Μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Οι κορυφαίες τάσεις για την σεζόν.
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Απριλίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Στις εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, οι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους δίνοντας το στίγμα για τα όσα θα δούμε στο μακιγιάζ αυτή τη σεζόν.

Αφού αποκαλύψαμε τα χρώματα και τα σχέδια στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά νύχια, σειρά έχει το βάψιμο των ματιών, των χειλιών και του προσώπου γενικότερα. Ποια θα είναι λοιπόν τα makeup trends που θα κυριαρχούν αυτή τη σεζόν;

Δείτε αναλυτικά τις λίστες που ακολουθούν και ανακαλύψτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο μακιγιάζ, βασισμένο στις top τάσεις της εποχής, ξεκινώντας από τη βάση και καταλήγοντας στα χείλη.

Η αρχή για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι η βάση του, που θα κάνει το πρόσωπο να λάμψει και να δείχνει αψεγάδιαστο. Δηλαδή το makeup, το concealer, οι γυαλάδες, το ρουζ και η πούδρα. Τι προτείνουν λοιπόν οι makeup artists για τη σεζόν;

No makeup / Φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ και μάλιστα αυτό που δεν χρησιμοποιεί καθόλου βάση συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία τάση και γι’ αυτή την εποχή. Αναδεικνύει την φυσική ομορφιά μιας γυναίκας και αποπνέει φρεσκάδα. Κάποιοι οίκοι βέβαια εφάρμοσαν μια πινελιά concealer ή κάποιο primer που απαλύνει τις ατέλειες μόνο στα σημεία όπου ήταν πραγματικά απαραίτητο.

Οι γυαλάδες είναι τοπ τάση για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι

Το μακιγιάζ της σεζόν θέλει λαμπερό και υγιές πρόσωπο. Επομένως, η ματ επιδερμίδα δίνει τη θέση της στις γυαλάδες και τη φρέσκια όψη. Βέβαια οι ειδικοί πρότειναν τα highlights να εφαρμόζονται στα ζυγωματικά και το μέτωπο με υγρά ή κρεμώδη προϊόντα και όχι σε μορφή πούδρας ή σκόνης. Το αποτέλεσμα με την επιλογή των συγκεκριμένων μορφών Highlighter είναι πιο φυσικό.

Ηλιοκαμένο look

Η περίοδος αυτή, όπου ο ήλιος έχει την τιμητική του, συμβαδίζει απόλυτα με το ηλιοκαμένο look. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις του μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 αυτή η γλυκιά και όμορφη όψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας που δημιουργείται με τη χρήση bronzer.

Μακιγιάζ ματιών που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Αφού ολοκληρώσετε τη βάση, σειρά έχει το μακιγιάζ ματιών. Ποια χρώματα σκιών θα επικρατήσουν και ποια στυλ στο βάψιμο ματιών; Ανακαλύψτε τα πάντα στη λίστα που ακολουθεί.

Χωρίς μάσκαρα

Όπως είδαμε παραπάνω, το no makeup αποτελεί κορυφαίο trend στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Αυτό σημαίνει πως και η μη εφαρμογή μάσκαρα στις βλεφαρίδες θα είναι επίσης must για την εποχή.

Το συγκεκριμένο βάψιμο κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό, ειδικά αν τα μαλλιά και οι βλεφαρίδες είναι ανοιχτόχρωμες.

Όπως είδαμε παραπάνω, το no makeup αποτελεί κορυφαίο trend στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Αυτό σημαίνει πως και η μη εφαρμογή μάσκαρα στις βλεφαρίδες θα είναι επίσης must για την εποχή.

Το συγκεκριμένο βάψιμο κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό, ειδικά αν τα μαλλιά και οι βλεφαρίδες είναι ανοιχτόχρωμες.

Ακόμη κι παραλείψετε την μάσκαρα, μπορείτε να εφαρμόσετε σκιά ματιών ή κραγιόν στα χείλη προκειμένου να δώσετε χρώμα στην εικόνα σας.

Clumpy Mascara

Ένα από τα μακιγιάζ που ξεχώρισε και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις πασαρέλες ήταν η clumpy μάσκαρα. Πρόκειται για την εφαρμογή χρώματος στις βλεφαρίδες το οποίο φαίνεται σα να τις έχει κολλήσει μεταξύ τους, δημιουργώντας παράλληλα και κομπάκια.

Μπορεί για κάποιες το μακιγιάζ αυτό να θεωρείται από ιδιαίτερο έως και extreme, όμως αναμένεται να το δούμε να φοριέται πολύ.

Καλοσχηματισμένα φρύδια απαιτεί το μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Άσχετα με το makeup που θα επιλέξετε να κάνετε σαν βάση, αλλά και το βάψιμο των ματιών σας, τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι κάτι που απαιτεί η σεζόν αυτή. Πλαισιώνουν τα μάτια και τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σας και να τα βγάλετε με σύνεση. Επίσης, το άψογο γέμισμα τους με απλό μακιγιάζ, μόνιμη βαφή ή χένα μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Taupe σκιές ματιών για το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει ή απλά δεν θέλετε να αφήσετε εντελώς άβαφα τα βλέφαρα σας, προσθέστε μια σκιά ματιών σε απόχρωση taupe. Πρόκειται για ένα καφέ – γκρι χρώμα που δίνει στο βλέμμα διάσταση και ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό μακιγιάζ που είναι must για την εποχή.

Βέβαια υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τόνοι του χρώματος αυτού. Ορισμένοι είναι πιο έντονοι, ενώ κάποιοι πιο απαλοί και διακριτικοί. Επιλέξτε αυτόν που σας πηγαίνει περισσότερο!

Παστέλ αποχρώσεις σκιών στα μάτια

Μια ακόμη επιλογή χρωμάτων που ξεχωρίζει στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι οι παστέλ αποχρώσεις. Προσθέτουν στα μάτια μια απαλή και θηλυκή δόση χρώματος που ταιριάζει υπέροχα με την εποχή.

Εφαρμόστε λοιπόν ροζ, μωβ, γαλάζιες, φυστικί, ροδακινί και άλλες παστέλ αποχρώσεις σκιών προκειμένου να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μακιγιάζ ματιών

Χρυσό στα μάτια

Αν ψάχνετε ένα γρήγορο, απαλό και πολυτελές μακιγιάζ που θα σας κάνει να λάμψετε αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγη χρυσή σκιά στα μάτια σας. Πρόκειται για μια τάση που θα σας χαρίσει μια glamorous όψη χωρίς πολύ κόπο.

Κομψό smokey eyes

Επειδή σε γενικές γραμμές στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 επικρατεί το απαλό, φωτεινό και κομψό βάψιμο ματιών, τα ελάχιστα smokey eyes που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες φαινόντουσαν πιο σκούρα απ’ ότι πραγματικά ήταν.

Στην ουσία τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά αυτά smokey looks δημιουργήθηκαν με απαλές σκιές ματιών όπως το μωβ του αμέθυστου και τα χρώματα του καφέ.

Χρωματιστές σκιές ματιών στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Αν σας αρέσουν οι χρωματιστές σκιές ματιών, τότε η τάση αυτή της εποχής θα σας κάνει πολύ χαρούμενη. Προσθέστε λοιπόν χρώμα στο κινητό σας βλέφαρο και δημιουργήστε ένα όμορφο βάψιμο που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Μπορείτε μάλιστα να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο χρώμα και να κάνετε την ζωή σας πολύ πιο εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να αναμείξετε τις σκιές μεταξύ τους για να κάνετε τη μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο πιο ομαλή.

Neon χρώματα στα μάτια για τη σεζόν

Όπως είδαμε και στις τσάντες της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι, αλλά και στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια, οι νέον αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν.

Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε και την εφαρμογή τους στα μάτια;

Εφαρμογή μολυβιού στο κάτω βλέφαρο / Underliner

Μια από τις τάσεις στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 που είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία των ’90s είναι η γραμμή με μολύβι στο κάτω βλέφαρο του ματιού. Αυτό το βάψιμο ματιών δημιουργεί ένταση στο βλέμμα και αποπνέει σαγηνευτικό αέρα.

Μακιγιάζ ματιών με γκλίτερ και στρασάκια

Αν θέλετε να προσθέσετε λάμψη στο βάψιμο των ματιών σας ο πιο εύκολος τρόπος είναι να παίξετε με τις σκιές που έχουν glitter ή να κολλήσετε μερικά στρασάκια. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι makeup artists για τη νέα σεζόν.

Άβαφα χείλη

Το τελευταίο στοιχείο που ολοκληρώνει το no makeup μακιγιάζ είναι τα άβαφα χείλη. Αφήστε λοιπόν τα χρωματιστά κραγιόν στην άκρη και απλώστε μόνο ένα lip balm για να δώσετε στα χείλη σας μια υγιή και όμορφη όψη με μια αμυδρή γυαλάδα.

Γυαλιστερά άβαφα χείλη

Αν τα εντελώς άβαφα χείλη δεν είναι του γούστου σας ή απλά θέλετε κάτι ακόμη, προσθέστε ένα διάφανο ή nude lip gloss. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ των χειλιών σας. Πρόκειται για μια τάση του μακιγιάζ που επιστρέφει επίσης από τα ’90s.

Σαγηνευτικά κόκκινα χείλη για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασσική και διαχρονική επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την λίστα με τις τάσεις στο μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Φορέστε το λοιπόν και δημιουργήστε σαγηνευτικά μακιγιάζ για κάθε ώρα της ημέρας.

Άλλωστε αν και σε γενικές γραμμές τα glossy κραγιόν κατέχουν κορυφαία θέση στο βάψιμο των χειλιών της σεζόν αυτής, η ματ υφή παραμένει στις τοπ επιλογές.

Αστραφτερά χείλη με γκλίτερ και όχι μόνο

Πέρα από τις γυαλιστερές και ματ υφές των κραγιόν η νέα σεζόν προστάζει και τα αστραφτερά μεταλλικά και όχι μόνο χρώματα που δημιουργούνται με συγκεκριμένα προϊόντα. Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα lip gloss με γκλίτερ ή μεταλλική απόχρωση.

Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019. Επιλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν και σας αντιπροσωπεύουν και είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε σε κάθε σας εμφάνιση!

ΠΗΓΗ-Beaute την Κυριακή 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top