ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – 2/9
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Σεπτεμβρίου 2015
(0 ψήφοι)

GLYKERIA-1-2Καλησπέρα φίλοι μου,καλό μήνα να έχουμε! Για πάμε να ξεκινήσουμε και σήμερα με τα καθημερινά μας,με πολλά και διάφορα….!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/9 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα λειτουργήσει από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στις 8 μ.μ. της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου), στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Όπως κάθε χρόνο, τα εγκαίνια θα συνοδεύονται κι από πολλά συλλαλητήρια,ενάντια στο μνημόνιο!

Άκουσον,άκουσον…… ΔΗΜΟΣ ΞΟΔΕΨΕ €370.000 ΓΙΑ ΚΟΛΛΥΒΑ, ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνει η αντεισαγγελέας Εφετών Δέσποινα Σιδηροπούλου να παραπεμφθούν ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρώην γενικός γραμματέας του ίδιου δήμου Δημήτρης Λέκκας, κατηγορούμενοι για οικονομικό σκάνδαλο με επίκεντρο τη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών Καλαμαριάς.

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

Αμέσως μόλις πέσουν τα φώτα των εκλογών, στις 20 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσουν να ταχυδρομούνται σε περίπου 3,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, τα οποία θα είναι ίδια με πέρυσι. Ο λογαριασμός επίσης δεν θα αλλάξει, καθώς από τον φόρο ακινήτων το κράτος θα πρέπει να εισπράξει 2,65 δισ. ευρώ.Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί φέτος σε πέντε μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη έως το τέλος Οκτωβρίου και την τελευταία έως το τέλος Φεβρουαρίου 2016.

 ΕΕΤΑΑ: ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Τα αποτελέσματα για τα νήπια και τα βρέφη που θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2015 -2016 θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑ Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στις αρχές Σεπτεμβρίου (πιθανόν στις 7/9) και μετά τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων, τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.Πάνω από 17.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στην ΕΕΤΑΑ που είναι αρμόδια υλοποίησης του προγράμματος για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ και για το σχολικό έτος 2015 -2016. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ αναμένεται να φτάσουν τις 120.000 με τις προσφερόμενες θέσεις να φτάνουν περίπου στις 80.000.Τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, https://www.eetaa.gr.

Αυτά τα νέα μας και για σήμερα,να περάσετε μια όμορφη και ζεστή μέρα και το τραγούδι μας αφιερωμένο σε όλους εσάς,που παρακολουθείτε τη μουσική στήλη μας!


           

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top