ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

03 Απριλίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

R-2341253-1278192635.jpeg'Βαράτε Έλληνες τ' άρματα....Να θες να μιλήσεις ρε κόσμε και να μη μπορείς ,μάλιστα αποθέματα σε χρήματα έχουμε σαν Χώρα μέχρι λέει στις 9 Απριλίου....Ωραία κόσμε ,πολύ ωραία ...Καλημέρες τρελές και αγαπησιάρικες σε όλους σας ,καλημέρα στους επισκέπτες της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Volvinews.gr,

καλημέρες Απανταχού στους Έλληνες όλου του κόσμου ,Παρασκευή 3/4 και αποχαιρετάμε την ειδησεογραφική μας εβδομάδα με χαμόγελα και θετικές σκέψεις για το μέλλον, ας δούμε λοιπόν τι σας έχω και σήμερα. Πολλά και ....θαυμαστά!!


''Η κόρη μου δεν ήταν καλά ,την Ενοχλούσαν συνέχεια''.

Τα λόγια της μητέρας της μαθήτριας που έβγαλε μαχαίρι στις συμμαθήτριες της. Τι γίνετε ρε παιδιά ;;Μυαλό δεν θα βάλετε ;;Θέλετε να γίνουμε Αμερική ;;;και να μπουκάρουμε στα σχολεία με όπλα;;; Έλεος πια !
Καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά και bullyng ισχυρίστηκε ότι ήταν η κόρη της, η μητέρα της 22ρονης που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη.
Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 η μητέρα της σημείωσε ότι συνεχώς ρωτούσε την κόρη της τι συμβαίνει, υπογραμμίζοντας ότι «είχε πολύ φόβο, κάτι συνέβαινε στο σχολείο και δεν μιλούσε».
«Τον τελευταίο καιρό η κόρη μου δεν ήταν καλά, φοβόταν και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Βασάνιζε το μυαλό της, την πείραζαν συνέχεια, την κορόιδευαν και την έβριζαν συνεχώς τα παιδιά στο σχολείο. Ήταν πολύ μαζεμένη, πολύ ήσυχη. Χθες δεν άντεξε άλλο. Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι ακόμα κρατείται στο ΑΤ του Πειραιά
Η μητέρα της 22χρονης αποκάλυψε ότι είχε γίνει και πριν από έναν χρόνο ένα σχετικό περιστατικό, με τον διευθυντή του σχολείου να φέρνει έναν ψυχολόγο. «Ενώ ήταν χειρουργημένη για σκολίωση την πατούσαν πάνω στο σημείο που είχε γίνει η επέμβαση» κατήγγειλε.
«Εγώ σαν μάνα φταίω γιατί δεν πήρα το παιδί μου από το σχολείο» τόνισε η Ε.Κ.
Σε παρέμβαση που πραγματοποίησε ο διευθυντής του σχολείου, γνωστοποίησε ότι η 22χρονη του είχε καταγγείλει πριν από μέρες ότι οι συμμαθήτριές της την παρενοχλούν.
''Προσλαμβάνονται 32,433 Άνεργοι σε Δήμους όλης της Χώρας''.
Από τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 10.00 το πρωί, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ σε δήμους της χώρας.
Με το νέο πρόγραμμα, του οποίου η πρώτη δημόσια πρόσκληση εκδόθηκε σήμερα, 32.433 άνεργοι θα προσληφθούν σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα 5 μηνών.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) με χρήση του πεδίου «καταχώρηση ηλεκτρονικών αιτήσεων».
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της πρώτης Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε, τουλάχιστον, μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
- Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών, ομοίως, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
- Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
- Εγγεγραμμένοι ως μακροχρόνια άνεργοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
- Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της Δημόσιας Πρόσκλησης
- Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.
Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ έως την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν μόνο οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.
Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, την ΓΓΠΣ και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.
Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με μοριοδότηση, η οποία βασίζεται σε πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης:
- Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες,
- Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες,
- Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό,
- Την ηλικία, και
- Τον αριθμό των ανήλικων τέκνων.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 27-4-2015 στις 12 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3/4''
1770 : Γεννιέται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της Ελληνικής Επανάστασης
1821 : Ξεσηκώνονται οι Σπετσιώτες με αρχηγούς τα αδέλφια Γκίκα και Παναγιώτη Μπόταση, τον πλοίαρχο Γεώργιο Πάνου και τον Ομηρίδη Σκυλίτση, και υψώνουν την επαναστατική σημαία στο νησί. Το παράδειγμά τους ακολουθούν ο Πόρος, η Αίγινα και η Σαλαμίνα\
1834 : Ο Κολοκοτρώνης και ο Πλαπούτας δικάζονται στο Ναύπλιο για εσχάτη προδοσία, επί Βαυαροκρατίας
1912 : Γεννιέται ο Γρηγόρης Λαμπράκης βουλευτής και αγωνιστής της Δημοκρατίας
1928 : Δικάζονται ο Νίκος Καζαντζάκης (ερήμην) και ο Δημήτρης Γληνός. Κατηγορούνται για διάδοση ανατρεπτικών ιδεών, επειδή ήταν ομιλητές σε εκδήλωση για τα επιτεύγματα της σοσιαλιστικής επανάστασης στη Ρωσία .
Ο επίλογος μου για σήμερα είναι ο εξής ,βαδίζουμε ολοταχώς για το Άγιο Πάσχα ,Σαββατο του Λαζάρου αύριο και Κυριακή των Βα'ι'ών μεθαύριο και η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών ,οι Εκκλησίες είναι πανέτοιμες για το Θείο Δράμα ,ελπίζω να είστε έτοιμοι και εσείς κόσμε μου και να κατακλύσετε με την παρουσία σας τους Ιερούς Ναούς για να νιώσετε και φέτος τα Άγια Πάθη του Χριστού μας .Εμείς μαζί και πάλι την Μ. Δευτέρα σας έχω πολλά και διάφορα από ήθη και έθιμα της Χώρας μας καθώς επίσης συνταγές για τσουρέκια και άλλα πολλά νόστιμα Πασχαλιάτικα φαγητά ,σας έχω επίσης Ύμνους όπου έχουν την τιμητική τους αυτήν την Μ. Εβδομάδα ,θα τα δούμε μαζί κόσμε εν συνεχεία όλα αυτά .Ο Στέλιος Καζαντζίδης σήμερα αφιερώνει σε όλους τους συνδημότες μας που βρίσκονται μακριά από την Πατρίδα το πολύ όμορφο τραγούδι και μερακλήδικο ''Απόκληρος''. Τραγουδάρα ,φωνάρα και ψυχάρα ....Να περάσετε ένα γλυκό σα ζάχαρη Σαββατοκύριακο με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά για την Εορτή του Πάσχα όλα τα χωριά θα γεμίσουν με κόσμο και εκμεταλλευτείτε το αυτό ώστε να δείτε και να ''χορτάσετε'' τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε όλοι σας καλά ,μη ξεχνάτε την Αιμοδοσία που Οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος'' στις 4/4,αυτά από μένα κόσμε μου ,την αγάπη μου ,την θετική μου ενέργεια σας την στέλνω όπως και τα Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top