Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Γυναίκα αλλοδαπή είναι το θύμα της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στο κάμπινγκ του ΕΟΤ της Ασπροβάλτας.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Αθλητική καλημέρα , χθες έπρεπε να τα γράψουμε τα αθλητικά αλλά ..διανύω μετα διακοπών… χαλαρωτική περίοδο …

Ας δούμε τι έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα  στα πλαίσια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος .

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Καλημέρα καλη εβδομαδα με χαμογελο και θετικη διαθεση...

Γυρνάει ο Θανάσης ξημερώματα στο σπίτι του, τύφλα στο μεθύσι, ξαπλώνει για να κοιμηθεί και πεθαίνει στον ύπνο του.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι ,καλημέρα σε όλους ,στους ακόλουθους της ιδιωτικής ,ηλεκτρονικής εφημερίδας www.volvinews.gr ,καλημέρα εκεί στην πιο γλυκιά παρέα του διαδυκτίου στην ομάδα μας στο facebook ,καλημέρα σε φίλους ,σε εχθρούς ,σε αυτούς που μας αγαπάνε και σε αυτούς που μας αντιπαθούν ...Καλημέρα όλη μέρα λοιπόν με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα Της Οσίας Πελαγίας σήμερα και οπως είδα χτες ο καιρός στην χώρα μας ήταν άκρως χειμωνιάτικος μιας και η πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχές ήταν όλη μέρα και όλη νύχτα σε ισχύη.Πάμε να δούμε πως θα κυλήσει τις επόμενες ώρες ο καιρός και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα νέα της ημέρας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 8/9/2019

 Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιμένουν και την Τρίτη τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε πλήρη ισχύ είναι και σήμερα Τρίτη (8/10) το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σε αρκετές περιοχές - Δείτε την πορεία του καιρού, καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ)

Πιο αναλυτικά:

Την Τρίτη (08-10-2019) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλη τη χώρα θα εξασθενήσουν.

Για σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά, ενώ ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Μέχρι 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη, 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δείτε την τελευταία δορυφορική εικόνα της Ελλάδας και της Κύπρου, από τη NASA.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5, βαθμιαία βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυριώς στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως γρήγορα θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και το πρωί στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-NEWSBOMB.GR

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

451 Ξεκινά στη Χαλκηδόνα, μία πόλη της Βιθυνίας, στη Μικρά Ασία, η 4η Οικουμενική Σύνοδος, η οποία αναγνωρίζεται τόσο από την Ορθόδοξη όσο και από την Καθολική Εκκλησία. Η Σύνοδος θα κατατάξει στις αιρέσεις το Μονοφυσιτισμό και με το Διάταγμα της Χαλκηδόνας θα αναγνωριστεί πλήρως η διττή φύση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού.

1827: Ναυμαχία του Ναυαρίνου (π. ημ., στις 20 Οκτωβρίου με το ν. ημ.) Εξω από το Ναυαρίνο οι στόλοι των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας), με ναυάρχους τους Κόδριγκτον, Δεριγνί και Χέιδεν, καταναυμαχούν τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο του Ιμπραήμ. Οι απώλειές του είναι 60 πλοία και 6.000 άνδρες, ενώ των συμμάχων 650 νεκροί, χωρίς να βυθιστεί σκάφος. Είναι η τελευταία ναυμαχία που διεξάγεται αποκλειστικά με ιστιοφόρα.

1838: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης εκφωνεί στην Πνύκα την περίφημη ομιλία του «Παραινέσεις προς τη νέα γενιά».

1871 Ξεκινά η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε Σικάγο των ΗΠΑ. 

1912 Ελληνικές ναυτικές δυνάμεις κάνουν απόβαση στο Μούδρο της Λήμνου, κατά τη διάρκεια του Α’ Βαλκανικού Πολέμου. Θα απελευθερώσουν το νησί την επόμενη μέρα.

1951 Ο Εθνάρχης της Κύπρου Μακάριος προσφεύγει στον ΟΗΕ, ζητώντας να αναγνωριστεί το δικαίωμα στους Κυπρίους να ενωθούν με την Ελλάδα.

1955 Καθελκύεται στις ΗΠΑ το ισχυρότερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο, το "Σαρατόγκα".

1965 Η ΔΟΕ ανακοινώνει ότι η Γερμανία θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού με δύο ομάδες, τη Δυτική (DDR) και την Ανατολική (GDR).

1973 Ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος διορίζει πρωθυπουργό τον Σπύρο Μαρκεζίνη, ξεκινώντας τη «φιλελευθεροποίηση» της Χούντας, που, σαράντα μέρες αργότερα, θα θαφτεί στο Πολυτεχνείο.

1973: Μία τεθωρακισμένη μεραρχία των Ισραηλινών επιτίθεται στις αιγυπτιακές δυνάμεις που προελαύνουν στο Σουέζ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου στο Γιομ Κιπούρ. Η επίθεση αποτυγχάνει και 150 ισραηλινά τανκς καταστρέφονται.

1979 Αεροσκάφος της ελβετικής εταιρείας Swissair συντρίβεται στο Ελληνικό, με 14 νεκρούς επί συνόλου 142 επιβατών. Σώζεται το δωδεκαμελές πλήρωμα.

1980 Ο Μπομπ Μάρλεϊ καταρρέει στη σκηνή και μεταφέρεται σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος που έκανε γνωστή τη ρέγγε μουσική σ’ όλο τον κόσμο, θα πεθάνει επτά μήνες αργότερα.

1987 Θεμελιώνεται επίσημα το "Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο". Θα παραδοθεί σε 34 μήνες.

1987 Πέθανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, νομικός και ακαδημαϊκός, Κωνσταντίνος Τσάτσος,

1996 Ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, Γιάσερ Αραφάτ, κάνει την πρώτη δημόσια επίσκεψη στο Ισραήλ, με σκοπό να έρθει σε διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο της χώρας, Έζερ Βάισμαν.

2001 Αεροπορική τραγωδία με 118 νεκρούς συγκλονίζει την Ιταλία, μετά τη σύγκρουση αεροσκάφους ΜD-87 των αερογραμμών της SAS με μικρό Τσέσνα και την πτώση του πρώτου πάνω στην αποθήκη αποσκευών, στο αεροδρόμιο Λινάτε, στο Μιλάνο.

2005 Ισχυρότατος σεισμός 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλονίζει το βόρειο Πακιστάν, με 70.000 περίπου νεκρούς.

2008 Πέθανε ο τελευταίος γάλλος δήμιος, Μαρσέλ Σεβαλιέ

2015:  Η FIFA απαγορεύει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 90 ημέρες στους Σεπ Μπλάτερ, Μισέλ Πλατινί και Ζερόμ Βάλκε εν μέσω καταγγελιών για διαφθορά.

Πηγή-Thepressroom.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα από φωτιά σε τροχόσπιτο

Κάηκε ολοσχερώς το τροχόσπιτο που βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το πρωί μετά από φωτιά η οποία ξέσπασε σε τροχόσπιτο το οποίο βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην περιοχή της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η πυροσβεστική βρήκε μέσα στο τροχόσπιτο ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 07:30 το πρωί σε τροχόσπιτο που βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα. Σημειώνεται ότι επί του παρόντος δεν είναι ξεκάθαρο το τι προκάλεσε την πυρκαγιά, από την οποία το τροχόσπιτο κάηκε ολοσχερώς, χωρίς να επεκταθεί στους τριγύρω χώρους.

Σημειώνεται ότι από το φλεγόμενο όχημα είχε προλάβει να βγει ένας άντρας (ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα) και ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι μέσα στο τροχόσπιτο βρισκόταν μια γυναίκα.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς βρέθηκαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο τροχόσπιτο ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί.

Προϋπολογισμός: Τι νέο επίδομα έρχεται το 2020 – Ποιοι φόροι μειώνονται.

Κατατέθηκε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2020

Με βασικό στόχο την αλλαγή σελίδας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία η κυβέρνηση κατέθεσε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2020, που προβλέπει αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης στο 2,8% του ΑΕΠ, μείωση της φορολογίας και αύξηση των επενδύσεων.

Βρούτσης: Οι συνταξιούχοι που δικαιούνται αναδρομικά, θα ικανοποιηθούν.

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Ιβάν Σαββίδης και η νέα σειρά στο κανάλι του OPEN.

Τι αναφέρει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ για τη νέα σειρά με φόντο τη Γενοκτονία των Ποντίων

Μία ιστορία εποχής κινηματογραφικών προδιαγραφών, η οποία «ζουμάρει» σε μια τραγική ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της Γενοκτονίας των Ποντίων και αποτυπώνεται με γλαφυρό τρόπο από τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Μανούσο Μανουσάκη, έρχεται σήμερα Κυριακή (στις 21.00 το βράδυ) στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Open TV.

Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» στην Ερμού για λεωφορεία ΟΑΣΘ – Αλλάζουν 2 γραμμές

Πηγή-Typosthess.gr

Εχουν και δεν πληρώνουν

ΔΕΗ: Κόβουν το ρεύμα σε 30.000 κακοπληρωτές

Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει δοθεί εντολή από τη ΔΕΗ για 30.000 αποκοπές ρεύματος σε καταναλωτές που χρωστούν, ενώ μπορούν να πληρώσουν. «Ξέρουμε ότι τα μισά περίπου από αυτά που μπορεί να εισπράξει η ΔΕΗ, τα χρωστούν 60.000 συμπολίτες μας που φτωχούς δεν τους λες» τόνισε.

Στη Βουλή

Την Παρασκευή ο Μητσοτάκης βλέπει τους πολιτικούς αρχηγούς για την ψήφο των αποδήμων

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο «προσκλητήριο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή.

Αδ. Γεωργιάδης στο One Channel: Οι λαθρομετανάστες καταπατούν τα δικαιώματα των Ελλήνων

Μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «εφόσον κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει την κυριαρχία του ελληνικού λαού και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, επέλεξε να είναι λαθρομετανάστης».

120 δόσεις : Πάνω από 600.000 οφειλέτες εντάχθηκαν στην ρύθμιση

Τις κατασχέσεις θα αντιμετωπίσουν από σήμερα όσοι φορολογούμενοι δεν εντάχθηκαν στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''

Αυτά και για σήμερα αγαπητοί συμπολίτες ,συγχωριανοί και φίλοι ,επίσης σήμερα θα σας μεταδώσω ένα πολύ ,πολύ ''ανεβαστικό''θα έλεγα τραγούδι ,κεφάτο και πολύ φρέσκο όπως και η Ζοζεφίν που το τραγουδάει ,εεεε τι να κάνουμε κυρία μου ,έχω μέρες που σας αφιερώνω όμορφους άντρες ,ας αφιερώσω και στους κυρίους της παρέας μας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις .Από αύριο όμως θα ξεκινήσω κάτι διαφορετικό ,θα κάνω αφιέρωματα σε διάφορους τραγουδιστές και θα επιλέγω τα 3 καλύτερα τραγούδια ,αύτα τέλος πάντων που ακούστηκαν περισσότερο ,οπότε 3 συνεχώμενες ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να χαρείτε ίσως τον αγαπημένο σας τραγουδιστή και τα πιο γνωστά του τραγούδια ,αυτό από αύριο που θα τα ξαναπούμε Πρώτα Ο Θεός .Να περάσετε όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε ,να έχετε ξαθαρό μυαλό για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την ημέρα ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ .Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Top