ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

12 Ιουλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

esyΠανελλαδική κινητοποίηση διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για το προσωπικό που υπηρετεί με ελαστικές μορφές

απασχόλησης στο ΕΣΥ, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, οι εργολαβικοί ή πρώην εργολαβικοί εργαζόμενοι, καθώς και το προσωπικό μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ με συμβάσεις εργασίας ή έργου.

Οι εργαζόμενοι σε πολλές περιπτώσεις είναι απλήρωτοι επί μήνες. «Η απόλυση του εν λόγω προσωπικού θα τινάξει στον αέρα τη λειτουργία των Νοσοκομείων. Οι συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων δεν είναι λύση καθότι υπηρεσίες Επιτρόπων του Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνούνται να υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής του επικουρικού προσωπικού επικαλούμενοι ότι ξεπέρασαν το 24μηνο απασχόλησης με ανανεούμενες συμβάσεις. Ως εκ τούτου η μόνη λύση είναι η μονιμοποίησή τους. Δεν θα δεχτούμε η κυβέρνηση να δημιουργήσει νέα γενιά συμβασιούχων σε ομηρία στα Νοσοκομεία για ψηφοθηρικούς λόγους» αναφέρει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία για τις δομές υγείας της περιφέρειας και 5ωρη στάση εργασίας, ώρες 10:00 πμ -15:00 μμ, για τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής -τη στάση εργασίας στηρίζει και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

 

 

 

 

 

thestival.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top