Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλή εβδομάδα σε όλους .Δευτέρα σήμερα 9 Νοεμβρίου και η εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού .χρόνια πολλά λοιπόν σε εσάς που γιορτάζετε σήμερα καθώς να πω και χρόνια πολλά σε εσάς που γιορτάζατε χτες των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ .Να σας πω πως η κλήρωση θα γίνει αλλά θα γίνει σε λίγες ημέρες μέχρι να βρω τον τρόπο για να πάρω άδεια και να μετακινηθώ προς Ασπροβάλτα για να κάνουμε την κλήρωση live ,το θέμα δεν είναι πως θα πάω εκεί μπορώ να πάω το θέμα είναι πως θα χρειαστούμε αρκετή ωρίτσα οπότε θα δούμε πως θα κάνουμε την κλήρωση ,δεν χρειάζεται να βιαστούμε μιας και όπως με πληροφόρισε ο ίδιος ο δωροθέτης κ Κωσταντίνος Τσιγγερλιώτης ,λόγο των μέτρων είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί τώρα κόσμο στο ιατρέιο του ,δέχεται κόσμο κατόπιν ραντεβού ,οπότε και δεν θα επιββαρύνουμε την κατάσταση ,θα κάνετε λίγη υπομονή ,και σας ευχαριστούμε γαυτό.

Δεν έχω να σχολιάσω πολλά γιατί έχει περάσει η ώρα ,ο υπολογιστής μου θα φάει ξύλο γιατί κολλάει και τα νεύρα μου είναι too much αυτήν την στιγμή οπότε εαν αρχίσω να σχολιάζω θα πάρει πολλούς η μπάλα....Το μόνο που θα σας πω είναι το εξής-Η θεία ξαναχτυπά ...μας δίνει το ένα χτύπημα πίσω απ΄'το άλλο και κανείς δεν μιλάει ...που είναι ρε παιδιά ένας εισαγγελέας να επέμβει για τον ψυχολιγικό πόλεμο που κάνει αυτό το άτομο ;;;;;ένας δεν θα βρεθεί επιτέλους να την κατατροπώσει ;;;;συνεχίζει και σκορπάει τον φόβο και τον πανικό στον Ελληνικό λαό και δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας ή ακόμη και ο ίδιος ο Μητσοτάκης να της βάλουν φρένο;;;;;;;;;

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Ούτε Χριστούγεννα ούτε Πάσχα - Αμφιβάλω και για το καλοκαίρι....

Κορονοϊός - Παγώνη στο Newsbomb.gr: Ούτε Χριστούγεννα ούτε Πάσχα - Αμφιβάλω και για το καλοκαίρι

Στην κανονικότητα θα επανέλθουμε όταν εμβολιαστούμε όλοι ανέφερε στο Newsbomb.gr η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. Επιπλέον τόνισε ότι διανύουμε την πιο δύσκολη εβδομάδα, είναι πιθανό τα κρούσματα να ξεπεράσουν τα 3.000.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας ανέφερε στοNewsbomb.gr πως στην κανονικότητα θα επανέλθουμε όταν εμβολιαστούμε όλοι, συγκεκριμένα είπε «Αμφιβάλω και για το καλοκαίρι, ο ιός θα είναι εδώ και μετά το εμβόλιο, θα μπορέσουμε θα επανέλθουμε στην κανονικότητα όταν εμβολιαστούν όλοι. Το Πάσχα θα φοράμε όλοι μάσκες και θα κρατάμε αποστάσεις, θα είναι απαγορευτικός ο συνωστισμός».

Όλοι καταλαβαίνουμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε ,ένας να βρεθεί όχι πολλοί ένας να βρεθεί και να της πει ότι δεν είμαστε πιόνια της ,δεν είμαστε ζόμπι ,είμαστε άνθρωποι και περιμένουμε καλύτερη αντιμετώπιση καθώς και αισιοδοξία .......

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Καιρός σήμερα: Με νεφώσεις η Δεύτερα - Πότε και πού θα βρέξει

Ο καιρός σήμερα

 

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βορεια τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη. Από το μεσημέρι οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι απο το βράδυ πιθανόν τοπικά έντονα. Από το απόγευμα βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται και στις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στη Θράκη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 η 4 και στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 9 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Τι συνέβη στον κόσμο και στην Ελλάδα σαν σήμερα 9 Νοεμβρίου

1858 Κάνει την πρώτη της εμφάνιση η Συμφωνική Ορχήστρα της Νέας Υόρκης.

1866 Το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου στην Κρήτη. Καθώς οι Τούρκοι εισβάλλουν στο μοναστήρι, ο ηγούμενος Γαβριήλ Μάνεσης δίνει το σύνθημα και ο Κωνσταντίνος Γιαμπουδάκης πυροβολεί τα βαρέλια με το μπαρούτι. Τριακόσιοι μαχητές και 643 γυναικόπαιδα τινάχτηκαν στον αέρα μαζί με τους Τούρκους.

1888 Ο Άγγλος κατά συρροή δολοφόνος, ο επονομαζόμενος Τζακ ο Αντεροβγάλτης, σκοτώνει τη Μέρι Τζέιν Κέλι, το τελευταίο γνωστό θύμα του.

1906 Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ γίνεται ο πρώτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, που βγαίνει έξω από τα σύνορα της χώρας του και επισκέπτεται το Πουέρτο Ρίκο και τον Παναμά.

1912. Δημοσιεύεται το βασιλικό διάταγμα, με το οποίο προβιβάζεται ο Αρχιστράτηγος των ελληνικών δυνάμεων, διάδοχος Κωνσταντίνος, σε στρατηγό.

1919 Φορολογική μεταρρύθμιση από την κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου. Εισάγεται η φορολογία του προσωπικού εισοδήματος.

1925 Στη Γερμανία, ιδρύονται τα τάγματα ασφαλείας (SS) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (Ναζ

1935 Γεννήθηκε η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Μαρίας Δημητροπούλου

1938 Μαζικό πανεθνικό πογκρόμ κατά των Εβραίων στη Γερμανία γνωστό ως Kristallnacht (Νύχτα των Κρυστάλλων). Οι Ναζί πυρπολούν συναγωγές, καταστρέφουν εβραϊκά μαγαζιά και συλλαμβάνουν και δολοφονούν χιλιάδες Εβραίους.

1939 Στην Ελλάδα, τίθενται σοβαροί περιορισμοί στην ανοικοδόμηση για την εξοικονόμηση σιδήρου, του οποίου είναι αισθητή η έλλειψη.

1960 Ο Τζον Κένεντι εκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ

1966 Ο Τζον Λένον συναντά για πρώτη φορά σε μία έκθεση μοντέρνας ζωγραφικής στο Λονδίνο τη Γιόκο Ό

1970 Πέθανε ο στρατηγός και πρόεδρος της Γαλλίας επί 11 χρόνια, Σαρλ Ντε Γκολ

1979 Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαινιάζει τα έργα του Μόρνου, που λύνουν το πρόβλημα της ύδρευσης της Αθήνας.

1985 Ο Γκάρι Κασπάροφ σε ηλικία 22 ετών γίνεται ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι, βάζοντας τέλος στην 22χρονη κυριαρχία του Ανατόλι Καρπόφ σε αγώνα στη Μόσχα.

1989 Πέφτει το Τείχος του Βερολίνου

1991 Πέθανε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός και τραγουδιστής, Ιβ Μοντάν

1993 Στην Αίγυπτο, ανακαλύπτονται μηχανήματα παρασκευής μπύρας, ηλικίας 3.500 ετών.

1993 Καταρρέει η θρυλική γέφυρα του ποταμού Νερέτβα στο Μοστάρ, ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της στον πόλεμο της Βοσνίας. Η στρατηγική αυτή γέφυρα είχε αντέξει 400 χρόνων πολέμους και μάχες για τον έλεγχό της.

1994 Ο Γιώργος Κοσκωτάς καταδικάζεται σε κάθειρξη 25 ετών για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, μετά από πολύμηνη διαδικασία, τον κρίνει ένοχο για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις.

2005 Εκτόξευση της αποστολής Venus Express του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) από το Μπαϊκονούρ του Καζακστάν με προορισμό την Αφροδίτη.

Πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά από εμένα για σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου του Αγίου Νεκταρίου ,μαζί θα είμαστε αύριο πάλι Πρώτα Ο θεός ,μέχρι τότε όμως να είστε προσεκτικοί ,υπεύθυνοι με ατομική ευθύνη πα΄νω απ΄'ολα γιατί αυτό που είδα χτες στις παιδικές χαρές όπου και είναι απαογορευτικές με τα νέα μέτρα ,χάζεψα και τρελάθηκα συνάμα ,και εμείς παιδιά έχουμε αλλά προσπαθούμε να τα δώσουμε να καταλάβουν γιατί δεν μπορούμε να πάμε εκεί ,στις παιδικές χαρές και προς Θεού δεν αναφέρομαι σε παιδιά με ιδιαιτερότητες ,αναφέρομαι σε εκείνους τους ανεύθυνους γονείς κτλ που το μυαλό τους και μια λίρα ......

Να προσέχετε λοιπόν τον εαυτό σας και τους γύρω σας και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε όσο μπορείτε τουλάχιστον ,μην αφήνετε καμιά ''Παγώνη''να σας ρίχνει την ψυχολογία ,γαυτό πληρώνεται η θεία αυτή για να σκορπίζει τον τρόμο ,τον φόβο και τον πανικό ,μην αφήνετε λοιπόν να ''μπαίνει''μέσα στα σπίτια σας (από τις τηλεοράσεις εννοώ μιας και γυρνάει από τις 7 το πρωί από κανάλι σε κανάλι) ,κλείστε της την πόρτα ,είναι απαράδεκτη και δεν έχει συμπόνια στάλα μέσα της ... Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς τέτοιου είδους ανθρώπους να μας κουνούν το δάχτυλο ,φανταστείτε ένανκόσμο όπως πριν ,με την ελευθερία μας και τα δικαιώματα μας ,αυτά που μας έχουν κλέψει ....Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

 

Top