Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019

Χριστός Ανέστη ,καλή σας ημέρα και καλό Σαββ/κο σε όλους μας. Φτιάχνει και ο καιρός ,φτιάχνει και η διάθεση και πως να το κάνουμε κυρία μου ,ο ήλιος φωτίζει τις ψυχές και μας κάνει να νιωθουμε όμορφα.Η πρώτη ζεστή εισβολή στην Ελλάδα είναι γεγονός και το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές της χώρας θα φτάσει ως και τους 34 βαθμούς.Είδατε ; υπομονή ήθελε και ...ορίστε το καλοκαίρι μόλις έφτασε στην Ελλάδα μας.Πάμε λίγο σε αυτά που μαθαίνουμε και μας σηκώνετε η τρίχα ...κάγκελο μετά φυσικά από καταγγελίες ανθρώπων ,τι έγινε ρε παιδιά σε χωριό του δήμου ,όπου γνωστός νοσταλγός του Στάλιν με τσαμπουκά απαγόρευσε στους κατοίκους να βλέπουν ΣΚΑΙ,σύμφωνα πάντα με καταγγελίες των κατοίκων  ;;;;;;;Είστε σοβαρός κύριε ;;;; Φτάνει ,κάτσε στο σπιτάκι σου κύριος ,έφτασες κοντά 80 χρονών και επιμένεις κιόλας και ξανά κατεβαίνεις υποψήφιος σύμβουλος ;;;;;Εκτός από το ''κακό''σου παρουσιαστικό μάλλον η βίδα ξελαμπικάρισε και τα'χεις χάσει ,νοσταλγέ του Στάλιν και του Μαρξ ,και απορώ δε ντρέπεσαι καθόλου ;;;;και αν μη τι άλλο ποιος είσαι εσύ που κουνάς το δάκτυλο και υποδεικνύεις στον καθένα το τι θα δει στην τηλεόραση ;;;;;;φασίστα αριστερέ ;;;;Απορώ γιατί δεν παρενεύει η αστυνομία να τον κλείσουν μέσα μπας και έρθει στα συγκαλά του ,απορώ....

Παμε να δούμε μερικές από τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας...

Πήρε εξάμηνη παράταση

Κτηματολόγιο: Τα 7 προβλήματα που προκαλούν χάος στη διαδικασία

Η συμμετοχή κυμαίνεται (πάνω - κάτω) στο 14,62%. Αυτό σημαίνει πως μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί 1.842.941 δικαιώματα από τα συνολικά 12.608.580 που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης.

Ποια θα είναι η διαφορά των κομμάτων – Πώς «διαβάζουν» τις δημοσκοπήσεις Μαξίμου και ΝΔ

Τα σχέδιά τους ενόψει των εκλογών φτιάχνουν οι επιτελείς των κομμάτων με τον ΣΥΡΙΖΑ να θέλει πάση θυσία να κλείσει την ψαλίδα κάτω από τις 5 μονάδες και τη ΝΔ να την αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ενταση

Αττική : Πυρκαγιές σε δύο αυτοκίνητα και ένα εκλογικό κέντρο

Πυρκαγιές προκλήθηκαν τη νύχτα σε δύο αυτοκίνητα και ένα εκλογικό κέντρο σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής.

Μέσω σεισμογράφων

Ηλεία: Κλιμάκιο παρακολουθεί τη σεισμική δραστηριότητα

Στο ρυθμό των Ρίχτερ χορεύει τις τελευταίες ημέρες η Ηλεία, καθώς ο Εγκέλαδος έχει χτυπήσει πολλές φορές την περιοχή την τελευταία εβδομάδα.

Ανακοινώθηκε από την ΕΕ

Αυτοί είναι η λίστα με τους 90 δήμους που επιλέχθηκαν για το WiFi4EU

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση WiFi4EU έχουν Δήμοι από 30 χώρες (τα ΚΜ της ΕΕ και επιπλέον Nορβηγία και Ισλανδία). Τα vouchers διατίθενται με σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων και σχεδόν το 98% των vouchers διατέθηκαν εντός των 60 πρώτων δευτερολέπτων.

πηγή-ΤΑ ΝΕΑ ,ΜΠΕΊΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Αλλαγή

Ο καιρός τρελάθηκε: Βροχές την Παρασκευή, καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται σήμερα, Παρασκευή, βροχές και σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά, σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Θράκη. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στη Δυτική Μακεδονία. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά από το απόγευμα στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 εως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΗΓΗ-ΤΑ ΝΕΑ 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΜΑ'Ι'ΟΥ 

1746 Γεννήθηκε ο Άγγλος γιατρός, Έντουαρντ Τζένερ, που ανακάλυψε το πρώτο εμβόλιο για την ευλογιά και άνοιξε το δρόμο για την επιστήμη της ανοσολογίας

1792 Ιδρύεται το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street. 24 χρηματιστές, που συναλλάσσονταν στην περιοχή, συγκεντρώνονται σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης και συμφωνούν να συνεργάζονται μόνο μεταξύ τους, θέτοντας έτσι τα θεμέλια του χρηματιστηρίου της Νέα Υόρκης. Οι πρώτες συναλλαγές γίνονται κάτω από ένα δέντρο, στη Γουόλ Στριτ.

1895 Εγκαινιάζεται ο παλιός σταθμός του σιδηροδρόμου Πειραιώς - Αθηνών (νυν ΗΣΑΠ) στην Ομόνοια, στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Αθηνάς.

1897 Ήττα των ελληνικών στρατευμάτων στο Δομοκό (Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897).

1902 Ο αρχαιολόγος Σπυρίδων Στάης ανακαλύπτει το «Μηχανισμό των Αντικυθήρων», ένα αρχαίο τέχνημα που πιστεύεται ότι ήταν ένας μηχανικός υπολογιστής και όργανο αστρονομικών παρατηρήσεων.

1914 Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, με το οποίο αναγνωρίζεται η πλήρης αυτονομία της Βορείου Ηπείρου από το αλβανικό κράτος.

1929 Στις ΗΠΑ, φυλακίζεται ο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε με καταδίκη ενός έτους, για πρώτη φορά στην περιβόητη καριέρα του.

1943 Ελληνική Ραδιοφωνία: Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο πρώτος ραδιοφωνικός κανονισμός.

1944 Ξεκινά η Σύσκεψη του Λιβάνου (17-20/5/1944), που έληξε με την υπογραφή της ομώνυμης Συμφωνίας.

1949 Η Βρετανία ανακοινώνει ότι αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Δουβλίνου, αλλά επαναλαμβάνει ότι το Μπέλφαστ ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

1995 Ο Ζακ Σιράκ αναλαμβάνει την Προεδρία της Γαλλίας.

1999 Ο Εχούντ Μπάρακ εκλέγεται πρωθυπουργός του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ-THEPRESSROOM.GR

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην Παρασκεύη ,να ευχαριστήσω καταρχάς το πιο γλυκό παρεάκι ,εκεί στην ομάδα μας στο facebook και έπειτα όλους εσάς που ''επισκεφτήκατε''το άρθρο κατά την διάρκεια της εβδομάδας.Σας εύχομαι να περάσετε ένα πολύ όμορφο Σαββ/κο ,να γεμίσετε τις ψυχικές σας μπαταρίες μιας και φτιάχνει ο καιρός και καλή σεζόν στους επιχειρηματίες του παραθαλάσιου δήμου .Μαζί ξανά από Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

καλημέρεςςςςςςςςςςςς

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top