Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018
Τρείς φεμινίστριες,μια Γαλλίδα, μια Γερμανίδα και μια Ελληνίδα συζητούν.
Γαλλίδα: λέω μια μέρα στον Φρανσουά, θα σκουπίσεις και θα σφουγγαρίσεις το σπίτι!
την 1η βδομάδα δεν είδα τίποτα,την 2η βδομάδα όλα ήταν καθαρά!!!
Γερμανίδα: λέω μια μέρα στον Χάνς, θα βάλεις πλυντήριο και θα σιδερώσεις!!
την 1η βδομάδα δεν είδα τίποτα, την 2η βδομάδα ολα σιδερωμένα!!!!
Ελληνίδα: εγώ κορίτσια λέω μια μέρα στον Μήτσο, Μητσάρα να πλύνεις τα πιάτα!!
την 1η βδομάδα δεν είδα τίποτα,
την 2η βδομάδα άρχισα να βλέπω λίγο απ'το αριστερό.......μάτι!!!!!
Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλημέρα όλη μέρα όμορφε κόσμε ,καλημέρα όλη μέρα και για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου όπου όλη η Ελλάδα θα πει σήμερα το μεγάλο ''ΟΧΙ''στο ψευδοκράτος ,θα πει το μεγάλο ''ΟΧΙ''στους προδότες  ,ένα ''ΟΧΙ''που θα βροντωφωνάξουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σε 21 πόλεις σε όλη την χώρα ,ένα μεγάλο ,τεράστιο  ''ΟΧΙ'' στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας ,για να δει όλος ο κόσμος ότι οι Έλληνες είναι εννωμένοι και κανένας Κοτζιάς ,Τσίπρας κλπ δεν θα ΄δώσουν κανένα όνομα με τον όρο ''Μακεδονία''στους ανιστόριτους που χθες με δική τους συγκέντρωση προσέβαλαν για ακόμη μια φορά το αίμα των προγόνων μας ,προσέβαλαν την σημαία μας με ύβρης και αισχρές δηλώσεις ,οι πουθενάδες ,οι ούτε αυτοί ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους ,οι τεμπελχανάδες της υφηλίου ,έχουν τα μούτρα και μας δείχνουν το κολωδάκτυλο τους ( ζητώ συγνώμη ) το οποίο ας βάλουν εκεί που ξέρουν όσο βαθύτερα γίνεται μπας και καταλάβουν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Σε 21 πόλεις λοιπόν τα μεγάλα συλλαλυτήρια ,όπου σίγουρα οι πλέον 12% ( και πολύ λέω ) συριζανελ θα βγουν και θα πουν ότι όλος αυτός ο λαός ,ο Ελληνικός πτωχευμένος ,πικραμένος λαός, που θα συγκεντρωθεί για να διαδηλώσει ειρηνικά ,θα ονομαστούν ,φασίστες ,μορφώματα ,ακροδεξιοί κτλ ,έχω να πω ότι εσείς είστε ότι λέτε με το κωλοκαθεστώς που μας επιβάλλετε με τις απαράδεκτες ιδέες σας τάχα μου προοδευτικές ,τρομάρα σας ,που θέλετε να εξαληφθεί η θρησκεία ,τα ήθη και τα έθιμα ,η Ελλάδα να πουληθεί όλοκληρη ,εσείς λοιπόν είστε οι προδότες ,οι φασίστες και τα μορφώματα της κοινωνίας που δεν βλέπετε την οργή του λαού που θα σας ''τιμωρήσει''(θα έρθει η ώρα σας ) και δεν αφήνετε καμία καρέκλα στο όνομα της χώρας και του κόσμου .

Ο ΚΑΙΡΟΣ 6/6/2018

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τετάρτη 06/06/2018. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 18 έως 34 και τοπικά 35 με 36 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 16 έως 32 στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 και τοπικά 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 στο Βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι  θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ.

πηγή-NewsBeast.gr

Να σας θυμήσω και τον διαγωνισμό μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και θα δώσει την δυνατότητα σε 5 τυχερούς μας φίλους που μας ''ακολουθούν''καθημερινά και αφήνουν τα σχόλια τους κάτω από την κάθε ανάρτηση ''Το τραγούδι της ημέρας''από Δευτέρα ως και Κυριακή ,να κερδίσουν 5 μεγάλα και χρήσιμα δώρα που θα προσφέρει με πολύ χαρά ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής στον δήμο Βόλβης κύριος Ιωάννης Βαλερής .Τα δώρα είναι τα εξής και ελάτε στην ομάδα μας στο facebook για να τα διεκδικήσετε 

1)Μια Εξέταση Αξονικός Τομογράφος

2) Μια Εξέταση Οστεοπόρωση 

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 

4) Πέντε κιλά χοιρινό κρέας 

5) Ένα 10κιλο αλεύρι

Ορίστε κυρίες μου και κύριοι τα δώρα είναι εξαιρετικά ,είναι μεγάλα και κοστίζουν ,εσάς όμως δεν θα σας κοστίσει τίποτα παρά μόνο η συμμετοχή σας αφήνοντας καθημερινά τα σχόλια σας στην ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας''και καλή σας επιτυχία.Να πω ότι τον ιατρό-ακτινολόγο και πολιτευτή για τον δήμο Βόλβης κύριο Βαλερή μπορείτε να τον βρείτε με ένα μήνυμα στο προφίλ του στο facebook με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής ''και εκεί να του εκφράσετε κάποιο θέμα που να αφορά Υπέρηχους π.χ κοιλιάς ,στήθους ,θυροειδούς κτλ ,μαστογραφίες και κάποιο κοινωνικό θέμα για άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη .

Επίσης να ξανά μα τα πω γαυτούς που δεν διαβάζουν καλά ή μάλλον διαβάζουνάλλη γλώσσα ή όπως τους συμφέρει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ,ο αγαπητός κύριος Βαλερής είναι ΧΟΡΗΓΟΣ και θέλει να προβληθεί με αυτήν την διαφίμηση ,εμείς απλά τον ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά βρισκεται κοντά μας και θα δώσει την δυνατότητα σε 5 άτομα να κερδίσουν τα παραπάνω δώρα .

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

1821 Ξεκινά η μάχη του Δραγατσανίου στη Μολδοβλαχία, μεταξύ των επαναστατικών δυνάμεων της Φιλικής Εταιρίας (υπό τον αρχηγό της Αλέξανδρο Υψηλάντη) και των στρατευμάτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η μάχη ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα με αποφασιστική νίκη της τελευταίας, που σήμανε και το τέλος της επανάστασης στη Μολδοβλαχία.

1822 Ο Κωνσταντίνος Κανάρης πυρπολεί την τουρκική ναυαρχίδα του Καρά Αλή στη Χίο.

1850 Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει το πρώτο παντελόνι τζιν.

1863 Αντιπροσωπεία του ελληνικού Κοινοβουλίου «προσφέρει» τη βασιλεία της χώρας στο Δανό πρίγκιπα Γουλιέλμο Γεώργιο, κατόπιν Γεώργιο τον Α’.

1903 Γεννιέται ο Αρμένιος μουσικός Αράμ Χατσατουριάν, ένας από τους κορυφαίους σοβιετικούς μουσικούς του 20ου αιώνα. Μεταξύ άλλων, ο Α. Χατσατουριάν τιμήθηκε δύο φορές με το Βραβείο Στάλιν (Κρατικό Βραβείο της ΕΣΣΔ), 2 επίσης φορές με το Βραβείο Λένιν, ενώ το 1954 του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Καλλιτέχνη του Λαού της Σοβιετικής Ένωσης».

1907 Η γερμανική εταιρία Henkel λανσάρει το πρώτο απορρυπαντικό με το όνομα Persil.

1923 Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.

1931 Γεννήθηκε η Κική Δημουλά, Ελληνίδα ποιήτρια.

1933 Νέα δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου, αυτή τη φορά στην Αθήνα, την ώρα που βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Έλενα στο αυτοκίνητο, επιστρέφοντας στο σπίτι τους από την Κηφισιά, όπου το ζεύγος Δέλτα τους είχε παραθέσει δείπνο.

1969 Δραπετεύει από τις στρατιωτικές φυλακές Μπογιατίου ο Αλέκος Παναγούλης. Επικηρύσσεται αμέσως με 500.000 δραχμές.

1984 O Σοβιετικός μαθηματικός Αλεξέι Παζίτνοφ παρουσιάζει το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι - παζλ «Tetris». Η ονομασία του προέρχεται από το ελληνικό αριθμητικό πρόθημα «τέτρα-» και τη λέξη «τένις».

1987 Η Στέφι Γκραφ, 9 ημέρες πριν κλείσει τα 18, γίνεται η νεότερη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ρολάν Γκαρός με τη νίκη της στον τελικό επί της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα με 6-4, 4-6, 8-6.

1992 Τιμάται η πρώτη Ελληνίδα φεμινίστρια, Καλλιρρόη Παρέν, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

1995 Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.

-πηγή-Thepressroom.gr

Και κάπως έτσι με αυτά και με εκείνα σας αποχαιρετώ γεμάτη αισιοδοξία και χαρά για την σημερινή μέρα Του Θεού ,σας στέλνω τους ''αγωνιστικούς μου ''χαιρετησμούς ,σε όλους τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και σε όλες τις ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΕΣ ,εύχομαι να γίνει αυτό που επιθυμούμε σχεδόν θα έλεγα όλοι και το ψευδοκράτος να πάρει αυτό .............που του ανήκει ένα όνομα όμοιο με την ''ανύπαρκτη''ιστορία τους.

Μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός για να σχολιάσω με τον δικό μου τρόπο τις σημερινές μεγάλες συναντήσεις όλων των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ,περάστε καλά ,χαμογελάστε ,προσευχηθείτε και όλα θα πάνε καλά....Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

Top