ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

22 Μαρτίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

R-2341253-1278192635.jpegΚάθε συναίσθημα είναι ένα μήνυμα...
καθήκον σου είναι να το "ακούσεις"..Και κάπως έτσι σας Καλημερίζω και σήμερα ,σας λέω καλημέρα ,σας στέλνω την καλημέρα μου ,σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου ,σας λέω καλημέρα πέρα ως πέρα

,σας λέω καλημέρα απανταχού των Ελλήνων ,σας λέω καλημέρα σε όλους όσους και σήμερα με επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ,και πάμε να δούμε τι μέλι γενέστε και σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου....
ΚΑΙΡΟΣ
Αίθριος με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και αρκετά ζεστός αναμένεται ο καιρός στη χώρα μας την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016. Στα δυτικά οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ, ξημερώματα Τετάρτης, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανά και στη Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 22 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια με ένταση έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22/3
1821 : Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2.000 άνδρες καταλαμβάνει τους λόφους της Καλαμάτας προς τη Σπάρτη. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός κατασκευάζει ξύλινο σταυρό, τον οποίο τοποθετεί στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Στο σταυρό αυτό ορκίζονται οι επαναστάτες
1875 : Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται έξω από το ξενοδοχείο Βυζάντιον στην Πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα σε βουλευτές του πρωθυπουργού Δημήτριου Βούλγαρη, τους περίφημους Στηλίτες, και σε πολίτες που τους αποδοκιμάζουν γιατί παραβιάζουν το Σύνταγμα. Μεταξύ των πολιτών είναι και ο Ρόκος Χοϊδάς, που έρχεται σε συμπλοκή με το βουλευτή Στάικο, με τον οποίο τελικά μονομαχεί και τραυματίζεται
1930 : Απεργία πείνας πραγματοποιούν όλοι οι κρατούμενοι στις φυλακές της Ελλάδας, λόγω κακής διατροφής
1950 : Ο Σοφοκλής Βενιζέλος, υπαναχωρώντας από τη συμφωνία με τους Πλαστήρα, Παπανδρέου και Τσουδερό και μετά από συνεννοήσεις με τους Τσαλδάρη και Κανελλόπουλο, εξασφαλίζει πλειοψηφία και σχηματίζει δική του κυβέρνηση
1982 : Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο.
ΥΓΕΙΑ
''Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται περισσότερο από τους άνδρες''....
Οι γυναίκες συνηθίζουν να κοιμούνται περισσότερο από τους άνδρες, επειδή σύμφωνα με έρευνα ο εγκέφαλός τους είναι πιο... πολύπλοκος.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως οι γυναίκες χρειάζονται περίπου 20 λεπτά παραπάνω ύπνο απ’ ό,τι οι άνδρες, καθώς ο γυναικείος εγκέφαλος «λειτουργεί» περισσότερο μέσα στη μέρα.
Στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 210 μεσήλικες (άνδρες και γυναίκες).
«Μία από τις βασικές λειτουργίες του ύπνου είναι ότι βοηθάει το μυαλό να ''καθαρίσει'' από τις σκουτούρες της ημέρας» είπε ο Jim Horne, υπεύθυνος του ερευνητικού κέντρου ύπνου στο Πανεπιστήμιο Loughborough.
«Κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου, ο φλοιός - το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τη μνήμη, τη γλώσσα κ.ά. - απεμπλέκεται από τις αισθήσεις και ξεκινάει μια λειτουργία ανάκτησης» τόνισε.
Οι γυναίκες έχουν την τάση να υπερ-αναλύουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και γι’ αυτό χρησιμοποιούν περισσότερο τον εγκέφαλό τους από τους άνδρες.
Επίσης, οι άνδρες που έχουν υψηλόβαθμες θέσεις στον επαγγελματικό τους χώρο και πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά σοβαρές αποφάσεις χρειάζονται και εκείνοι περισσότερη ώρα ύπνου από τους υπόλοιπους. Η ίδια μελέτη έδειξε πως ο κακός ύπνος συνδέεται με μια σειρά από παρενέργειες. Αυξημένα επίπεδα ψυχολογικής δυσφορίας, αισθήματα εχθρότητας, κατάθλιψη, θυμός ήταν χαρακτηριστικά που έχουν οι γυναίκες που κοιμούνται λίγο, αλλά όχι οι άνδρες.
Πριν κάνω τον επίλογο της μουσικής στήλης να σου θυμήσω κυρία μου να Βγάλεις την Σημαία στο μπαλκόνι σου ,να κρεμάσεις την Ελληνική σημαία στο σπίτι σου .....Για να τα λέμε όλα και να τα κάνουμε όλα σωστά ...Αυτά κόσμε μου ,αυτά τα λίγα για σήμερα και παρέα με τον αθάνατο Στέλιο Καζαντζίδη και το ''Αγριολούλουδο'' του '' σας χαιρετώ ,σας εύχομαι μια γλυκιά ημέρα και σας ανανεώνω το ραντεβού μας για αύριο πρώτα ο Θεός....Να είστε καλά γλυκέ μου κόσμε...Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top