Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τους επιτραπέζιους, ιδιαίτερα στο σπίτι. Ωστόσο, όπως και με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, θα πρέπει να γίνεται σωστή χρήση ώστε να μην λειτουργούν εις βάρος της υγείας μας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ |393185

Το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,7 βαθμοί-Το επίκεντρο του βρίσκεται 75 χιλιόμετρα βόρεια της Θεσσαλονίκης και 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Δροσάτου Κιλκίς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Χρόνια πολλά κυρίες μου και κύριοι ,Καλή Χρονιά σε όλους μας ,ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα μας ότι δεν του έφερε ο παλιός ,να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα ,να είνια μια Ευλογημένη χρονιά για να μπορούμε με την Ευλογία Του Θεού να προχωράμε σωστά ,με ηρεμία ,αισιοδοξία με πολύ αγάπη και  πανώ απ'όλα να έχουμε υγεία ,υγεία και πάλι υγεία ,και όλα τα άλλα θα έρθουν .Εύχομαι ο νέος χρόνος που νιώθω ότι θα είναι πολύ καλός ,να βγάλει την χώρα μας από την κρίση και να ανασάνουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες ,πολλές οι ευχές μου για όλους μας μιας και είναι το πρώτο άρθρο για το 2018 .

Και ξεκινάμε με ολοκληρωμένη την στήλη μιας και με τους διαγωνισμούς που ''φιλοξενούσαμε''δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση του άρθρου οπότε σήμερα ξεκινάμε δυναμικά με όλα αυτά που αγαπάτε στην μουσική στήλη.Ο καιρός δυστυχώς όχι μόνο δεν θυμίζει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά όπου με τις θερμοκρασίες που αναφέρει η ΕΜΥ ,θυμίζει περισσότερο Πάσχα ,παρακολουθώ τον καιρό και διαπιστώνω ότι 30/12/2017 η θερμοκρασία που έφτασε του; 18 βαθμούς κελσίου τις μεσημεριανές ώρες είναι κάτι που δεν συνέβει ποτέ στην χώρα μας ,και ενώ στην Αμερική και στην μισή Ευρώπη ο χειμώνας έχει κάνει πολύ έντονα την εμφάνιση του, στην χώρα μας υπάρχει ανομβρία και ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 2/1/2018

Την Τρίτη, τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές, κυρίως της δυτικής και βαθμιαία της νότιας χώρας, και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Την Τετάρτη, τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ την Πέμπτη αναμένεται νέα πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά που γρήγορα θα επηρεάσει όλη τη χώρα.
 
Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια ως 7 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Την Πέμπτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κυρίως από το απόγευμα και χιόνια στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, βαθμιαία συννεφιά με βροχή το βράδυ και το θερμόμετρο από 1 έως 14 βαθμούς.
 πηγή-Alpha.tv
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ...
1924-Ο αρχηγός της Επανάστασης του 1922, Νικόλαος Πλαστήρας, παραδίδει την εξουσία στους πολιτικούς, θεωρώντας ότι οι στόχοι της «Επαναστατικής Επιτροπής» έχουν εκπληρωθεί.
1959-Η Σοβιετική Ένωση εκτοξεύει το πρώτο διαστημόπλοιο με κατεύθυνση τη Σελήνη. Πρόκειται για το μη επανδρωμένο «Λούνα 1», το οποίο θα περάσει 4.600 μίλια μακριά από τη δορυφόρο της Γης και θα χαθεί στο διάστημα.
1969-Ο 30χρονος Κρητικός λατόμος Γεώργιος Φλαμουρίδης ή Παραβολιδάκης. υποχρεώνει την εσωτερική πτήση της «Ολυμπιακής» Ηράκλειο - Αθήνα να κατευθυνθεί προς το Κάιρο. Το αεροσκάφος, ένα Ντάγκλας DC-6Β με 97 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα, προσγειώνεται στο Κάιρο, όπου οι αρχές συλλαμβάνουν τον αεροπειρατή και φροντίζουν για την επιστροφή των επιβατών και του πληρώματος.
1971-Ομάδα ισραηλινών αρχαιολόγων ανακαλύπτει στην Ιερουσαλήμ ένα σκελετό σταυρωμένου άνδρα, ηλικίας 2.000 ετών. Είναι το πρώτο εύρημα που αποδεικνύει ότι το σταύρωμα αποτελούσε τον βασικό τρόπο εκτέλεσης των Ρωμαίων.
2000-Εγκαινιάζεται το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
2008-Η τιμή του πετρελαίου σκαρφαλώνει για πρώτη φορά στα 100 δολάρια το βαρέλι.
πηγή-σαν σημερα,gr
 
Αυτά για σήμερα Τρίτη 2/1/2018 ,με ολοκληρωμένο το άρθρο ,με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και με ανεβασμένη την διάθεση με την σημερινή μουσική μου επιλογή μιας και θέλω να περάσουμε πολύ όμορφα και τον καινούργιο χρόνο.Ελπίζω να διασκεδάσατε ,να χορέψατε ,να φάγατε μέχρι σκασμού (μετά τις γιορτές όλοι μαζί δίαιτα ) ,να είδατε αγαπημένα σας πρόσωπα ,να χαρήκατε τέλος πάντων με όποιονδήποτε τρόπο ,και του χρόνου λοιπόν κόσμε μου αγαπητέ να είμαστε όλοι μας καλά με υγεία για να ανταλάξουμε εδώ στην μουσική στήλη του www.volvinews.gr ευχές πολλές και όμορφες .
Σιγά σιγά τα ''κεφάλια μέσα''για να ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε αλλά και όσο μας το επιτρέπει Ο Θεός, να πραγματοποιούμε τους στόχους μας.Καλή Χρονιά αγαπητοί μου φίλοι ,Ευλογημένη Χρονιά γεμάτο καλά γεγονότα και χαμόγελα πολλά σε όλους τους Έλληνες.....Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΈΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΧΡΌΝΟΣ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Ένα ζευγάρι, παντρεμένο πολλά χρόνια συζητάει στο κρεβάτι...

Εκείνη:

  -Αγάπη μου, αν ποτέ πεθάνω, θα ξαναπαντρευτείς;

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top