ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ |ef7f1a (1016)

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ |ef7f1a

Καλή μας μέρα, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε γενικό επίπεδο μιλώντας πάντα.

Να ευχαριστήσω τη Ρούλα Παναγιωτίδου η οποία με κάλυψε χθες και δε νοιώσατε την απουσία μου. 

Καλησπέρα, καλό μεσημέρι! Σήμερα θα υποστείτε πάλι την αφεντιά μου στο τραγούδι της ημέρας, διότι η Σούζυ Αρχοντή δεν θα μπορέσει...Τιμή μας να έχουμε και στην παρέα μας για ακόμα μία εβδομάδα το καταπληκτικό sea-food restaurant "KAΛAMATIANOΣ", το "μαργαριτάρι" της ελληνικής κουζίνας στο 2οχλμ.Σταυρού-Ολυμπιάδας.

Καλή σας ημέρα φίλοι μου...να μου συγχωρέσετε την χθεσινή απουσία μου, αλλά όπως γνωρίζετε κι εσείς κάποιες υποχρεώσεις μερικές φορές είναι αναπόφευκτες! Σήμερα όμως είμαι εδώ στο διαδικτυακό παρεάκι μας, να  "μουσικοταξιδέψουμε" μέσα απο το τραγούδι της ημέρας κι εσείς να διεκδικήσετε το υπέροχο δώρο μας, κάνοντας Like και Σχόλιο στη μουσική στήλη μας!

Καλή μας μέρα, χαρούμενη Παρασκευή εύχομαι σε όλο τον κόσμο.
Στην παρέα μας έχουμε το sea food restaurant «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ» στον Σταυρό Θες/νίκης,στο 2ο χλμ Σταυρού - Ολυμπιάδας.

Την καλημέρα μου φίλτατοι, η παναγια μαζί μας  θα πω σήμερα, έστω και αν η γιορτή της πέρασε αυτό δε σημαίνει ότι μόνο τότε να τη θυμόμαστε. 

Χρόνια πολλά χρόνια καλά χρόνια ευτυχισμένα σε όλους τους εορτάζοντάς σήμερα και είστε και πολλοί.

Καλημέρα  σε όλους. Για δύο εβδομάδες  όπως σας είπε χθες και η συνεργάτιδα μας η Ρούλα Παναγιωτίδου  θα είναι στην παρέα μας το  sea food restaurant «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ» στον Σταυρό Θες/νίκης και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Σταυρού - Ολυμπιάδας.

Kαλησπέρα αγαπημένοι φίλοι του VOLVINEWS...σας άργησα λίγο, με συγχωρείτε, όμως η δουλειά πρώτα απ'όλα!  Όπως σας είπα και εχθές, οι διαγωνισμοί μας δεν τελειώνουν εδώ, έχουμε και συνέχεια και μάλιστα τι συνέχεια!!! Όσοι με γνωρίζουν από το ραδιόφωνο του Σταυρού, σίγουρα ξέρουν και με έχουν συνδυάσει με τον σημερινό χορηγό μας, μιας και το σήμα κατατεθέν μας ήταν «ΤΟ ΚΥΜΑ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ  ΣΑΣ»! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως από σήμερα και για δύο εβδομάδες θα είναι στην παρέα μας το υπέροχο sea food restaurant «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ» στον Σταυρό Θες/νίκης και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Σταυρού - Ολυμπιάδας.

Καλημέρααα πέρα ως πέραα..Τελευταία μέρα του διαγωνισμού μας, όσον αφορά την μεγάλη συναυλία του τεράστιου Β. Καρρά στην Ασπροβάλτα. Μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι οι συμμετοχές σας και έπειτα η κλήρωση μας που θα γίνει γύρω στις 5.30 με 6.00 μ.μ στο καφέ-πίτσα"ΟΑΣΗ"στην Ασπροβάλτα, όπου και μπορείτε να παρευρεθείτε! Οι τυχεροί θα παραλάβουν τις προσκλήσεις από την ΣΟΥΖΥ ΑΡΧΟΝΤΗ και θα ενημερωθούν σχετικά, στους λογαριασμούς τους στο φβ! Αυτά με τα σημερινά και να δείτε τι δωράρα έπεται στη συνέχεια από έναν πολύ καλό φίλο και τον ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά! Θα δείτε απο αύριο,υπομονή..!

Καλημερεςςςςςςςςςςς  ζεστές, χαρούμενες και ζωντανές σε όλους.  Προ τελευταία μέρα του Διαγωνισμού μας. Αύριο μέχρι της 3 το μεσημέρι οι συμμετοχές  που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για τις δυο προσκλήσεις

Σελίδα 1 από 73
Top