ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Μαρτίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

1095079 617947181570290 854510449 nΕίχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δε θα το ανέλυα ποτέ, θα άφηνα τον καθένα να πιστεύει ότι θέλει μα πάνω από όλα θα άφηνα εκείνον που με πλήγωσε να το πιστεύει! Μα πόσος εγωισμός όμως αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να αφήνω τους άλλους να μου ρημάζουν την καρδιά,

ούτε να παίζουμε την κολοκυθιά λέγοντας φταίω εγώ και φταις εσύ...Ο καιρός περνάει και βλέπεις φίλη μου τι και πως και ποιος .....Καλημέρα στην πιο όμορφη μουσική μου παρέα και ξεκίνησα έτσι γιατί κυρία μου νιώθω κάπως και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ,πάμε όμως στα δικά μας και εύχομαι σε όλους σας καλή εβδομάδα ,καλή και δημιουργική ,ευλογημένη ,χαρούμενη καεφάτη εβδομάδα που διανύουμε ,καλημέρα στα μουσικά μου φιλαράκια γιατί συγνώμη αλλά για μέωα δυστυχώς η λέξη ΦΙΛΙΑ είναι πολύ μεγάλο πράγμα.....Πάμε να δούμε τι καλά σας έχω σήμερα ΔΣευτέρα 7 Μαρτίου...
ΚΑΙΡΟΣ
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο στα ανατολικά.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Θράκη λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει. Στη Μακεδονία αρχικά στη δυτική και βαθμιαία και στην υπόλοιπη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη δυτική και πιθανώς στην κεντρική θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 09 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7/3
2004 : Περίπου 7,6 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα Κυβέρνηση της χώρας. Μετά από μία ομαλή προεκλογική περίοδο, που σημαδεύτηκε από την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, νικητής των εκλογών αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία με 45,36%. Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 40,55%, το ΚΚΕ με 5,90% και ο ΣΥΝ με 3,26%
322 π. Χ. : Πεθαίνει ο Αριστοτέλης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες φιλοσόφους της Αρχαιότητας
1948 : Τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται επισήμως στην Ελλάδα.
ΥΓΕΙΑ
''Ζάλη: Όταν η γη γυρίζει ξαφνικά...''
Σε όλους μας έχει τύχει, να βρισκόμαστε κάπου και ξαφνικά να αρχίσει όλος ο κόσμος μας να... γυρίζει. Τις περισσότερες φορές, σύμμαχός μας είναι μόνο η υπομονή, ωστόσο υπάρχουν κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τη ζάλη πιο γρήγορα.
Οι συχνότερες αιτίες
Η ζάλη μερικές φορές μπορεί να προέρχεται από το πεπτικό σύστημα και να οφείλεται σε κάποιο ερεθισμό του στομάχου, στην κατανάλωση κάποιας τροφής ή σε κάποιας μορφής ίωση. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να συνοδεύεται από ναυτία.
Η πτώση των επιπέδων του σακχάρου στον οργανισμό (υπογλυκαιμία) μπορεί να αποτελέσει, επίσης, αιτία ζαλάδας, η οποία ίσως συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως το «αίσθημα κρύου ιδρώτα» και οι τάσεις λιποθυμίας.
Επιπλέον, άτομα με ορθοστατική υπόταση μπορεί να αισθανθούν ζάλη, στην προσπάθειά τους να σηκωθούν απότομα από την καρέκλα ή τον καναπέ τους, ενώ ορισμένες φορές οι ζαλάδες μπορεί να οφείλονται σε κάποια μορφή αναιμίας, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.
Ζάλη μπορεί να προκληθεί και στην περίπτωση που κάποιος πάσχει από αυχενικό καθώς ο εγκέφαλος δεν αιματώνεται καλά. Τα αγγεία που περνάνε από τον αυχένα προς τον εγκέφαλο δεν μπορούν να παρέχουν επαρκή ποσότητα αίματος.
Παλιόκαιρος έξω .παλιόκαιρος και εδώ μέσα ,ο Πασχάλης Τερζής μου κάνει την τιμή και ανοίγει μουσικά με τραγουδάρα την εβδομάδα μας ,με τις ευχές μου φίλοι μου να είστε όλοι σας καλά ,να περνάτε καλά ,να σκέφτεστε και να αγαπάτε αυτούς που το αξίζουν ...Εμείς μαζί και πάλι αύριο για να γιορτάσουμε την γιορτή της Γυναίκας....Καλημέρα σας ,καλό σας μεσημέρι ,όμορφο βράδυ και ....Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top