ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ- 9/1/16
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Ιανουαρίου 2016
(0 ψήφοι)

c6f1f2463183e70a164e89a2967d27a0Καλησπέραααα κόσμε του VOLVINEWS! Καλή χρονιά κι από μένα,υγεία σε όλους εύχομαι και αντοχές για το νέο έτος!!! 

Σήμερα είπα να ευχαριστήσουμε τους λάτρεις της χρυσής δεκαετίας του "70 και να αναφερθούμε στους καλλιτέχνες εκείνης της εποχής! Κοντά μας,με λίγα λόγια, ο Σταύρος Ζώρας.

Γεννήθηκε το 1941 στο Ναβαροσίσκι της Ρωσίας.Έγινε πολύ γνωστός κατά τη δεκαετία του "70,χάρις στα κομμάτια
"Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο", "Μήπως", "Είναι αργά" και "Σε ευχαριστώ".

Είναι περίεργοι οι κύκλοι που κάνουν μερικά τραγούδια, τα αόρατα νήματα που δένουν τις ζωές πολύ διαφορετικών ανθρώπων. Η μεγάλη επιτυχία του Σταύρου Ζώρα, το «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο» σημάδεψε πολλούς νέους της δεκαετίας του '70 και άλλους τόσους ερωτευμένους ανεξαρτήτως ηλικίας.Η χαρακτηριστική βελούδινη φωνή του ήταν το «σύμβολο» του Σταύρου Ζώρα, ο οποίος καλλιτεχνικά εντάσσεται στο ρεύμα της ελληνικής ποπ της δεκαετίας του '70 και το οποίο εκπροσώπησαν κι άλλα γνωστά ονόματα όπως ο Δάκης, ο Πασχάλης και πολλοί ακόμη.

Πέθανε στις 27 Απριλίου 2011 σε ηλικία εβδομήντα χρόνων,από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου! Από τον γάμο του είχε αποκτήσει 2 κορίτσια την Λιούμπα και  την Έρη Ζώρα,η οποία διανύει την δική της πορεία μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Σταύρος Ζώρας ήταν ένας άνθρωπος που προτιμούσε να ζει ήρεμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό το λόγο οι νεότεροι τον ξέρουν τόσο λίγο…!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top