Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι αγαπητοί αναγνώστες της σελίδας www.volvinews.gr και να περάσετε μια όμορφη ημέρα σε ότι επιλέξετε να κάνετε .Όπως θα δούμε παρακάτω στα νέα του καιρού η θερμοκρασία ανεβαίνει οπότε αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τις εξωτερικές σας δουλειές .Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι μέλι γενέσθαι με τον καιρό .

Μέχρι 22 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη - Πού θα βρέξει

Καιρός σήμερα 8/12

Στα δυτικά, τα νότια, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 20 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση την Παρασκευή

Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με ενίσχυση τη νύχτα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 18 με 21 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο...

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο, η οποία όμως θα συνοδεύεται και από μια νέα κακοκαιρία που θα πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 20 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, τα φαινόμενα θα είναι ανατροφοδοτούμενα, που σημαίνει ότι οι βροχές θα σταματούν και θα ξαναρχίζουν. Κάποιες τοπικές μπόρες θα διατηρηθούν, ωστόσο πολλές περιοχές θα εμφανίσουν ηλιοφάνεια.

Περισσότερα φαινόμενα θα σημειωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2022

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2022

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, τα οποία στα δυτικά και τα βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 8 Δεκεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα...

Σαν σήμερα 8 Δεκεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1542 Γεννήθηκε η βασίλισσα της Σκοτίας, Μαρία, που εκτελέστηκε κατόπιν διαταγής της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ

1797 Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη o Ρήγας Φεραίος, μαζί με τον συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.

1827 Η Τουρκία εκδίδει "Χάτι Σερίφι", με το οποίο όλοι οι "άπιστοι" χαρακτηρίζονται θανάσιμοι εχθροί των μουσουλμάνων.

1854 Ο Πάπας Πίος ο 9ος παρουσιάζει το δόγμα της Αμώμου Συλλήψεως, βάσει του οποίου η Παρθένος Μαρία είναι απαλλαγμένη από το προπατορικό αμάρτημα.

1861 Γεννήθηκε ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Γουίλιαμ Νουράντ, ιδρυτής της General Motors και της Chevrolet

1911 Γεννήθηκε ο ποιητής και στιχουργός, Νίκος Γκάτσος

1940 O ελληνικός στρατός καταλαμβάνει το Δέλβινο και το Αργυρόκαστρο, στο πλαίσιο του ελληνοϊταλικού πολέμου.

1941 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βρετανία κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ιαπωνία, μία μέρα μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

1941 Aρχίζει να λειτουργεί το στρατόπεδο εξοντώσεως του Σέλμνο κοντά στο Λοτζ της Πολωνίας και οι πρώτοι Εβραίοι και Τσιγγάνοι θανατώνονται με αέριο μέσα σε κλειστά φορτηγά. Λίγο αργότερα θα επινοηθούν οι θάλαμοι αερίων στους οποίους θα εξοντώνεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων.

1943 Γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηγέτης των "Doors", Τζιμ Μόρισον

1956 Τελετή λήξης των 16ων Ολυμπιακών Αγώνων στη Μελβούρνη. Η Ελλάδα κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Γιώργο Ρουμπάνη στο άλμα επί κοντώ.

1962 Οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων στις ΗΠΑ αρχίζουν απεργία, που θα κρατήσει 114 μέρες.

1966 Ώρα 02:06 πρωινή: Το φέρι-μποτ "Ηράκλειον" βυθίζεται λόγω διάρρηξης του πλευρικού καταπέλτη μέσα σε 10' ανοικτά της νήσου Φαλκονέρας, παρασύροντας στο θάνατο 225 από τους επιβαίνοντες. Η κυβέρνηση κηρύσσει εθνικό πένθος για μια εβδομάδα.

1969 Αεροπλάνο DC-3 της Ολυμπιακής, προερχόμενο από τα Χανιά, προσκρούει λόγω κακοκαιρίας σε λόφο κοντά στην Κερατέα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 90 επιβαίνοντες.

1971 Ο καρδιοχειρουργός Γεώργιος Τόλης πραγματοποιεί την πρώτη εγχείριση "bypass" στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

1971 O πρόεδρος της Χιλής, Σαλβαδόρ Αλιέντε, ανακοινώνει ότι το κράτος θα αναλάβει τη διανομή τροφίμων στη χώρα, σε απάντηση στις "διαδηλώσεις της άδειας κατσαρόλας των νοικοκυρών".

1974 Δημοψήφισμα για το Πολιτειακό στην Ελλάδα. Υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας ψηφίζει το 69,2%.

1974 Sτην Κύπρο, ο Μακάριος επιστρέφει στη Λευκωσία. Μεγαλειώδης η υποδοχή του από τον κυπριακό λαό.

1978 Πέθανε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ, Γκόλντα Μέιρ.

1980 Δολοφονείται έξω από το σπίτι του στο Μανχάταν, σε ηλικία 40 ετών το πρώην μέλος των "Beatles", Τζον Λένον από τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν.

2003 Ανακοινώνεται η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση της "17 Νοέμβρη". Αθώοι κρίνονται η Αγγελική Σωτηροπούλου, ο Ανέστης Παπαναστασίου, ο Γιάννης Σερίφης και ο Θεολόγος Ψαραδέλης. Ένοχοι οι υπόλοιποι 15 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος θεωρείται ως ο ηθικός αυτουργός όλων των εγκληματικών ενεργειών της οργάνωσης. Ελαφρυντικά ειλικρινούς μεταμέλειας αναγνωρίζονται στους Πάτροκλο Τσελέντη, Κωνσταντίνο Τέλιο, Σωτήρη Κονδύλη και Θωμά Σερίφη.

-Πηγή-Thepressroom.gr

 

Το χειμωνιάτικο σοκολατένιο μωσαϊκό με κάστανα.

 'Ηρθε η ώρα για ένα μωσαΐκό χειμωνιάτικο και φουλ σοκολατένιο. Με ελάχιστα υλικά, το μωσαϊκό μου γίνεται όλο σε ένα μπολ, έχει πολλές διαφορετικές υφές και βαθειά γεύση σοκολάτας. Σε κάθε μπουκιά μπορεί να δαγκώσεις κάτι άλλο: λίγο κάστανο, cranberry ή έναν τραγανό ξηρό καρπό. Τρώγεται σε φέτες, συνοδεία του καραμελωμένου κάστανου που σου δείχνω, ή κόβεται σε μικρά κομμάτια που τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο και προσφέρονται ως καριόκες.

Υλικά για το μωσαϊκό:

  • 200 γρ. κουβερτούρα Nestlé Dessert
  • 150 γρ. βούτυρο της επιλογής μας
  • 40 γρ. φιστίκια Αιγίνης, κοπανισμένα
  • 50 γρ. λευκά αμύγδαλα, κοπανισμένα
  • 150 γρ. κάστανα βρασμένα, χοντροκομμένα
  • 40 γρ. αποξηραμένα cranberries
  • Υλικά για τα καραμελωμένα κάστανα:

    • 40 γρ. βούτυρο της επιλογής μας
    • 60 γρ. καστανή ζάχαρη
    • ¼ κ.γλ. αλάτι
    • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
    • 150 γρ. κάστανα γλασέ, χοντροκομμένα
      • Μερίδες: 12
      • Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
      • Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
      • Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
      • Σκεύος: μακρόστενη φόρμα 25×12
      • Φυλάμε το μωσαΪκό στο ψυγείο για 7 μέρες.
      • Σοκολατόπιτα χωρίς αυγά ή αλεύρι & με 1 μυστικό συστατικό...

      • Το θυμάσαι αυτό το κολασμένο υγρό κέικ σοκολάτας; Αν όχι, τότε να σε διαβεβαιώσω ότι ήταν πραγματικός πειρασμός, ειδικά για τους αθεράπευτους και αμετανόητους chocoholics.
        • Μερίδες: 12
        • Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά
        • Χρόνος μαγειρέματος: 40-50 λεπτά
        • Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
        • Σκεύος: στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 26 εκ.
        • Φυλάμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 μέρες.
        • Υλικά

          • 530 γρ. πατάτες, καθαρισμένες & βρασμένες (περίπου 4 ωμές μεσαίες πατάτες)*
          • 70 γρ. κακάο
          • 120 γρ. καστανή ζάχαρη
          • ½ κ.γλ. αλάτι
          • 300 γρ. κουβερτούρα, σε κομματάκια
          • 70 ml ηλιέλαιο
          • 90 γρ. maple syrup
          • 2 ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
          • * Για να βράσουμε τις πατάτες: τις καθαρίζουμε από τις φλούδες, τις κόβουμε στη μέση ή σε τέταρτα (αναλόγως το μέγεθός τους), τις βάζουμε σε κατσαρόλα καλύπτοντάς τες με κρύο νερό και τις βράζουμε για 10-15’ (από τη στιγμή βρασμού) ή μέχρι να μαλακώσουν και να τις τρυπάμε με πιρούνι. Τις στραγγίζουμε και τις ραντίζουμε με λίγο κρύο νερό για να σταματήσουμε το βρασμό.

            1) Χρειαζόμαστε 530 γρ. σάρκα βρασμένης πατάτας. Τις πολτοποιούμε πολύ, πολύ καλά με ένα πιρούνι, τις μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν εντελώς.

          • 2) Σε άλλο μικρότερο μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το κακάο, τη ζάχαρη και το αλάτι.

            4) Βάζουμε την κουβερτούρα και το ηλιέλαιο σε ανοξείδωτο μπολ και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί (δηλαδή τοποθετούμε το μπολ πάνω από κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει, προσέχοντας να μην ακουμπά το νερό το μπολ). Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

            5) Ρίχνουμε το σοκολατένιο μείγμα στις πολτοποιημένες πατάτες, προσθέτουμε το maple syrup και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε το μείγμα κακάο και συνεχίζουμε την ανάμειξη ίσα-ίσα μέχρι να έχουμε ενιαίο μείγμα.

          • 6) Μεταφέρουμε το τελικό μείγμα σε λαδωμένη και περασμένη με λαδόκολλα στρογγυλή φόρμα, ισιώνουμε την επιφάνειά του και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 40-50 λεπτά ή μέχρι η επιφάνεια του γλυκού να είναι στέρεη. Όταν το βγάλουμε απ’ το φούρνο θα είναι ακόμα αρκετά μαλακό.

            7) Αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2 ώρες ή μέχρι να μπορούμε να κόψουμε κομμάτι. Έπειτα σερβίρουμε (αν θέλουμε με λίγη ζάχαρη άχνη) ή αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.

          • Πηγή-Madameginger.gr
        • Ογκρατέν τορτελίνι με κιμά και μανιτάρια.

        • 500 γρ. Τορτελίνι με κιμά MISKO

          1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

          350 γρ μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες

          2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

          150 γρ γκούντα ή γραβιέρα, τριμμένο

          5 lt καυτό νερό ή ζωμό λαχανικών

          200 ml κρέμα γάλακτος light

          2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

          50 γρ παρμεζάνα τριμμένη

          1 κ.σ. βούτυρο

          1 κ.σ. ελαιόλαδο

          1 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη

          αλάτι

          φρεσκοτριμμένο πιπέρι

          MISKO Πέννε Ριγκάτε

          500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO

          200 γρ. καπνιστό ζαμπόν σε κυβάκια

          1 κρεμμύδι σε φέτες

          2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

          150 γρ. γραβιέρα τριμμένη

          100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

          ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο

          600 ml κρέμα γάλακτος

          ελαιόλαδο

          αλάτι

          φρεσκοτριμμένο πιπέρι

           Αναπόσπαστο μέρος ενός τραπεζιού είναι οι σαλάτες, που δίνουν ποικιλία και χρώμα σε ένα τραπέζι, ενώ συνήθως αποτελούν και το πιο υγιεινό μέρος του.

          Σαλάτα με κοτόπουλο chili, kale και Vinaigrette με μπαλσάμικο ΥΛΙΚΑ:Για το κοτόπουλο τσίλι:
          2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
          1 στήθος κοτόπουλου
          2 κουταλάκια του γλυκού τσίλι σε σκόνη
          ΑλατοπίπεροΑνακάτεψε το κοτόπουλο με τα υλικά και άφησε για λίγες ώρες στο ψυγείο. Ύστερα από το μαρινάρισμα, κόψε το σε μικρά κομάτια και ψήσε στο φούρνο. Στη συνέχεια, φτιάξε τη σαλάτα προσθέτωντας τα παρακάτω υλικά: Για τη σαλάτα:
          1 kale ψιλοκομμένο
          1 φλιτζάνι ωμά ή μαγειρεμένα τεμαχισμένα παντζάρια 
          ¼ φλιτζάνι σπόρους ροδιού
          ¼ φλιτζάνι ωμά καρύδια, ψιλοκομμένα
          1/3 φλιτζάνι κατσικίσιο τυρί Για τη Βινεγκρέτ:
          ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
          ¼ φλιτζάνι βαλσάμικο
          ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
          1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου καθαρό
          1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
          αλάτι

          Γιορτινή σαλάτα ηλιοτρόπιο

          Γιορτινή εντυπωσιακή σαλάτα με πατατάκια σε σχέδιο ηλιοτρόπιο για να κλέψετε τις εντυπώσεις στον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ και στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φτιαγμένη με λίγα και οικονομικά υλικά! Μία γιορτινή πατατοσαλάτα χωρίς αυγά.

          Γιορτινή-σαλάτα-ηλιοτρόπιο

          Υλικά

          Για τον στολισμό

          Γιορτινή πατατοσαλάτα Άγιος Βασίλης

          Συνταγή για Γιορτινή πατατοσαλάτα Άγιος Βασίλης. Γιορτινή Πατατοσαλάτα Άγιος Βασίλης με μαγιονέζα, γιαούρτι, κόκκινη πιπεριά, αρακά, καλαμπόκι, καρότο και παντζάρι σε σχήμα Άγιου Βασίλη για το γιορτινό τραπέζι.

          Γιορτινή-πατατοσαλάτα-Άγιος-Βασίλης

          Υλικά

 Αυτά για σήμερα άπο εμένα ,να είστε καλά ,να περνάτε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και αυτούς που σας αγαπάνε
εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για αύριο Παρασκευή Πρώτα Ο Θεός με πολλά και διάφορα .Φιλιά στα μούτρα σας...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Top