ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ ..(23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 )
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Μαϊος 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

καλημέρααα  ολη μέρα ! Υπομονή λιγες μέρες ακομη και τελειωνουν και αυτες οι εκλογές ..μεχρι το φθινοπωρο δηλαδη.. που θα εχουμε ξανα άλλα .. Εγω το μόνο που θα πω ειναι "να πατε ολοι να ψηφίσετε" οποιον θελετε,για να εχετε μετα δικαίωμα να φωναζετε αν κατι δε σας αρεσει,  οχι όμως οποιον εχετε υποχρέωση, οχι το συγγενη η τον φίλο  ..εκει παμε ενα κουτι γλυκα .τα εχουμε ξαναπει αυτα , αλλα αυτον που κρίνετε οτι αξιζει ..στο κατω κατω  στο παραβαν μονοι σας θα είστε δε θα εχετε παρέα ... αυτα  τα προεκλογικα και παμε να πουμε και ενα ανεκδοτο ...


Δύο μαμάδες γνωρίζονται στη στάση του λεωφορείου και συζητούν για τις κόρες τους.

Λέει η μια μαμά:

«Η κόρη μου είναι 25 χρονών. Πριν 3 χρόνια τα είχε με έναν Πλούσιο δικηγόρο με Porsche… Στα λογοστέματα (πριν τον αρραβώνα υπόσχεση γάμου) κάναμε γλέντι τρικούβερτο! Άλλο να σου λέω και άλλο να το ζεις!…. αλλά στον μήνα πάνω χώρισαν.

Μετά τα έφτιαξε με ένα γιατρό με Ferrari. Αυτός είχε πιο πολλά λεφτά… Αρραβωνιάστηκαν και κάναμε ένα γλέντι που κράτησε τρεις μέρες. Αλλά δεν κράτησε. Σε 2 μήνες χώρισε και μ΄ αυτόν.

Μετά παντρεύτηκε με έναν τραπεζίτη. Τι να σου λέω… λεφτά με ουρά… Όταν παντρεύτηκαν κάναμε ένα γλέντι που βούιξε ο κόσμος από την πολυτέλεια και τα πλούτη…. Όμως και μ’ αυτόν χώρισαν μετά από 1 μήνα…

Τώρα τελευταία τα έχει με ένα Διευθυντή πολυεθνικής… Εκεί να δεις χρήμα… Σπίτια, αυτοκίνητα… Όταν γνωριστήκαμε πήγαμε στον Ρέμο να το γλεντήσουμε και κέρασε όλο το μαγαζί…. Και μ’ αυτόν όμως δεν τα πάνε καλά και μάλλον θα χωρίσουν.

Αλλά για πες μου και εσύ… Πες μου για την δικιά σου κόρη.»

«Ε… τι να σου πω… και μας πουτ**α είναι, αλλά δεν το γλεντάμε έτσι!!!»


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top