ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 7 IOYNIΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Ιουνίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

sfakianakis«Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον... διαφορετικά είσαι βλάκας»


Και με αυτήν την φοβερή ατάκα της αξέχαστης Μαλβίνας Κάραλλη ,σας υποδέχομαι και σήμερα στο ''αμαξάκι'' μου για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι με βροχή αυτή τη φορά μιας και το καλοκαίρι με αυτά που βλέπει και ακούει μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια....Καλή σας ημέρα κόσμε μου ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες και σε όλους όσους θα επισκεφτούν και σήμερα την ηλεκτρονική μας εφημερίδα ,καλημέρα φίλοι μας με αισιοδοξία ,ναι σας το ξαναλέω με αισιοδοξία ,πολλά γίνονται ,πολλά ακούγονται ,και πολλοί ...κοιμούνται..
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7/6
1821 : Ήττα του Ιερού Λόχου υπό τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις. Λίγες μέρες αργότερα, ο Υψηλάντης περνά τα αυστριακά σύνορα, συλλαμβάνεται από τους Αυστριακούς και φυλακίζεται
1991 : Ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας των πολιτών από το οργανωμένο έγκλημα, ασκείται κατά των υπευθύνων εφημερίδων, που αναδημοσίευσαν την προκήρυξη της 17Ν
1992 : Έκκληση στους Ίμβριους να επιστρέψουν στις πατρογονικές εστίες τους, απευθύνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά την επίσκεψή του στο νησί, όπου διαμένουν πλέον μόνο 300 Έλληνες
1995 : Αρχίζει στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των σατανιστών, Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη, που κατηγορούνται για τις δολοφονίες τριών γυναικών
2002 : Πεθαίνει, σε ηλικία 50 ετών, η δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος Μαλβίνα Κάραλη.
ΚΑΙΡΟΣ
Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα Τρίτη αρχικά στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο και από τις μεσημεριανές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις νυκτερινές ώρες προς Τετάρτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στη Χαλκιδική και στις Σποράδες.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους ισχυρά και κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Τα γεωγραφικά διαμερίσματα που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η Στερεά Ελλάδα, η Ανατολική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις πόλεις που θα επηρεαστούν, όπως η Λάρισα, ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Κατερίνη και τις βραδινές κυρίως ώρες η Σκιάθος και η Σκόπελος.
Ειδικά για τις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως μετά το μεσημέρι, με αυξημένη πιθανότητα για ισχυρά φαινόμενα.
ΥΓΕΙΑ
''Καταπολεμήστε την δυσκοιλιότητα στις διακοπές''....
Έχετε πακετάρει στην βαλίτσα το αντηλιακό, τις σαγιονάρες και το αγαπημένο σας μαγιό, αλλά αυτό που θα θέλατε να πάρετε μαζί σας – περισσότερο απ’ όλα – είναι το ιδιωτικό σας μπάνιο. Μήπως επειδή όταν βρίσκεστε διακοπές, έρχεστε αντιμέτωποι με την δυσκοιλιότητα;
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα δυσκοιλιότητας όταν αλλάζουν περιβάλλον. Η διακοπή της καθημερινής ρουτίνας, το ταξίδι, το άγχος ή μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φούσκωμα και τυμπανισμό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη δυσκοιλιότητα στις διακοπές και το μοναδικό πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε είναι για το τι ώρα να κατευθυνθείτε προς την παραλία.
Ακολουθήστε σωστή διατροφή
Οι διακοπές ναι μεν είναι ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας, αλλά προσπαθήστε να ακολουθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο την κανονική σας διατροφή. Φροντίστε να καταναλώνετε σε αφθονία φυτικές ίνες, φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Αν ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα στον προορισμό σας, τότε πάρτε τα από το σπίτι.
Η μαργαρίτα δεν είναι νερό
Τα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών, αλλά το αλκοόλ μπορεί να καταστρέψει τη διαδικασία της πέψης. Εκτός κι αν πέρα από τα κοκτέιλ φροντίζετε να πίνετε και άφθονο νερό. Είναι κανόνας να πίνετε ένα ποτήρι νερό μετά από κάθε αλκοολούχο ποτό που καταναλώνετε. Μένοντας ενυδατωμένοι, βοηθάτε το γαστρεντερικό σας σύστημα να λειτουργεί καλύτερα.
Το έντερο θέλει δράση
Η άσκηση, όπως θα έχετε διαπιστώσει, βοηθάει. Φροντίστε λοιπόν παρόλο που βρίσκεστε σε διακοπές να μην κάθεστε όλη μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε για τρέξιμο, αλλά μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με την κολύμβηση, τη γιόγκα στην παραλία ή πηγαίνοντας μια βόλτα με το ποδήλατο.
Βρείτε τον χρόνο να κάνετε
…κάτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Μπορεί αυτό να είναι μια κούπα καφέ ή μια κούπα με ζεστό νερό και λεμόνι .
Εισπνεύστε, εκπνεύστε και επαναλάβετε
Είτε αγχώνεστε να είστε στην ώρα σας και να μην χάσετε το πλοίο, είτε σας απασχολούν οικογενειακά θέματα, όλα αυτά μπορεί να παγώσουν το πεπτικό σας σύστημα . Φροντίστε λοιπόν να είστε ήρεμοι. Επωφεληθείτε από τις αίθουσες γιόγκα που υπάρχουν σε μερικά ξενοδοχεία ή ακόμα καλύτερα βγείτε στην ύπαιθρο και επιδοθείτε σε ασκήσεις γιόγκα. Ένα ζεστό ή ένα μασάζ, μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν.
Δυστυχώς γ@@@ο δεν έχω χρόνο ,ξέρετε τι θα έγραφα;;;;;;;;Αχ μόνο να ξέρατε και ας ελπίσω μετά το καλοκαίρι να μπορώ να σας γράφω περισσότερα μιας και το μωρό μου θα είναι πιο μεγάλο..Τέλος πάντων ,τραγουδάρα σήμερα αλλά με την φωνή του αγαπητού μου Νότη Σφιακιανάκη ...Σε έστεισαν σε μια γωνιά και ήσουνα νέο παλικάρι....Σε έστεισαν σε μια γωνιά .....λαλαλαλαλαλαλαλα....Ναι με τον Νότη θα το απολαύσετε γιατί η ερμηνεία του είναι φοβερή...Και σας αποχαιρετώ και για σήμερα ,με αυτήν την δροσιά και αυτήν την βροχή που ευχόμαστε να είναι μόνο για σήμερα ,σας αποχαιρετώ με πολλά φιλιά στα μαγουλάκια σας ,σας ανανεώνω το μουσικό μας ραντεβού για αύριο Τετάρτη με τις καλύτερες ευχές μου ....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top