Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018

Να μην φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι στην ζωή μας με ορκισμένους εχθρούς, άλλα να φοβόμαστε τους ύπουλους »φίλους», διότι είναι η χειρότερη πάστα ανθρώπων και είναι δύσκολο να τους καταλάβεις. Με αποτέλεσμα να έχουνε κερδίσει χρόνο στην ζωή μας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο ύπουλος άνθρωπος είναι υποκριτής και κρυφός και λειτουργεί πάντα βάση σκοπιμότητας.»…Έχει γλυκερή μορφή, ώστε να ξεγελά και να πλησιάζει τους άλλους και είναι εξαιρετικός κόλακας σε μια προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η ζήλια που νοιώθει για τους άλλους γίνεται ανομολόγητος φθόνος.

Αυτό τον οδηγεί στην βολική μέθοδο ώστε να μειώνει την αξία των άλλων με συκοφαντίες, διότι δεν μπορεί να αντέξει την ευθεία αναμέτρηση…» (Ι.kant).

Ο ύπουλος άνθρωπος δρα πάντα πισώπλατα και προσπαθεί να ενισχύσει την θέση του εξαπολύοντας ΔΙΑΒΑΛΜΑΤΑ εναντίον ανθρώπων που ζηλεύει αλλά και εναντίον εκείνων που τον καταλάβανε και τον απορρίψανε.

Ότι κάνει όμως το κάνει με πονηριά, με μαεστρία και μελετώντας την ψυχολογία του ανθρώπου που πλησιάζει, ώστε να τον κάνει να τα πιστέψει και να τον επηρεάσει.

Θα κινηθεί με μεθοδικότητα και τακτική. Αφού ψυχολογήσει το θύμα του, θα παρουσιάσει ένα προσωπείο ευχάριστο, γλυκό και καλοσυνάτο ώστε να κερδίσει έδαφος και εμπιστοσύνη. Έπειτα αφού εξασφαλίσει κάπως την »φιλία» θα αρχίσει την χειραγώγηση.

Θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει και να επηρεάσει το θύμα του σε πολλά θέματα της ζωής του με κακότητα, ακόμα και να το απομονώσει από άτομα. Θα αρχίσει να θάβει τρίτα άτομα και να βάζει διαβάλματα εναντίον τους. Διαβάλματα εναντίον αυτών που ζηλεύει ή αυτών που τον απορρίψανε.

Ο ύπουλος ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα αλλά μετράει την κάθε του κίνηση την όποια έχει σκεφτεί πολύ καλά με πονηριά και σκοπό. Πλησιάζει τους άλλους πάντα με κάποιο σκοπό. Κυρίως σε ένα άτομο το οποίο ζηλεύει πολύ θα προσπαθήσει να κινηθεί με μεθοδικότητα στο φιλικό του περιβάλλον για να του κάνει κακό μέσα από συκοφαντίες και διαβάλματα ώστε να στρέψει άτομα εναντίον του. ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΘΑΒΕΙ-ΣΥΚΟΦΑΝTΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Δεν έχουνε αξίες, ούτε αξιοπρέπεια και σίγουρα η φιλία δεν έχει καμία έννοια για αυτούς όπως και καμία άλλη ανθρώπινη σχέση. Η μόνη αξία που έχουνε είναι το συμφέρον και το υπερεγώ τους. Είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη μαεστρία που δεν θα διστάσουν κιόλας με δάκρυα στα μάτια και παίζοντας θέατρο, με πραγματικά περίτεχνα ψέματα να προσπαθήσουν να πείσουν τους άλλους για την δήθεν »καλή»τους προαίρεση και την »κακή»προαίρεση του ανθρώπου που φθονούν.

Αυτό που προδίδει κάπως την υπουλότητα αυτών των ανθρώπων κατά κανόνα είναι ο ΦΘΟΝΟΣ, διότι δεν αντέχουν την ευτυχία και την ανωτερότητα των άλλων και όση μαεστρία και να έχουνε, ο φθόνος είναι τόσο ισχυρό πάθος που ΔΕΝ ελέγχεται. Κάποια στιγμή θα τους ξεφύγει και θα τον εκφράσουν. Ένα άλλο στοιχείο είναι η υποκρισία η όποια κάποια στιγμή θα φανεί. Δεν μπορεί να παίζει θέατρο ένας άνθρωπος συνέχεια και κάποια στιγμή θα βγάλει την μάσκα. Πχ ένα χαρακτηριστικό είναι ενός τέτοιος άνθρωπος να θάβει άτομα και ταυτόχρονα να προσπαθεί να κάνει παρέα με αυτούς που θάβει. Να φάσκει και να αντιφάσκει συνέχεια και να προδίδει την πονηριά του.

Το όλο θέατρο των ύπουλων ανθρώπων τελειώνει, κυρίως με άσχημο τρόπο και με αυλαία που πέφτει απότομα διότι αν και πονηροί, ένα πράγμα δεν μπορούνε να το προβλέψουν : την νοημοσύνη των άλλων. Διότι ναι μεν έχουνε επιτυχία στους ηλίθιους και αυτό ικανοποιεί το εγώ τους αλλά »γκρεμοτσακίζονται» όταν έχουν την ατυχία να πέσουν σε έξυπνους ανθρώπους.

Ο ύπουλος ο άνθρωπος εν τέλει δεν κερδίζει τίποτα στην ζωή του, διότι με την συμπεριφορά του απομακρύνει αξιόλογους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα αποκτάει και εχθρούς. Αυτό όμως φαίνεται να μην τους νοιάζει, αφού το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουνε την ζωή τους είναι μόνο το συμφέρον. Όταν αντιληφθούν ότι ο άλλος τους έχει καταλάβει, το προσωπείο τους πέφτει(δεν έχει νόημα πλέον), βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό, ενίοτε και με επιθετικότητα αλλά και σπασμωδικές κινήσεις…αλλά πάντα συνεχίζουν τον δρόμο τους για το επόμενο θύμα. Δεν τους πτοεί τίποτα.

Καλύτερα στην ζωή μας να ερχόμαστε αντιμέτωποι με ξεκάθαρους εχθρούς παρά με ύπουλους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί και να εισβάλουν στην ζωή μας πάντα με κακό σκοπό. Επίσης να φροντίζουμε πάντα να έχουμε αληθινούς ανθρώπους και καλούς φίλους μέσα στην ζωή μας διότι ακόμα και αν έχουμε την ατυχία να γνωρίσουμε έναν τέτοιο ύπουλο άνθρωπο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιληφθούμε την συμπεριφορά του και πολύ πιο ανώδυνο να τον απομακρύνουμε.

 

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ |e5097f

Χριστός Ανέστη και καλή σας ημέρα αγαπητοί μου φίλοι ,καλημέρα στην ''μουσική ''μας παρέα ,καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι .Παρασκευή σήμερα 11 Μαίου και την Κυριακή στις 13 Μαίου είναι μια ''τεράστια ''γιορτή ,η γιορτή της μάνας ,η οποία ''γιορτάζει''κάθε ημέρα και δεν πρέπει να θυμόμαστε να την γιορτάζουμε ( την μάνα ) μια φορά τον χρόνο.Είναι ότι σπουδαίο υπάρχει στην γή ,είναι ότι καλύτερο είναι τα πάντα ,βρίσκεται εκεί καθημερινά και όποτε την ζητήσεις ,βρισκεται δίπλα μας ακόμη και αν είναι μακριά , ''σπάει''τα τηλέφωνα να δει αν είμαστε καλά ,αν φάγαμε αν βάλαμε ζακέτα ...Η Ελληνίδα μάνα δεν υπάρχει σε κανέναν άλλον λαό είναι ξεχωριστή ,μία και μοναδική ,όχι ότι και οι άλλες δεν είναι σωστές μανάδες ,η Ελληνίδα μάνα όμως είναι η καλυτερότερη μάνα .Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό αυτήν την Κυριακή ,είπα να πω δυο λόγια γιατί έτσι νιώθω και απλά το κάνω .Θα ευχηθώ λοιπόν από σήμερα Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες ,επίσης θα ευχηθώ ότι το καλύτερο μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου σε όλες εκείνες τις γυναίκες που προσπαθούν και προσπαθούν να  γίνουν μάνες ,σε εσάς λοιπόν δίνω τις θερμότερες ευχές μου για να πετύχετε τον στόχο σας και να ''γιορτάζετε''και εσείς την γιορτή της μάνας.

Πάμε να δούμε τον καιρό ο οποίος θα παραμείνει άστατος και το Σαββ/κο και δείχνει να φτιάχνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 11/5/2018

Για σήμερα Παρασκευή 11-05-2018 η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις προβλέπονται μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά με τον καιρό που θα παραμείνει άστατος καθ'όλη την διάρκεια του Σαββ/κου ,δείξτε μεγάλη προσοχή γιατί όλοι είδαμε τι συνέβη χτες στην Θεσσαλονίκη μας που ''πνίγηκε''κυριολεκτικά .Πάμε να δούμε τα γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα ,να κάνω τον επίλογο και φυσικά να αφιερώσω το ομορφότερο τραγούδι στις μαμάδες του κόσμου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/5

330 Το Βυζάντιο (μετέπειτα Κωνσταντινούπολη) μετονομάζεται σε Νέα Ρώμη και γίνεται πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η πόλη θεμελιώθηκε το 324 από τον Κωνσταντίνο Α' το Μέγα και κτίστηκε σε επτά λόφους πάνω στην αρχαία αποικία των Μεγαρέων, Βυζάντιο.

1771 Γεννήθηκε η ηρωίδα της ελληνικής επανάστασης Λασκαρίνα Πινότση, γνωστότερη ως Μπουμπουλίνα

1812 Δολοφονείται ο Βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ από τον Τζον Μπέλινγκαμ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1812 Το βαλς κάνει την εμφάνισή του στις αίθουσες χορού της Μ. Βρετανίας. Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν το νέο χορό αηδιαστικό και ανήθικο...

1910 Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης του Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα αστρολόγοι και μελλοντολόγοι να προαναγγέλλουν το τέλος του κόσμου.

1926 Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα. Η άκρη του υφάσματος πρέπει να απέχει 30 εκατοστά από το έδαφος.

1949 Το Σιάμ μετονομάζεται σε Ταϊλάνδη.

1949 Mε 37 ψήφους υπέρ και 12 κατά, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφασίζει την ένταξη του Ισραήλ στο διεθνή Οργανισμό.

1958  Βουλευτικές εκλογές. Πρώτο κόμμα έρχεται η ΕΡΕ με 41,17%. Η ΕΔΑ συγκεντρώνει το 24,42% των ψήφων, εκλέγει 78 βουλευτές και αναδεικνύεται αξιωματική αντιπολίτευση.

1960 Στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, 4 πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, απαγάγουν το φυγά ναζιστή, Άντολφ Άιχμαν, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Ρικάρντο Κλεμέντ.

1967 Η χούντα συλλαμβάνει και φυλακίζει στις φυλακές Αβέρωφ τον Ανδρέα Παπανδρέου

1981 Πεθαίνει ο Τζαμαϊκανός τραγουδιστής της ρέγγε Μπομπ Μάρλεϊ.

1987 Στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ πραγματοποιείται η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς- πνεύμονα από τον Δρ. Μπρους Ράιτζ (Bruce Reitz) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

1990 Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής, Στράτος Διονυσίου

1995 Στο Ζαΐρ, εκδηλώνεται επιδημία από το φονικό ιό Έμπολα, από τον οποίο 90 άτομα χάνουν τη ζωή τους.

πηγή-Thepressroom.gr

Και πριν σας αποχαιρετήσω και σας ευχηθώ να ΄περάσετε ένα υπέροχο Σαββ/κο να σας πω ότι την Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός ξεκινάει ο μεγάλος διαγωνισμός για το ''κλείσιμο''της φετινής χρονιάς .οι τυχεροί θα είναι 5 και ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 14 Μαίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου όπου και θα σας ''αποχαιρετήσω΄΄για την καλοκαιρινή σεζόν.Ετοιμαστείτε λοιπόν και αφήστε τα σχόλια σας καθημερινά ,δεν λέω να μας ''στηρίξετε''ξέρω πολύ καλά ποιοι μας στηρίζουν ,λέω απλά να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε τα μεγάλα δώρα που θα σας ανακοινώσω την Δευτέρα 14 Μαίου με την έναρξη του διαγωνισμού που φυσικά σας προσφέρει για άλλη μια φορά και με πολύ χαρά ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής στον δήμο Βόλβης κ Ιωάννης Βαλερής.

Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά που μας κάνει την τιμή και είναι εδώ κοντά μας χαρίζοντας στους μουσικούς ακόλουθους μου ,στην παρέα μας εκεί στην ομάδα μας στο facebook αυτά τα μεγάλα δώρα .Επίσης να πω και κάτι τελευταίο ,το ότι ο αγαπητός κ Βαλερής δίνει τα δώρα του για να γίνει η διαφήμιση και η προβολή του δεν σας δίνει το δικαίωμα να με κατακρίνετε και να λέτε με χυδαίο τρόπο ότι τον στηρίζω προεκλογικά .Εγώ πληρώνομαι για να κάνω αυτή τη δουλειά και πληρώνομαι από τον ίδιο τον κ Βαλερή ,δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν χαμηλής νοημοσύνης άνθρωπο ,να μου βάζει την οποιαδήποτε προεκλογική ταμπέλα ,ότι γουστάρβ θα ψηφίσω και δεν έχω κανέναν ανάγκη ....

Το ωραιότερο τραγούδι στα ωραιότερα πλάσματα της μανάδες μας ,αφιερωμένο λοιπόν εξαιρετικά πρώτα στην δική μου μαμά και έπειτα σε όλες τις μανούλες του κόσμου με την ευχή μου να είστε πάντοτε κοντά μας.....Σαγαπώ μαμά 

Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ .ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ.

Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεββάτι με τη γυναίκα του.

Της πιάνει τα στήθη και της λέει...

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top