ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Σεπτεμβρίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

pariosΚαλή μας μέρα, καλό μας μήνα και καλό μας φθινόπωρο φίλοι και φίλες της μουσικής στήλης του volvinews . Όταν πριν από καιρό ξεκινήσαμε αυτήν τη στήλη στο volvinews ήταν ομολογουμένως μια καινοτομία που δεν γνωρίζαμε τι απήχηση μπορεί να έχει. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι η πρωτοβουλία και η υλοποίηση

αυτής της στήλης ανήκει στην συνεργάτιδά μας Μαρία Μπακατζα. Στην συνέχεια μπήκε στο «παιχνίδι» και η συνεργάτιδα μας η Ρούλα Παναγιωτίδου τα σαββατοκύριακα. Οφείλω να πω ότι τελικά η συγκεκριμένη στήλη έχει αποκτήσει το φανατικό της κοινό και αυτό οφείλετε στα κορίτσια μας. Δε θα μπορούσα να παραλείψω βέβαια και την συμβολή του συνεργάτη μας Ακη Κοντζαμανίδη που προθυμοποιήθηκε για το λίγο αυτό διάστημα της απουσίας της Μαρίας μας παράλληλα με τη καθημερινή δική του στήλη να μας αφιερώνει την Παρασκευή τραγούδια μέσα από την ψυχή του . Ευχαριστούμε όλους αυτούς που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια «της μουσικής καλημέρας» και ενίοτε καλησπέρας όταν δεν τα προλαβαίνουμε !!!

Σήμερα θα σας καλημερίσω με ένα παλιό και τεράστιο τραγούδι. Δεν θα είναι η πρώτη εκτέλεση παρόλο του γεγονότος ότι προτιμώ πάντα το πρωτότυπο και όχι τα αντίγραφα.

Όμως σε αυτήν την περίπτωση θα κάνω μια διάκριση γιατί η δεύτερη εκτέλεση έχει το δικό της ύφος και ομολογώ ότι μου αρέσει περισσότερο από την πρώτη.
Στίχοι: Πάριος Γιάννης
Μουσική: Πάριος Γιάννης
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης εδώ όμως θα το ακούσουμε από τον στιχουργό τον Γιάννη τον Πάριο. Καλημέρα λοιπόν σε όλους, καλή δύναμη και εύχομαι να ξεκινήσει αυτός ο μήνας με χαμόγελο .. ε!!! αν δεν το καταφέρνετε ρίχτε μια ματιά στα ανέκδοτα του φίλου μας του Άκη σίγουρα θα βρείτε τη θετική διάθεση για να ξεκινήσει η μέρα σας !!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top