Τρίτη, 22 Μαϊος 2018

Τρίτη σήμερα 22 του μήνα ,ο ήλιος επιτέλους ζεστένει την φύση και τις καρδιές μας και εγώ είμαι εδώ για να σας ενημερώσω όπως κάθε ημέρα για τα καθέκαστα.....Καλή σας ημέρα αγαπητοί αναγνώστες ,καλημέρα λαέ και κόσμε της μουσικής στήλης ,καλημέρα σε όσους απολαμβάνουν το καφεδάκι τους ,σε όσους εργάζονται και μια μεγάλη καλημέρα στους άνεργους φίλους της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.Και θα ξεκινήσω με το δυσάρεστο γεγονός το ότι ''έφυγε''από την ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρυ Κλύν σε ηλικία 78 ετών το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην κατοικία του στην Θεσσαλονίκη από ανακοπή καρδιάς και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του και στον καλλιτεχνικό χώρο ,θα μείνει αξέχαστος για τις ατάκες του και για τις όμορφες στιγμές που χάρισε στο κοινό που τόσο τον αγάπησε.

Πριν δούμε τα νέα για τον καιρό και επειδή δεν θέλω να ρίξω την διάθεση μας θέλω να σας θυμήσω ότι ο διαγωνισμός μας στην ομάδα μας στο facebook είναι ενεργός και μπορείτε να πάρετε μέρος καθημερινά από Δευτέρα ως και Κυριακή μέχρι και τις 12 Ιουνίου όπου θα γίνει η μεγάλη μας κλήρωση και θα βγουν 5 τυχεροί φίλοι που στηρίζουν καθημερινά την μουσική στήλη ,που αφήνουν τα σχόλια τους και μας λένε όλα αυτά τα  όμορφα πράγματα ,με τα σχόλια λοιπόν μπαίνετε απευθείας στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τα εξής μεγάλα και χρήσιμα δώρα που σας προσφέρει με την ευγενική του χορηγία-χειρονομία ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής στον δήμο Βόλβης ο κύριος Ιωάννης Βαλερής ,τα δώρα λοιπόν είναι -

1) Μια εξέταση Αξονικός Τομογράφος 

2) Μια εξέταση Οστεοπόρωση

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 

4) Πέντε κιλά χοιρινό κρέας 

5) Ένα δεκάκιλο αλεύρι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την ανάρτηση που κάνουμε καθημερινά ''Το Τραγούδι της ημέρας ''στην ομάδα μας στο facebook και να αφήνετε τα σχόλια σας από Δευτέρα ως και Κυριακή ,επίσης αν θέλετε να μιλήσετε με τον κύριο Βαλερή μπορείτε να τον βρείτε στο προφίλ του με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής ''να του στείλετε μηνυμα και να τον ρωτήσετε οτιδήποτε και να είστε σίγουροι ότι αν μπορεί θα σας βοηθήσει.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 22/5/2018

Σήμερα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.

 

Η ορατότητα αργά τη νύχτα θα είναι περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Παράλληλα οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν αυξημένες κατά κύριο λόγο στη Δυτική και Νότια Ελλάδα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πη
γή-NewsBomb.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22/5

1825 Δολοφονήθηκε για οικογενειακούς λόγους η Λασκαρίνα Πινότση, γνωστότερη ως Μπουμπουλίνα, ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης

1939 Ιταλία, Ιπωνία και Γερμανία υπογράφουν την "Ατσάλινη Συνθήκη", που τις ενώνει οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά.

1955 Στην Κύπρο, ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Χαρίλαος Ξενοφώντος, τοποθετεί ωρολογιακή βόμβα κατά του άγγλου κυβερνήτη στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» της Λευκωσίας. Το εγχείρημα αποτυγχάνει, επειδή ο κυβερνήτης Άρμιτεϊτζ αναχωρεί από τον κινηματογράφο λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη.

1960  Ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος σεισμός πλήττει τη νότια Χιλή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 6.000 άνθρωποι. Το μέγεθός του υπολογίζεται στα 9,5 Ρίχτερ. Το τσουνάμι που προκαλεί, σκοτώνει ανθρώπους έως τη Χαβάη και την Ιαπωνία.

1963 Στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του βουλευτή της Ε.Δ.Α., Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος θα υποκύψει πέντε μέρες αργότερα.

19

1973 Το Κίνημα στο Πολεμικό Ναυτικό για την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος Παπαδόπουλου, προδίδεται και καταστέλλεται. Ακολουθούν αθρόες συλλήψεις και βασανισμοί εμπλεκομένων ή υπόπτων για συμμετοχή στο Κίνημα.

2006 Ο πίνακας του Νικηφόρου Λύτρα «Το άτακτο εγγόνι», ένα από τα 82 έργα ελλήνων ζωγράφων του 19ου και του 20ού αιώνα που εκτέθηκαν σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's, πωλείται σε ιδιώτη στην τιμή του 1.082.000 ευρώ, η οποία αποτελεί ρεκόρ για έργο έλληνα ζωγράφου παγκοσμίως.

2005 Πέθανε o Χαρίλαος Φλωράκης, αξιωματικός του ΕΛΑΣ την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στον Εμφύλιο. Αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας

πηγή-Thepressroom.gr

 

Αυτά για σήμερα πρέπει να φύγω για να προλάβω την εκδήλωση στις 11.π.μ στην τοποθεσία πλατάνια στον Σταυρό στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Ecstasy beach bar ,όποιος μπορεί και θέλει ας παραυρεθεί μιας και ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού ,Αγίου Όρους και Αρδαμερίου πατέρας Χρυσόστομος όπου θα τελέσει παράκληση.Αυτά από μένα ,σας εύχομαι να περάσετε όμορφα και ήρεμα και την σημερινή ημέρα Του Θεού ,να μην ξεχνάτε να Τον Ευχαριστείτε με τον τρόπο σας και να χαμογελάτε ,το τραγούδι της ημέρα από τα παλιά αλλά πάντα επίκαιρο ,σας το αφιερώνω και σας στέλνω την θετική μου αύρα και την αγάπη μου....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ μπεκρή της Μακεδονίας όμως χαμός σε όλη την χώρα............

 

 

Χαμογελαστή καλημερα, με ηθικο ακμαιότατο φίλτατοι! τελος χθες και με το Πανηγύρι στα Νεα Βρασνα ...επόμενη "στάση" το τριήμερο του Αγιου Πνευματος !

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top