Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα  ,καλημέρα όλη μέρα καλημέρα ,να'μαι και πάλι εδώ στην ενημερωτική και μουσική στήλη της ιδιωτικής εφημερίδας μας www.volvinews.gr και με θετική σκέψη ,θετική διάθεση και αισιοδοξία καλός ορίζω την Παρασκεύη ,καλός ορίζω εσάς τους αναγνώστες μας ,την ομάδα μας στο Facebook και τέλος καλημερίζω και τους δύο αγαπητούς μας χορηγούς που από της 6 Ιανουαρίου είναι μαζί μας ,είναι στην παρέα μας και με τον διαγωνισμό τους αύριο Πρώτα Ο Θεός θα προσφέρουν 15 δώρα με πολύ χαρά για 15 φίλους/μέλη της ομάδας μας .

Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία ,να τους ευχαριστήσουμε και για τα δώρα του διαγωνισμού και να ευχηθώ στον καθένα χορηγό ξεχωριστά να έχετε μια καλή επαγγελματική πορεία ,προσωπική ευτυχία ,και καλή δύναμη γενικά στον καθένα για τον τομέα του και θα χαρούμε και πάλι να σας έχουμε κοντά μας στο άμεσο μέλλον για νέες προσφορές στους διαγωνισμούς μας.

Να κάνω και ένα σχολιασμό ,θα μου επιτρέψετε, καθώς χτες στην ομάδα μας στο facebook έκανα μια ανάρτηση από το παλιό στρατόπεδο της Θαλασσίας το βραδάκι καθώς βάζω τον εαυτό μου στους περιπατητές και συγκεκριμένα διαπίστωσα ότι άπο τον προσθεσινό δυνατό αέρα τα κύματα σε εκείνη την περιοχή έφταναν μέχρι τον δρόμο ,πραγματικά όποιος περνάει από εκείνο το σημείο βλέπει ξεκάθαρα το που έφταναν τα τεράστια κύματα .Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω την ανάρτηση για να παρακαλέσω κάποιον να βοηθήσει εθελοντικά να καθαριστούν τα φερτά υλικά που προκάλεσε ο άνεμος και τα μεγάλα κύματα στον δρόμο .

Δεν θα μπω και δεν μπήκα να ρίξω ευθύνες σε κανέναν ,δεν φταίει κυρία μου κάποιος ,φυσικό φαινόμενο είναι και απλά ζήτησα να καθαριστεί ο συγκεκριμένος δρόμος ή μάλλον καλύτερο το συγκεκριμένο μονοπάτι για να μπορούμε να αθλούμαστε ,Ξέρετε και βλέπετε πως στο ταρτάν του Σταυρού γίνεται χαμός οπότε ο κόσμος μοιράζετε σε πολλά σημεία για να αθληθεί ,ένα σημείο είναι και αυτό το μονοπάτι προς την Θαλασσία όπου και περιπατητές ,και αθλητές τρεξίματος αλλά και ποδηλάτες διασχίζουν το μέρος εκεί και αν ακούει κάποιος ας παέι να το καθαρίσει ,πραγματικά θα μας διευκολύνει πάρα πολύ .

Και μόλις πριν λίγο είδα και ένα σχόλιο που έκανε ο αξιότιμος δημοτικός σύμβουλος κύριος Ιωάννης Βαλερής ότι προσφέρει εθελοντικά το ποσό των 50 ευρώ για την καθαριότητα εκεί ,δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό ,δεν ξλερω τα του δήμου και δεν με απασχολεί ,δεν ξέρω εαν πρέπει κάποιος να πάρει άδεια από τον δήμο ,κάποιος εθελοντής εννοώ ,ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Βαλερή πραγματικά και ο σκοπός της ανάρτησης μου δεν ήταν πολιτικοποιημένος ,απλά εξέφρασα τον προβληματισμό μου γιατί περνάω από εκεί σχεδόν καθημερινά όπως και αρκετός κόσμος ,με σκοπο απλά την καθαριότητα γιατί ειδικά όταν πέφτει ο ήλιος σε κάποια σημεία υπάρχει κίνδυνος στραμπουλίγματος των ποδιών αυτών που αθλούνται .Θα μου πείτε και ποια είσαι εσύ που ζητάς ;;;Θα απαντήσω και θα πω μια ταπεινή περιπατήτρια είμαι και κάνω μια παράκληση αυτό .

 Και ξανά τονίζω για να το κλείσω το θέμα πως ο μόνος στόχος και σκοπός της ανάρτησης μου ήταν απλά η καθαριότητα στο μονοπάτι ,τώρα ποιος είναι αρμόδιος και ποιος μπορεί να το κάνει δεν ξέρω και μακάρι το εύχομαι να πάει κάποιος και να μας καθαρίσει τον δρόμο ο οποίος μπορεί και σίγουρα θα ξανά γίνει έτσι μιας και το σημείο αυτό είναι σε τέτοια θέση που τα κύματα όταν χαλάει ο καιρός βγαίνουν μέχρι επάνω.Και θα πω ας έχουμε στην πίσω όψη του μυαλού μας ότι συχνά εκεί το σημείο θέλει καθαριότητα ,Αυτά και κλείνω εδώ το θέμα και σόρυ αν σας κούρασα αλλά έπρεπε να σχολιάσω με όλη την καλή μου διάθεση μια επιθυμία μου και τίποτα παραπάνω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Αλκυονίδες μέρες - Παρασκευή με υγρασία, ομίχλες και υψηλές θερμοκρασίες 

Καιρός: Αλκυονίδες μέρες - Παρασκευή με υγρασία, ομίχλες και υψηλές θερμοκρασίες (pics)

Ο καιρός σήμερα

 

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επιίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και πιθανώς να σημειωθούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 5 Φεβρουαρίου διά νόμου καθιερώνεται η δημοτική

Σαν σήμερα 5 Φεβρουαρίου διά νόμου καθιερώνεται η δημοτική

 

1919 Γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

1930 Εκδίδεται το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο οι Ελληνίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

1958 η Αμερικάνικη αεροπορία χάνει μια βόμβα υδρογόνου στα ανοιχτά των ακτών της Σαβάνα στην Τζόρτζια. Η βόμβα δεν βρέθηκε ποτέ.

1960 Οι ΗΠΑ απορρίπτουν την πρόταση για σύναψη συμφώνου μη επίθεσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Συμφώνου της Βαρσοβίας.

1968 Συνέρχεται η ιστορική 12η Πλατιά Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ (5 - 15/2/1968). Η εσωκομματική διαπάλη κορυφώνεται. Νίκη επί της δεξιάς αναθεωρητικής ομάδας Παρτσαλίδη - Ζωγράφου - Δημητρίου η οποία προχωρά σε διάσπαση, ιδρύοντας αργότερα το «ΚΚΕ εσωτερικού».

1971 Το διαστημόπλοιο «Απόλλων 14», η τρίτη και τελευταία επανδρωμένη αποστολή των Αμερικανών στο φεγγάρι, προσεδαφίζεται στην περιοχή Φρα Μάουρο της Σελήνης.

1971 Ανοίγει το Καζίνο της Πάρνηθας.

1976 Ως «νεοελληνική γλώσσα νοείται η (...) δημοτική», όπως κατοχυρώνεται διά νόμου από τη Βουλή.

1983 Τα επίσημα αποτελέσματα της απογραφής του 1981 ανεβάζουν τον πληθυσμό της χώρας στα 9.740.411 άτομα.

1991 Αεροσκάφος C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συντρίβεται στο όρος Όθρυς, κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Νεκροί και οι 63 επιβαίνοντες, εκ των οποίων 19 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και 44 στρατεύσιμοι.

1994 Μακελειό του Σεράγεβο. 60 άνθρωποι σκοτώνονται και 200 τραυματίζονται από έκρηξη όλμου στην αγορά της πόλης.

Πηγή-Thepressroom.gr 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δώρα

Και πάμε στον διαγωνισμό μας όπου και σήμερα τελευταία ημέρα μπορείτε να συμμετέχετε στην ομάδα μας στο Facebook και να διπλασιάζετε τις συμμετοχές σας για την αυριανή κλήρωση που θα γίνει ζωντανά όπως γνωρίζετε και με απόλυτη αξιοπιστία μιας και έχουμε και μερικούς που λένε πως δεν είμαστε αξιόπιστοι και θα απαντήσω πως κάτσε να δεις την κλήρωση καλό μου φιλαράκι και μη προτρέχεις να πεις λόγια.Δεν θα ασχοληθώ με τέτιου είδους αναθρώπων ,των άπιστων εννοώ και θα επικεντρωθώ στα 15 δώρα που θα κερδίσουν 15 τυχεροί φίλοι/μέλη της ομάδας μας αύριο Πρώτα Ο Θεός .

Να χαιρετήσω και να καλημερίσω τους δύο αγαπητούς μας χορηγούς και δωροθέτες ,τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλή του συνδυασμού ''Τα πάντα για την Βόλβη'' κύριο Ιωάννη Βαλερή όπου θα ξανά έχει την δυνατότητα να μπει υποψήφιος για τον δήμο στις επερχόμενες εκλογές και το Cafe'' Γλυκό μου Αλάτι'' στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας (πρώην πιτσαρία Γιώτης) .

Τα 10 δώρα θα σας τα προσφέρει με αγάπη και πολύ χαρά  ο αξιότιμος δημοτικός σύμβουλος κύριος Ιωάννης Βαλερής και θα το αναφέρω τώρα πως ο κύριος Βαλερής θα συνεχίσει να βρίσκεται στην μουσική μας συντροφιά και στο άμεσο μέλλον με πολλά δώρα για εσάς που στηρίζεται την μουσική στήλη του www.volvinews.gr .Σας το λέω για να είστε έτοιμοι και να μας στηρίζετε καθημερινά γιατί θα κάνουμε τα καλύτερα για εσάς.

1) 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1) 20 δραχμο ακυκλοφόρητο ασημένιο του 1960

3) Παιδικά Σακίδια Πλάτης γεμάτα αναλώσιμα ( μαρκαδόρους ,μπλόκ ζωγραφικής ,τετράδια κτλ)

1) 5λιτρο Ηλιέλαιο

1) Γυναικείο Αυθεντικό Ιταλικό παντελόνι Benetton 

1) Μπουκάλι εξαιρετικό κρασί.

1) Χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ( παράκληση από τον κύριο Βαλερή ,το χαρτονόμισμα να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Έλληνα επιχειρηματία του δήμου Βόλβης)

1) Πλήρες δερμάτινο σετ γραφείου.

Αυτά είναι τα 10 μεγάλα δώρα που διεκδικείτε και θα σας προσφέρει  ο κύριος Ιωάννης Βαλερής.Εδώ να πω πως ο κύριος Βαλερής είναι ιδρυτής των κοινωνικών παντοπωλείων του δήμου Βόλβης ,ο ίδιος δεν θέλει να μιλάμε και ζητώ συγνώμη από τον κύριο Γιάννη μιας και τα σπουδαία έργα με κοινωνικό χαρακτήρα πρέπει να λέγονται και να κατανοούνται από όλους μας μιας και παράγεται ένα έργο που βοηθάει τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλες ανάγκες .Να σας πω ότι το κρασί ,το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο προέρχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου του συνδυασμού 'Τα πάντα για την Βόλβη' ου ενεργοποιήθηκε και διένειμε σε 15 οικογένειες βασικά αγαθά στις 30/12/2020.

Ο συνδυασμός ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ στην προσπάθεια της ενθάρρυνσης και επιβράβευσης της αριστείας της μαθητικής νεολαίας,θεσμοθετεί τρεις ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ισάριθμους πρωτευσαντες τρίτης λυκειου και των τριών λυκείων του Δήμου Βόλβης,
Η καταβολή υπο μορφή χρηματικής υποτροφίας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς τη υποδείξει των διευθυντών των λυκείων
ΤΟ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ.
 
Τα 5 δώρα που σας προσφέρει το Cafe 'Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα ( στον πεζόδρομο ,πρώην πιτσαρία Γιώτης) είναι 5 λαχταριστά Κέικ σε στρογγυλή φόρμα έτοιμα για κατανάλωση ,αφράτα και φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά .Στο Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι '' μόλις ανοίξει η εστίαση ,μπορείτε να απολαύσετε εκτός του καφέ σας και τα πιο νόστιμα Σερραικά σιροπιαστά Γλυκά φτιαγμένα με αγνά υλικά και πολύ μεράκι ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Κρέπες γλυκές και αλμυρές καθώς και λουκουμάδες της ώρας είναι η σπεσιαλητέ του καταστήματος .Εν αναμονή λοιπόν του ανοίγματος της εστίασης για να μπορέσουμε να βρεθούμε στο Cafe''Γλυκό μου Αλάτι'' να πιούμε το καφεδάκι μας ,να απολαύσουμε την θέα του Στρυμονικού κόλπου και να γευτούμε τα παραδοσιακά Σερραικά σιροπιαστά γλυκά σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.
 
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Καλή επιτυχία πραγματικά σε όλους και να θυμάστε τούτο πως έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί και σας θέλουμε πανέτοιμους ...Αυτά και για σήμερα Παρασκευή χτες και να με συγχωρέσετε ξέχασα και παρέλειψα να σχολιάσω πως ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου ,ζητώ συγνώμη που άφησα αυτό το θέμα εκτός αλλά θα πω σήμερα πως ελπίζω και εύχομαι να είναι αυτή η αρρώστια θεραπεύσιμη 100% .Όπως έγραψα και χτες θα πάρω 10 μέρες άδεια για να ξεκουρααστώ μιας και δεν έχουμε άλλον διαγωνισμό τις επόμενες μέρες αλλά όταν γυρίσω με το καλό και επιστρέψω εδώ στην μουσική στήλη θα πούμε πολύ ωραία πράγματα για άλλους διαγωνισμούς που είναι στα σκαριά μας .Θα σας αποχαιρετήσω με ένα πολύ ,πολύ αγαπημένο μου τραγούδι και θα σας ευχηθώ τα καλύτερα ,να είστε αισιόδοξοι ,να χαμογελάτε και να προσεύχεστε συχνά .Θα τα πούμε όμως και ζωντανά στην κλήρωση .Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ
 
 
Top