Σαραφιανός: Αδειάσαμε άρον - άρον την κλινική και δεν ήρθε ούτε ένας ασθενής
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Δεκεμβρίου 2020
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Πάνω από 100 κλίνες παραμένουν αδιάθετες στην κλινική που επιτάχθηκε, για να φιλοξενηθούν ασθενείς Covid19 - "Κανείς δεν ξέρει γιατί. Oι διοικητές της ΥΠΕ δηλώνουν παντελή άγνοια", ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών

Πάνω από 100 κλίνες παραμένουν αδιάθετες στην ιδιωτική κλινική που επιτάχθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φιλοξενηθούν ασθενείς Covid19. 

"Ενώ μας αδειάσαμε άρον-άρον από ασθενείς, και μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία, από εκεί και πέρα μπλεχθήκαμε με γραφειοκρατικά θέματα, με τεχνικά θέματα, ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ένα κέντρο αποκατάστασης, σε εμένα δεν έχει έρθει κανένας, το προσωπικό είναι στη θέση του, έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έγινε η εκπαίδευση που απαιτείτο", δήλωσε πριν από λίγο στον Status FM o Γρηγόρης Σαραφιανός ιδιοκτήτης της ομώνυμης κλινικής και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών.

"Κανείς δεν ξέρει γιατί, κανείς δεν δίνει απάντηση(…)οι διοικητές της ΥΠΕ μου δηλώνουν παντελή άγνοια και ο Υπουργός δεν μου σηκώνει το κινητό του», είπε ο κύριος Σαραφιανός μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη. Η κλινική του κ. Σαραφιανού έχει επιταχθεί προκειμένου να υποδεχθεί ασθενείς Covid19 και μάλιστα προσωπικό από το ΕΣΥ έχει ενταχθεί στο προσωπικό της από τα δημόσια νοσοκομεία με φύλλα πορείας, ωστόσο οι 100 κλίνες παραμένουν κενές. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, υπάρχει αναγκαστική δέσμευση και επίταξη. Εκκρεμεί η ΚΥΑ Οικονομικών και Υγεία, είπε ο κ. Σαραφιανός. «Η λογική της απόφασης είναι ότι η αμοιβή θα είναι ανάλογη των εισαχθέντων ασθενών και της βαρύτητας της πάθησης. Από τη στιγμή που δε νοσήλευσα, είναι μηδέν εις το πηλίκο», τόνισε.

Έπεσαν οι εισαγωγές αλλά αυξήθηκαν οι διασωληνώσεις και αυτό είναι ανησυχητικό", είπε σχετικά με την πορεία της πανδημίας.

 

makthes.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top