Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018

Καλημέρα ,καλημέρα ,όλη μέρα καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι ,ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σαββ/κο ,να διασκεδάσατε ,να κάνατε ίσως την πρώτη σας βουτιά στην θάλασσα ,να είδατε αγαπημένα σας πρόσωπα και να ''γεμίσατε τις μπαταρίες σας''για να περάσετε και την καινούργια εβδομάδα με αισιοδοξία και χαμόγελα .Όλα καλά λοιπόν αλλά η επικαιρότητα ''μας καίει'' καθώς η προδοσία από αυτούς που μας κυβερνούν είναι εμφανής ,και εννοώ το όνομα που θέλουν να δώσουν στο ψευδοκράτος οι δικοί μας και ο λόγος για το ''Βόρεια Μακεδονία '',ήδη λοιπόν στις 6 Ιουνίου σε δυο ημέρες μεγάλα συλλαλυτήρια σε όλες τις μεγάλεις πόλεις θα λάβουν χώρα με τους πολιτιστικούς συλλόγους να ξεκινούν έναν μεγάλο αγώνα για να μη δοθεί κανένα μα κανένα όνομα με τον όρο Μακεδονία στους σλαβοβουλγαρο ότι να'ναι και να κοιτάξουν να πάρουν ένα όνομα που να αρμόζει σε αυτό που πρεσβέβουν .

Αυτόν τον Καρανίκα της κυβέρνησης ας τον καλέσει ο εισαγγελέας για αυτές τις άτοπες και απαράδεκτες δηλώσεις του για όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που δίνουν τον δικό τους αγώνα ,επίτέλους σταματήστε να αποκαλείτε τον κόσμο ,μορφώματα ,εθνικάκια παράσιτα ,ακροδεξιές οργανώσεις κτλ ,επιτέλους καταλάβετε ότι όλοι οι Μακεδόνες είναι ενωμένοι ,παιδιά ,γέροι ,νέοι ,ιερείς ,όλοι μαζί θα δώσουμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα και σας προκαλούμε να κάνετε ένα δημοψήφισμα για να δούμε όλοι ότι είστε πολυ κάτω ,είστε στο 10% και ότι ο κόσμος είναι περισσότερος ,πάρτε το χαμπάρι ότι ο λαός θα κερδίσει στο τέλος και εσείς θα πάρετε αυτό που σας αξίζει ,προδότες .

Καύσωνας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα κατά τα λεγόμενα γνωστών μετεωρολόγων της χώρας ,ανεβαίνει λοιπόν η θερμοκρασία και μέσα στην εβδομάδα θα αγγίξει και τους 40 βαθμούς όπου θα έχουμε και τον πρώτο καύσωνα της σεζόν ,θα τα δούμε όλα εδώ μαζί αλλά πάμε να δούμε πρώτα τον καιρό της σημερινής ημέρας και την στήλη σαν σήμερα και επανέρχομαι με τον επίλογο και την μουσική μου επιλογή που θα φροντίσω να σας ξεσηκώσει.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 4/6/2018

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως σε ορεινές περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε τη Δευτέρα 04/6/2018. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 16 έως 33 στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 και τοπικά 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 στο Βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 29 και τοπικά 30 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ.

πηγή-NewsBeast,gr

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

470 π.X. Γεννήθηκε ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος, Σωκράτης

1070 Σε μία σπηλιά στο γαλλικό χωριό Ροκφόρ παρασκευάζεται για πρώτη φορά το ομώνυμο τυρί

1456 Οι Οθωμανοί Τούρκοι κυριεύουν την Αθήνα.

1798 Πέθανε ο Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλός καρδιοκατακτητής και συγγραφέας

1827 Ο ελληνικός στόλος, υπό τον ναύαρχο Κόχραν, αποτυγχάνει να καταστρέψει τον αιγυπτιακό στόλο στο λιμάνι της Αλεξάνδρεια

1876 Ένα τρένο-εξπρές, το Transcontinental Express, φτάνει στο Σαν Φρανσίσκο από τη Νέα Υόρκη, έχοντας διασχίσει τη διαδρομή, σε χρόνο-ρεκόρ για την εποχή, σε 83 ώρες και 39 λεπτά.

1878 Η Τουρκία παραχωρεί την Κύπρο στην Αγγλία.

1896 Ο Χένρυ Φορντ δοκιμάζει στους δρόμους του Ντιτρόιτ το πρώτο αυτοκίνητο που κινείται με βενζίνη, το «Τετράκυκλο». Δεν είναι παρά μια δικύλινδρη μηχανή ανεβασμένη πάνω σε τέσσερις τροχούς ποδηλάτου, που πιάνει μέγιστη ταχύτητα 32 χλμ/ώρα.

1917 Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Κολούμπια και η Επιτροπή Βραβείων Πούλιτζερ απονέμουν για πρώτη φορά τις ομώνυμες διακρίσεις.

1926 Στην Αθήνα, οι πρόσφυγες, με την υποστήριξη και του ντόπιου πληθυσμού, προβαίνουν ομαδικά στην κατάληψη οικοπέδων και την ανέγερση πρόχειρων παραπηγμάτων. Η παγκαλική δικτατορία στέλνει τη Χωροφυλακή, που χτυπά και καταστρέφει τα κτίσματα.

1928 Το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας καταδικάζει 37 στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος σε πολυετείς ποινές κάθειρξης (μεταξύ τους και τον Αντόνιο Γκράμσι).

1951 Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει το δικαίωμα των Πολιτειών να ζητούν πειστήρια μη κομμουνιστικής ιδεολογίας από τους υποψηφίους για διάφορες θέσεις εργασίας.

1961 Ο Σοβιετικός ηγέτης, Νικίτα Χρουστσόφ, ζητά τη διεξαγωγή ειρηνευτικής διάσκεψης με στόχο τη δημιουργία ενός ελεύθερου Βερολίνου.

1970 Η Τόγκα αποκτά την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία.

1991 Έπειτα από παρατεταμένες κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση του Φάτος Νάνο (Εργατικό Κόμμα) στην Αλβανία παραιτείται.

1996 Ο ευρωπαϊκός πύραυλος «Αριάν 5», στην παρθενική του πτήση, παρεκκλίνει της πορείας του και εκρήγνυται μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του.

2001 Πέθανε ο ηθοποιός, Ντίνος Ηλιόπουλος

2006 Κινηματογραφική απόδραση από τον Κορυδαλλό. Υπό την απειλή όπλου και χειροβομβίδων, ελικόπτερο απογειώνεται από τον Άγιο Κοσμά, προσγειώνεται στο προαύλιο των φυλακών και παραλαμβάνει τους Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάι.

2007 Πέθανε ο ηθοποιός, Σωτήρης Μουστάκας.

-πηγή-Thepressroom.gr

Παρακαλούμε πολύ επιτέλους αν μας ακούει κάποιος αρμόδιος ,αν μας διαβάζει κάποιος που να έχει σχέση με τοέργο για τον βιολογικό καθαρισμό ,επιτέλους κάντε κάτι με τους δρόμους δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση ,μας έφαγε η σκόνη ,τα αυτοκίνητα και τα ελαστικά είναι σε τραγική κατάσταση ,δεν μπορούμε άλλο και δεν ξέρουμε που να απευθυνθούμε ,δηλ μόνο η πρώτη σειρά είναι οι προύχωντες σε αυτόν τον τόπο ,έλεος ,υπάρχουν και οι γειτονιές που ομορφαίνουν αυτόν τον τόπο και μας έχετε αφήσει παραπεταμένους με χάλια δρόμους που από τις βροχές έχουν καταντήσει αηδία ,μας έχετε φέρει στα όρια μας και γιατί δεν παερνάτε την πίσσα ,γιατί συμβαίνει αυτό ;;;;;;;γιατί ;;;;;;; έλεος προεκλογικός αγώνας ξεκινάει ,φτιάξτε τους δρόμους μέσα στις γειτονιές ,επιτέλους πια .επιτέλους .......

Θα μιλάω καθημερινά μήπως και κάποιοι πάρουν μπρος και ρίξουν πίσσα μέσα στις γειτονιές του Σταυρού.Μη ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και η μεγάλη κλήρωση θα γίνει στις 12/6/2018 ,οπότε μπορείτε ακόμη να πέρνετε μέρος αφήνοντας καθημερινά τα σχχόλια σας στην ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας '',όπου με τα σχόλια μπαίνετε και στην κλήρωση για 5 μεγάλα και χρήσιμα δώρα που είναι μια ευγενική προσφορά του ιατρού-ακτινολόγου και πολιτευτή για τον δήμο Βόλβης κύριο Ιωάννη Βαλερή ,ο κύριος Βαλερής είναι γνωστός για το μεγάλο του κοινωνικό έργο και είναι για άλλη μια φορά εδώ κοντά μας με τα δώρα του που θα μοιραστούν οι 5 τυχεροί μας φίλοι και είναι τα εξής 

1) Μια Εξέταση Αξονικός Τομογράφος 

2) Μια Εξέταση Οστεοπόρωση

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 

4) Πέντε κιλά χοιρινό κρέας 

5) Ένα 10κιλο αλεύρι

Αυτά είναι τα πολύ χρήσιμα και μεγάλα δώρα που σας προσφέρει για άλλη μια φορά ο κύριος Βαλερής τον οποίο μπορείτε προς στιγμήν να τον βρείτε στο προφίλ του στο facebook με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής και με ένα μήνυμα να συζητήσετε μαζί του για κάποιο κοινωνικό θέμα ,άπορες οικογένειες κτλ ,είτε ακόμη και για κάποιο θέμα που να αφορά σε υπέρηχο και μαστογραφία ,να είστε σίγουροι ότι εαν μπορεί θα σας βοηθήσει .Αυτά και για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου ,καλή μας και ευλογημένη μας εβδομάδα με όλα τα καλά Του Θεού ,σας αφιερώνω με αγάπη το τραγούδι της ημέρας και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο Δευτέρας και να χαμογελάτε φίδια μπόλικα .........φίλοι μετρημένοι στα δάκτυλα ........ο εαυτό σας μοναδικός και Ο Θεός μόνο ένας......

Φίλια στα μούτρα σας.......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ..

Top