ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Φεβρουαρίου 2016
(0 ψήφοι)

mhtropanosΑυτοί που λέγανε ότι θα είναι πάντα εδώ είναι αυτοί που φύγανε πρώτοι..!
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις αδυναμία σε έναν άνθρωπο,
εσύ πάντα θα τον δικαιολογείς και εκείνος πάντα θα σε εκμεταλλεύεται!!!


Κόσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου ,Καλημέρα ,καλημέρα σας ,καλημέρα στην πιο γλυκιά μουσική παρέα ,καλημέρα στου;ς απανταχού Έλληνες ,καλημέρα και καλή μας εβδομάδα κυρίες μου και κύριοι....άλλο ένα μουσικό ταξίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει αυτήν εδώ την συννεφιασμένη και μουντή ημέρα ,αυτήν εδώ την ''σπαστική'' για πολλούς Δευτέρα ,τι να κάνουμε φίλοι μου ,να είμαστε καλά ,να δίνει ο Θεός ,και να περνούν οι ημέρες με αισιοδοξία και ηρεμία άσχετα αν σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν πράματα και θάματα.....Ξεκινάμεεεεεεεεε;;;;;;;;;άντε να δούμε τι σας έχω και σήμερα!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8/2
1981-Σε τραγωδία καταλήγει το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον Πειραιά. Δεκαεννέα άτομα, τα περισσότερα νεαρής ηλικίας, πεθαίνουν από ασφυξία όταν, για αδιευκρίνιστους λόγους, στριμώχνονται, στην έξοδο της Θύρας 7 κι άρχισαν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, γράφοντας μία από τις τραγικότερες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου
1972 : Πεθαίνει ο μεγάλος ρεμπέτης Μάρκος Βαμβακάρης
1980 : Πεθαίνει ο Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής, Νίκος Ξυλούρης, σε ηλικία 44 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο
2002 : Την τελευταία του πνοή αφήνει ο τεχνικός και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Παθιακάκης, σε ηλικία 49 ετών, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση του Ακράτητου.
ΚΑΙΡΟΣ
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν στην Κεντρική Μακεδονία, περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι.
Συννεφιά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
''Η γυμναστική κάνει εξυπνότερους τους εφήβους''
Οι έφηβοι που ασκούνται έχουν υψηλότερο δείκτη ευφυΐας από τους «αδρανείς» συνομηλίκους τους, σύμφωνα με μελέτη σουηδών επιστημόνων.
Τα ευρήματα του Ιδρύματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχουν σημαντικές επιδράσεις στην μελλοντική ανάπτυξη των εφήβων.
Και αυτό διότι θα πρέπει να εκτιμηθεί καλύτερα η αύξηση των ωρών του μαθήματος της φυσικής αγωγής στα σχολεία η οποία είναι εξαιρετικά ευεργετική, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα.
Στο πλαίσιο της μελέτης ο δρ Γκεοργκ Κουν και οι συνεργάτες του θέλησαν να εξακριβώσουν εάν η αεροβική (καρδιαγγειακή) κατάσταση και μυϊκή δύναμη σχετίζονταν με την εγκεφαλική ενδυνάμωση και τη μελλοντική κοινωνικοοικονομική κατάσταση.
Για το λόγο αυτό ανέλυσαν στοιχεία για τους Σουηδούς άνδρες (1,2 εκατομμύρια) που είχαν γεννηθεί την περίοδο 1950-1976, όταν αυτοί είχαν παρουσιαστεί να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία σε ηλικία 18 ετών.
Ο ένας και μοναδικός ,ο ένας και τεράστιος ,ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος μας ερμηνεύει τοοοοοοοοο τραγούδι ή μάλλον τα τρία πιο αγαπημένα τραγούδια του ,τα τρία ''μαχαίρι'' στην καρδιά ωραιότερα τραγούδια του ,αφιερωμένααααααα σε όλους όσους επισκεφτείτε και σήμερα την μουσική στήλη μας με πολύ ,πολύ αγάπη..Αφιερωμένο στις Οικογένειες των Θυμάτων της Θύρας 7...Και σε όλες εκείνες τις ομάδες που είχαν παρόμοια περιστατικά και ευχόμαστε να μη ξανά συμβεί ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ..Όλα καλά θα πάνε κόσμε ,κάντε και μια προσευχή ,ζητήστε από τον Θεό και να είστε σίγουροι ότι με την πίστη και την αγάπη σας σε Έκείνον θα σας ανταμείψει απλόχερα....Εμείς μαζί αύριο Τρίτη σε ένα ακόμη μουσικό ταξίδι που τόσο αγαπάτε,να προσέχετε τον εαυτό σας και να μένετε πάντα δίπλα σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη ! Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top