Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018

Καλησπέρα φίλοι μας, καλή χρονιά με υγεία! Κι αφού υποδεχτήκαμε το νέο έτος, να μην το γιορτάσουμε και με έναν χορό για να μας πάει καλά η χρονιά..? Έτσι λοιπόν,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Περισσότερες από 24 ώρες έχουν περάσει από τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ στο Κιλκίς και η σεισμική ακολουθία,

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Τέσσερα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ με στόχο τη δημιουργία 37.000 νέων θέσεων εργασίας, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου για τις πλαστικές σακούλες με τους καταναλωτές να καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της.

Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίο κρατά ένα Κρητικό μαχαίρι.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Και κάπως έτσι φίλοι μου αγαπητοί με όλα αυτά που συνέβησαν από τα Χριστούγεννα ως και σήμερα άσχημα ή καλά αποχαιρετούμε τις Γιορτές και περιμένουμε να Αγιασθούν τα νερά το Σάββατο 6/1/2018 για να κλείσει αυτός ο κύκλος των εορτασμών .''Τα κεφάλια μέσα''λοιπόν και να είμαστε γεροί να γιορτάσουμε και του χρόνου.Καλή σας ημέρα αγαπητέ κόσμε ,καλημέρα σε όλους εσάς που και σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 θα επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα για την δική σας ενημέρωση,ο καιρός τίποτα ,και εννοώ τίποτα στην δική μας περιοχή μιας και αν ανατρέξετε στους χάρτες καιρού της ΕΜΥ θα διαπιστώσετε ότι όλη σχεδόν η χώρα έχει βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και η Χαλκιδική δεν έχει ούτε σύννεφο ,λογικά μας ψεκάζουν ,δεν εξηγείται αλλιώς ,και όσοι γουστάρετε αυτό που συμβαίνει το ότι μέσα στον χειμώνα να έχουμε καλοκαίρι καλύτερα να πάτε να μείνετε στην Σαχάρα ,δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό μιας και σε λίγο καιρό οι ιώσεις και οι γρίπες θα κάνουν πάρτυ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 3/1/2018

Για σήμερα Τετάρτη 03-01-2018 η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασια: από 06 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανή καταιγίδα στα παραθαλάσσια τις πρωινές ώρες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις και τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Thepressroom.gr

1496-Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι δοκιμάζει ανεπιτυχώς να πετάξει με ιπτάμενη μηχανή.

1887-Οι οπαδοί του Χαρίλαου Τρικούπηπραγματοποιούν την πρώτη σημαντική προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορία της Πλατείας Συντάγματος. Περισσότερα από 10.000 άτομα επευφημούν στην πλατεία τον αρχηγό 

1919-Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται πρόταση του γάλλου πρωθυπουργού Ζορζ Κλεμανσό να σταλούν ελληνικές δυνάμεις στη Ρωσία, στο πλαίσιο της επέμβασης των συμμάχων της Αντάντ εναντίον του Κόκκινου Στρατού.

1957-Η ΑΔΕΔΥ καταφέρεται εναντίον της σάτιρας των δημοσίων υπαλλήλων από τα θέατρα… «Αρκετά γέλασε ο κόσμος σε βάρος τους με τη φτώχεια τους» αναφέρεται σε ανακοίνωσή της

1962-Εγκαινιάζεται το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον αγώνα ΑΕΚ - Μπαρτσελόνα (0-6), μπροστά σε 38.000 θεατές, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο ισπανός πρίγκιπας και μετέπειτα βασιλιάς Χουάν Κάρλος. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 40 δραχμές το απλό και 60 δραχμές το αριθμημένο. Θα κατεδαφισθεί 41 χρόνια αργότερα.

πηγή-san simera.gr

Και με τις σεισμικές δονήσεις στην περιοχή του Κιλκίς να συνεχίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μιας και οι σεισμολόγοι είναι, όπως άκουσα χτες στις ειδήσεις,καθισηχαστικοί ,μακάρι να μην έχουμε στην περιοχή μας κάτι πιο δυνατό.Αυτά λοιπόν και για σήμερα ,σας εύχομαι να περνάτε όμορφα και γλυκά σε ότι επιλέγετε να κάνετε και με όποιους γουστάρετε ,βεβαιωθείτε πριν βγείτε από το σπίτι σας ότι είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση ,με θετική ενέργεια .με ήρεμία και με καθαρό μυαλό για να συναντήσετε τον οποιονδήποτε ,επίσης να μιλάτε κυρίες μου και κύριοι ,να ανοίγετε το στόμα σας και να μιλάτε με όμορφο λόγο και επιχειρήματα ,μη κρατάτε πράγματα μέσα σας και ''κλείνεστε''στον εαυτό σαςκακό σε εσάς κάνετε ,μιλήστε ,μιλήστε με ηρεμία και γυρίστε τα πράγματα προς την δική σας πλευρά.Μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε σας αφιερώνω το τραγούδι της ημέρας με αγάπη και χαμόγελο ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

 

 

Top