Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Έξι είναι οι τραυματίες μετά την αστυνομική καταστολή της πορείας χθες στις Σκουριές.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Χριστός Ανέστη και καλημέρα σε όλους ,σε εσάς που μόλις ''μπήκατε''στην στήλη και μας διαβάζετε ,σε εσάς που απολαμβάνετε τον καφέ σας ,σε εσάς που κάνετε κάποια εξωτερική δουλειά μιας και ο καιρός το επιτρέπει ,καλημέρα και στην ομαδάρα μας στο facebook και γενικά σε όλους τους απανταχού Έλληνες .Ας ξεκινήσω να ''ανοίξω''λίγο το στόμα μου και να μιλάω για κάποια θέματα που απασχολούν τον κόσμο ,είτε λοιπόν μας διαβάζουν κάποιοι ,είτε όχι ή ακόμη ,ακόμη μπορεί με κάποιο τρόπο να φτάνουν στα αυτιά τους θέλω να πω ότι ήρθε ο καιρός που φροντίζουμε να καθαρίζουμε τα χόρτα από τα χωράφια που βρίσκονται είτε στο κέντρο κάποιου χωριού ,είτε γύρω ,γύρω από τα σπίτια ,δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να αφήνετε τα χόρτα να γίνονται τρια μέτρα με τον φόβο κάποιου ερπετού να κάνει ίσως και επίθεση σε κάποιον ανυποψίαστο περαστικό ,δεν είναι δυνατόν να μην μπορείτε ''να κανονίσετε''τόσα χρόνια τα όποια κληρονομικά σας και κάθε χρόνο να υπάρχει αυτό το θέμα με τα μεγάλα και πυκνά χόρτα στο κέντρο των χωριών ,είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό και να μην καθαρίζετε τα χωράφια σας ,δεν μπορεί συνεχώς ο δήμος να κάνει τις δικές σας δουλειές ,ναι μεν να βοηθήσει αλλά κουνηθείτε και εσείς και καθαρίστε τα χόρτα για να μη γίνει κανά κακό.(φίδια-κουνούπια κ.τ.λ ) .

Λακούβες πολλές και παντού ,ένα επίσης μεγάλο θέμα που απασχολεί τον κόσμο ,βεβαίως και κάνουμε υπομονή για το αποχαιτευτικό γιατί όλοι οι δρόμοι είναι σκαμένοι στην περιοχή της παραλίας των Βρασνών και του Σταυρού ,αλλά εν αρχή της σεζόν και με τόση σκόνη πρέπει το έργο να τελιώνει γιατί μας έφαγε η βρωμιά ,η σκόνη και οι αναρτήσεις από τα αυτοκίνητα θέλουν όλες αλλαγή ,θα παρακαλούσαμε λοιπον να ξεκινήσει η κάλυψη στους δρόμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα .Σίγουρα κάποιοι με ''διαβάζουν''το ξέρω πολύ καλά ,για τους υπέυθυνους εννοώ ,το θέμα όμως δεν είναι μόνο να με ''διαβάζετε''αλλά οι πληροφορίες αυτές να πιάνουν τόπο και τα λύνονται άμμεσα ,εύχομαι λοιπόν να διευθετηθούν τα θέματα χόρτα -δρόμος γιατί παιδική χαρά και φωτισμός της δυτικής παραλίας Σταυρού-Π.Βρασνά προς στιγμήν τίποτα ,βέβαια είναι δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που ανάφερα τα παραπάνω θέματα ,να γίνει κάτι εύχομαι όμως να γίνει και θα παρακαλούσα τουλάχιστον τα χόρτα και οι λακούβες που ταλαιπωρούν ειδικά τους οδηγούς ,να λυθούν άμμεσα.

Αυτά προς το παρών και πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό μιας και η σκόνη από την Αφρική μας έχει ''τρελάνει '',δεν μας φτάνει η σκόνη από τους δρόμους έχουμε και την Αφρικάνική σκόνη ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές αναμένουμε σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί γενικά καλός καιρός με αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η παρουσία αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένη για μια ακόμα ημέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 9 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 20 και τοπικά 21 στη δυτική Ελλάδα, από 11 έως 21 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση στο βόρειο Αιγαίο όπου πρόσκαιρα θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 5 με 6 μποφόρ.

πηγη-NewsBeast.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1194 Ενθρονίζεται για δεύτερη φορά βασιλιάς της Αγγλίας ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος.

1521 Αφορίζεται ο Μαρτίνος Λούθηρος, ο θεολόγος που 4 χρόνια πριν είχε θυροκολλήσει στην εξώπορτα του Μητροπολιτικού Ναού της Βιτεμβέργης τις περιβόητες 95 θέσεις του, με τις οποίες εναντιώνονταν στον Παπισμό, εισάγοντας τον Προτεσταντισμό

1790 Πεθαίνει ο Αμερικανός πολιτικός και εφευρέτης Βενιαμίν Φραγκλίνος, ένας από τους συντάκτες της Διακήρυξης της Ελευθερίας της Αμερικανικής αστικής Επανάστασης του 1776

1821 Η Σάμος υψώνει το λάβαρο της Επανάστασης και ξεσηκώνεται κατά του τουρκικού ζυγού.

1897 Ο Ελληνικός Στρατός σημειώνει στο Βελεστίνο τη μοναδική νίκη του κατά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 που έληξε με ήττα της Ελλάδας και την υπαγωγή της στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο

1906 Καταστροφικός σεισμός, μεγέθους 7,8 Ρίχτερ, πλήττει το Σαν Φρανσίσκο. Οι νεκροί υπολογίζονται σε 3.000, ενώ οι άστεγοι σε 300.000.

1937 Ο Ντάφι Ντακ κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο.

1941  Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γιουγκοσλαβία παραδίδεται στους Ναζί, έπειτα από 11 ημέρες πολιορκίας του Βελιγραδίου

1961  Την ίδια μέρα, ο Μάνος Χατζιδάκις βραβεύεται με το Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού για τα «Παιδιά του Πειραιά», που ερμήνευσε η Μελίνα Μερκούρη στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» (1960) σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν.

1964 Ξεκινά μυστικά η αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στην Κύπρο. Λίγες μέρες αργότερα (23-29/4/1964) ξεσπούν συγκρούσεις μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

1982 Η βασίλισσα Ελισάβετ υπογράφει συνταγματική πράξη, που δίνει το δικαίωμα στον Καναδά να ορίζει το Σύνταγμά του

1993 Πεθαίνει από καρδιακή προσβολή ο Τουργκούτ Οζάλ, Πρόεδρος της Τουρκίας από το 1989. Σήμερα η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι ίσως δολοφονήθηκε.

2012 Πέθανε ο Έλληνας τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος.

 -πηγή-thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός μέσα από εδώ φυσικά την κεντρική σελίδα του www.volvinews.gr ,σε λίγα λεπτά θα πεταχτώ στην ομάδα μας στο facebook για να πούμε τις πιο γλυκές ευχές για την σημερινή ημέρα ,αύριο θα κάνω ένα μικρό αφιέρωμα στον αγαπημένο μας Δημήτρη Μητροπάνο που πέθανε σαν σήμερα το 2012 ,οπότε θα το έχω στο μυαλό μου και ένα μικρό φόρο τιμής για τον τραγουδιστή της καρδιάς μας.

Να περνάτε όμορφα σε ότι επιλέγετε να κάνετε και να μη ξεχνάτε να χαμογελάτε ,και να μένετε μακρυά από τους αρνητικούς ανθρώπους .....Φιλιά στα μούτρα σας......ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ένα αντρόγυνο πήγε να δει μια μαγική παράσταση.

Εκεί είδαν ένα ταχυδακτυλουργό να κόβει μια κοπέλα στα δύο.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top