Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα σας φίλοι και φίλες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου νέα εβδομάδα με νέα ξεκινήματα.

Αύριο σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν οι νέες διοικήσεις των Δημοτικών Οργανισμών πιθανά και οι νέοι Αντιδήμαρχοι. Ελπίζω οι αναθέσεις να αφορούν τους άριστους και όχι απλά τους αρεστούς. Όλοι αυτοί που θα τους ανατεθούν θέσεις και μάλιστα με αποζημίωση να προσπαθήσουν να πράξουν το καλύτερο δυνατό για όλο το Δήμο και όχι απλά να είναι γλάστρες στις καρέκλες.

Ξεκίνημα και για τη νέα σχολική χρονιά σε Νηπιαγωγεία Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια με την ευχή από μέρους μας για μια πραγματικά αποδοτική σχολική χρονιά με ωφέλιμη γνώση στους μαθητές και σύνεση σε καθηγητές, δασκάλους και γονείς.

Ο καιρός αυτή την εποχή επιμένει σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια (ευτυχώς μια και μερικοί από εμάς ακόμη δεν πήγαμε διακοπές), και η τουριστική περίοδος επεκτείνεται σε πείσμα των όσων προσπαθούν να τα κονομήσουν "προδίνοντας" τους γειτόνους και τους φίλους τους (αυτή η κατσίκα του γείτονα αν δεν ψοφήσει δεν θα ησυχάσουμε). Βέβαια όλα αυτά είναι "επιχειρηματικές" επιλογές που δυστυχώς μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής σαν τουριστικό προορισμό και όχι την αναβάθμισή της. Όσοι από εμάς προσπαθούμε να την "επεκτείνουμε" προφανώς ματαιοπονούμε γιατί πάντα θα υπάρχουν οι "έξυπνοι" επιχειρηματίες που μέχρι προχτές τρωγόταν μεταξύ τους ρίχνοντας τις τιμές και ξαφνικά βρήκαν υπερβολικά και βολικά εισοδήματα με ανταλλάγματα ίσως ίσως ακόμη και την ίδια την Πατρίδα μας.

Και για το τέλος το σημερινό τραγούδι από έναν καλλιτέχνη που μας άφησε μόλις σήμερα από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 63 ετών.

καλημέρα και καλη εβδομαδα σε ολο τον κόσμο !

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top