Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Καλημέρα ,καλημέρα ,χαρούμενη Τετάρτη σε όλον τον κόσμο ,σε όλους τους αναγνώστες της μουσικής στήλης του  www.volvinews.gr  ,εύχομαι να είστε όλοι καλά ,να κοιμηθήκατε όμορφα και να ξυπνήσατε γεμάτοι θετική ενέργεια ,σήμερα λοιπόν παγκόσμια ημέρα ύπνου και επιτέλους ας ''ξυπνήσουν''μερικοί μπας και δούμε καλύτερες ημέρες σε αυτήν την χώρα γιατί με όλα αυτά που ακούμε να δηλώνουν βγαίνουμε από τα ρούχα μας ,επιτέλους κ Καμμένε αποφασίστε τελικά τι θα κάνετε και τι θα δηλώνετε για τα Εθνικά μας θέματα μια και αυτά που ακούμε είναι εντελώς βλακείες και δεν καταλαβαίνουμε τι θελετε να πείτε ,ναι μεν αλλά .....μη χάσουμε και την καρέκλα ,καλά δεν περιμέναμε από εσάς τίποτα το σπουδαίο έτσι και αλλιώς είστε μανούλα στις κωλοτούμπες και τρέμετε στην ιδέα να μην είστε στην κυβέρνηση μιας και στις επόμενες εκλογές το ποσοστό που δείχνουν οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις σας θέλουν έξω από την βουλή ,εκεί πραγματικά θα γελάσει και ο κάθε ''πικραμένος''και ο κάθε ''καμμένος''...

Όπως σας ανάφερα και χτες η Αφρικάνικη σκόνη επανήλθε και κάποιοι αντιμετωπίζουμε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ,δεν ξέρω πότε θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο όπως δεν ξέρουν ούτε και οι γνωστοί μετεωρολόγοι που ακολουθώ για να σας ενημερώνω για τον καιρό ,πάμε ωστόσο να δούμε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην χώρα μας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 21/3/2018

Νεφώσεις, οι οποίες απο τα δυτικά σταδιακά θα αυξηθούν και ήδη από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και πιθανώς καταιγίδες (δεν αποκλείεται εκδήλωση ηλεκτρικών φαινομένων στα παραθαλάσσια). Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση. Ωστόσο μετά το μεσημέρι ασθενείς και τοπικές βροχές άνευ σημασίας ίσως σημειωθούν σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς, οι οποίες γρήγορα θα ασταματήσουν. Μέσα στο απόγευμα, κατά βάση μέτριας έντασης βροχές αναμένονται σε Θεσσαλία, Μακεδονία και προς το βράδυ και στη Θράκη. Παράλληλα χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά άνω των 1300-1500μ.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις, 5-6 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα, ενώ τοπικά θα αγγίξουν καιτ τα 7 μποφόρ πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο και τα παράκτια της Θράκης.

Θερμοκρασία: δεν θα πέσει κάτω από τους 6°C στα ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και κάτω από τους 9-12°C στα παράκτια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Το μεσημέρι θα αγγίξει τους 14-16°C στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιωτικά τμήματα. Στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη θα φτάσει και τους 18-21°C.

πηγή-Northmeteo 

 

Δεν θέλω να ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο Facebook και αν πατήσετε Volvinews θα σας βγάλει στην ομάδα μας όπου αν δεν είστε μέλος μπορείτε να γίνετε και να πάρετε μέρος στον μεγάλο ,Πασχαλινό μας διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι την Μ.Τετάρτη Πρώτα Ο Θεός .

Εκεί λοιπόν στην ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας ''καθημερινά από Δευτέρα ως και Κυριακή αφού κάνετε το like σας ,αφήστε τα σχόλια σας ,μέχρι τρια την ημέρα ,και όσο περισσότερο σχολιάζετε εννοώ καθημερινά με τόσες συμμετοχές θα μπείτε στην μεγάλη μας κλήρωση όπου λίγη ώρα πριν ο Χρήστος Ευθυμιάδης θα κάνει ανάρτηση με όλεεεεεες τις συμμετοχές για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια.Τα μεγάλα δώρα που κληρώνουμε είναι 4 ,όπου τέσσερις θα είναι και οι τυχεροί ,οι δυο θα παραλάβουν το Πασχαλινό γεύμα ( αρνάκι ,σαλάτα ,τσουρέκι ,ποτά ) και οι άλλοι δυο από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,είναι μεγάλα και χρήσιμα τα δώρα αξίας περίπου 200 ευρώ που είναι ευγενική χορηγία του ιατρού -ακτινολόγου και υποψηφίου δημάρχου Βόλβης κ Ιωάννη Βαλερή ,οι περισσότεροι θα ξέρετε για το μεγάλο κοινωνικό έργο που διαθέτει στο βιογραφικό του ,είναι εκεί σε όποιον τον χρειαστεί και αν μπορεί να βοηθήσει θα το κάνει ,τον κ Βαλερή μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook ,στο προφίλ με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής''και εκεί μπορείτε να του στείλετε μήνυμα για να τον ρωτήσετε ότι θέλετε.είτε για ιατρικούς είτε για κοινωνικούς λόγους .

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21/3/2018

630: Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ηράκλειος επαναφέρει τον Τίμιο Σταυρό στην Ιερουσαλήμ.

1685: Γεννιέται ο Γερμανός συνθέτης Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

1800: Υπογράφεται ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία η Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης, με την οποία ιδρύεται η «Πολιτεία των Επτά Ενωμένων Νήσων» (Επτάνησα), το πρώτο ελληνικό κράτος μετά την Άλωση. Το νεοσύστατο κράτος θα είναι ανεξάρτητο, με εγγυητή της ανεξαρτησίας του τη Ρωσία, αλλά φόρου υποτελές στον σουλτάνο.

1821: Οι Έλληνες επαναστάτες καταλαμβάνουν τα Καλάβρυτα. Θεωρείται η πρώτη πολεμική πράξη του Αγώνα στην Πελοπόννησο.

1920: Γεννιέται ο Μανώλης Χιώτης, λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού. Θα πεθάνει το 1970, στα 50ά του γενέθλια.

1935: Η Περσία μετονομάζεται σε Ιράν.

1946: Γεννιέται ο Βρετανός ηθοποιός Τίμοθι Ντάλτον.

1956: Στην αγγλοκρατούμενη Λευκωσία ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από το κρεβάτι του Χάρντινγκ, στο Κυβερνείο. Την ίδια μέρα, οι Τουρκοκύπριοι κάνουν μεγάλη πορεία, με αφορμή συγκρούσεις στην περιοχή της Κυρήνειας και προκαλούν μεγάλες ζημιές σε εκκλησίες, καταστήματα, αυτοκίνητα και κατοικίες Ελληνοκυπρίων.

1961: Στη σκηνή του Κάβερν Κλαμπ του Λίβερπουλ ανεβαίνει για πρώτη φορά ένα άγνωστο συγκρότημα με το περίεργο όνομα «Beatles».

1963: Κλείνει το Αλκατράζ, η ομοσπονδιακή φυλακή που βρίσκεται σε ένα νησί στο Σαν Φρανσίσκο Μπέι.

1964: Το τραγούδι «She Loves You» των Beatles ανεβαίνει στο Νο1 του αμερικανικού πίνακα επιτυχιών.

1965: Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ οδηγεί 3.200 πολίτες στην τρίτη και τελευταία μεγάλη πορεία για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τη Σέλμα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.

1980: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ κηρύσσει μποϊκοτάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν.

1983: Κυκλοφορεί ο δίσκος των Pink Floyd «The Final Cut».

1990: Η Ναμίμπια αποκτά την ανεξαρτησία της μετά από 75 χρόνια διακυβέρνησης από τη Νότιο Αφρική.

2006: Μετανάστες που εργάζονται στο Ντουμπάι διαδηλώνουν και προκαλούν ζημιές 1 εκατ. δολαρίων.

2012: Η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει υπέρ ενός νέου μνημονίου.

2013: Πεθαίνει ο θρυλικός Ιταλός δρομέας Πιέτρο Μενέα.

Πηγή: http://politis.com.cy/article/ti-egine-san-simera-21-martiou

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος και για σήμερα ,θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τα όμορφα σχόλια που θα διαβάσω και σήμερα στην ομάδα μας στο facebook ,επίσης θα σας ''μεταφέρω''στην χρυσή εποχή της DISCO με ένα πολύ όμορφα και νοσταλγικό τραγούδι που το ακούω εδώ και λίγες ημέρες σε μια διαφήμηση στην τηλεόραση ,θα το προχωρήσετε αρκετά και θα καταλάβετε για πιο τραγούδι πρόκειται ,είναι ρυθμικό ,χαρούμενο και κάποιοι θα θυμηθούν τα νιάτα τους και θα χαρώ πολύ αν πετύχω σήμερα να σας ''γυρίσω''πίσω σε εκείνα τα ξέγνοιστα χρόνια .Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός με πολλά και διάφορα ,περάστε όμορφα και την σημερινή και κάντε ότι σας κάνει χαρούμενους ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

 

Πλησίαζαν τα γενέθλιά του Δημητράκη και σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πει στη μαμά του τι δώρο ήθελε.

– Μαμά, είπε ο μικρός Δημητράκης, θέλω ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.

Ο μικρός Δημητράκης ήταν ένας μεγάλος φασαρτζής.

Και στο σχολείο και στο σπίτι όλο μπελάδες δημιουργούσε.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top