσινό ,μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Αθήνας μιας και ''μίλησε''ο λαός ,ο κόσμος από όλα τα κοινωνικά στρώματα που βρέθηκε εκεί ,χωρίς σκοπιμότητες ,πολιτικές πεποιθήσεις ,και διχασμούς ,το μόνο που θα πω είναι ότι αυτοί οι ελεεινοί που μας κυβερνούν (να τους χαίρεστε για ακόμη μια φορά εσείς που τους ψηφίσατε ) εξαπέλησαν κατηγορίες που δεν αρμόζουν στο πάθος και τον παλμό αυτού του κόσμου ,συνεχίζουν και προκαλούν με τις εμετικές τους αντιδράσεις του τύπου ,δεν είχε κόσμο ,και ξανά μανά όλοι αυτοί που βρέθηκαν εκεί προέρχονται από εθνικιστικούς χώρους ,και θα πω ότι σίγουρα χρείζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης και χρειάζονται επειγόντως φάρμακα ,επειγώντος όμως,από αυτόν τον προδότη Κοτζιά ο οποίος μάλιστα μετά το πέρας του Συλλαλητηρίου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό συκοφαντίες αισχρές και ότι θα συνεχίσει αυτό που έχει στα σκαριά του .....Για ποιον να πρωτοπώ ,για υατόν τον ψυχασθενή τον Πολάκη ;;; ο άνθρωπος αυτός πρέπει να εξαφανιστεί (μαζί με τους υπόλοιπους βέβαια) και να φύγουν μακρυά σε άλλη χώρα ,επίσης αυτός ο Τόσκας που έδωσε εντολή να μας πουν ξέρετε ποιοι δεν θα ονοματίσω,ότι ο κόσμος που κατέκλυσε το κέντρο της Αθήνας ήταν 140.000 χιλιάδες .....Εγώ θα σταματήσω γιατί μου έρχεται να κάνω ''εμετό'' και απλά θα ρωτήσω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση της προδοσίας και της μη αντιλήσεως για την ειρηνική διαμαρτυρία του κόσμου ;;;;;τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;;;;;;τους τρώμε στη μάπα ;;;;;τους έχουμε και τους χαιρόμαστε;;;;;;;;έχουν φέρει την χώρα μας σε τέτοια αδιέξοδα που τι πρέπει να γίνει;;;;;ας απαντήσει κάποιος γιατί εγώ δεν ανέχομαι πλέον αυτήν την τραγική κατάσταση .
Ο ΚΑΙΡΟΣ 5/2/2018
 

Για σήμερα Δευτέρα 05-02-2018 η ΕΜΥ προβλέπει στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ .Θερμοκρασια: από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-thepressroom.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5/2

1919 Γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

1930 Εκδίδεται το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο οι Ελληνίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

1968 Συνέρχεται η ιστορική 12η Πλατιά Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ (5 - 15/2/1968). Η εσωκομματική διαπάλη κορυφώνεται. Νίκη επί της δεξιάς αναθεωρητικής ομάδας Παρτσαλίδη - Ζωγράφου - Δημητρίου η οποία προχωρά σε διάσπαση, ιδρύοντας αργότερα το «ΚΚΕ εσωτερικού».

1971 Το διαστημόπλοιο «Απόλλων 14», η τρίτη και τελευταία επανδρωμένη αποστολή των Αμερικανών στο φεγγάρι, προσεδαφίζεται στην περιοχή Φρα Μάουρο της Σελήνης.

1971 Ανοίγει το Καζίνο της Πάρνηθας.

1976 Ως «νεοελληνική γλώσσα νοείται η (...) δημοτική», όπως κατοχυρώνεται διά νόμου από τη Βουλή.

1983 Τα επίσημα αποτελέσματα της απογραφής του 1981 ανεβάζουν τον πληθυσμό της χώρας στα 9.740.411 άτομα.

1991 Αεροσκάφος C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συντρίβεται στο όρος Όθρυς, κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Νεκροί και οι 63 επιβαίνοντες, εκ των οποίων 19 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και 44 στρατεύσιμοι.

1994 Μακελειό του Σεράγεβο. 60 άνθρωποι σκοτώνονται και 200 τραυματίζονται από έκρηξη όλμου στην αγορά της πόλης.

πηγή-thepressroom.gr

Θα ήθελα να πω πάρα πολλά που δυστυχώς δεν μπορώ άλλο σήμερα ίσως το κάνω αύριο μιας και στο καθεστώς που ζούμε ,χάνουμε την χώρα μας ,τις αξίες μας ,την ταυτότητα μας από μια μερίδα ανθρώπων που το μόνο που κάνουν τόσα χρόνια είναι να κοροιδεύουν τον κόσμο (είμαστε μεγάλα ταγάρια που τους πιστέψαμε η πλειοψηφία ,, και τους έχουμε και τους ''χαιρόμαστε'') ψέμματα ,συκοφαντίες ,ύβρεις προς τον Ελληνικό λαό ,διχασμός ,και προδοσία ......Εσείς είστε γεννημένοι για πορείες -απεργίες σε ''ξέφρενους ρυθμούς ''να καίτε ,να ρημάζετε τον τόπο όλο ,είστε γεννημένοι για φασαρίες το έχετε στο αίμα σας ,είστε γεννημένοι για να διχάσετε χωρίς κανένα τίμημα ,τον λαό ,είστε γεννημένοι για άλλη χώρα ,όχι για την Ελλάδα ,την Ελλάδα δεν την αγαπάτε ,δεν την σέβεστε ,ζείτε για να τα κάνετε όλα μπάχαλο ,ζείτε εδώ σε αυτήν χώρα όπου δεν σας ταιριάζει και απορώ γιατί δεν την κάνετε ....γιατί πραγματικά δεν θα σας ανεχτεί κανένας λαός στην οικουμένη....Προδότες.

Μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός ,να με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να γράψω καθαρά τις σκέψεις μου ,ίσως αύριο ,να περνάτε καλά ,να χαμογελάτε και στις επόμενες εκλογές όλος αυτός ο κόσμος που βρέθηκε χτες στην Αθήνα να ψηφίσει σωστά.....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Κάποια ηλιόλουστη μέρα, η Κοκκινοσκουφίτσα αποφάσισε (σύμφωνα με το λαϊκό μύθο) να επισκεφτεί τη γιαγιά της.

Ο δρόμος ο οποίος περνούσε μέσα από το δάσος, ήταν γεμάτος αγριολούλουδα, και ήταν φυσικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον της μικρής Κοκκινοσκουφίτσας.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top