ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

31 Ιανουαρίου 2017
(0 ψήφοι)

kazantzidis"Γεννιόμαστε μόνοι, πεθαίνουμε μόνοι.
Ανάμεσα στις δυο αυτές πραγματικότητες δημιουργούμε χίλιες και μια αυταπάτες ότι είμαστε μαζί κάθε είδους σχέσεις, φίλους και εχθρούς, αγάπες και μίση, έθνη, φυλές, θρησκείες. Δημιουργούμε κάθε είδους ψευδαισθήσεις μόνο και μόνο για να αποφύγουμε ένα γεγονός: ότι είμαστε μόνοι.


Ό,τι κι αν κάνουμε όμως, δεν μπορεί να αλλάξει η αλήθεια. Έτσι είναι, και αντί να προσπαθούμε να της ξεφύγουμε, ο καλύτερος τρόπος είναι να χαρούμε γι αυτήν."
(Ασκητική)Nίκος Kαζαντζάκης.
Νομίζω ότι ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκηςμε αυτά τα πολύ σοφά λόγια έχει πολύ δίκιο και κάπως έτσι σας λέω την πιο γλυκιά καλημέρα ,σας φωνάζω δυνατά να έλθετε και σήμερα Τρίτη 31 του Γενάρη, στην εκπνοή του μήνα που εμένα μου φάνηκε ατέλιωτος,να έλθετε λοιπόν εδώ στην μουσική μας παρέα για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι παρέα με όλους εσάς τα αγαπητά μέλη του Volvinews και φυσικά ''τα σχόλια'' σας για να μπείτε στην κλήρωση και ένας τυχερός /η θα απολαύσει με όποιον γουστάρει ένα τραπέζι των 50 ευρώ που σας προσφέρει η Ταβέρνα -Ψησταριά Κοτόπουλα στην σούβλα ΑΦΟΙ Χατζηγιάννη στον Σταυρό στο πιο κεντρικό σημείο του Σταυρού με πολυετή πείρα στον χώρο της εστίασης και τις μοναδικές γεύσεις σε όλα τα είδη που διαθέτει ειδικά στα κοτόπουλα που είναι στην σούβλα ,όλοι λίγο πολύ έχουμε δοκιμάσει τις απίστευτες γεύσεις και ποιότητα στα ''πιάτα'' τους,ελάτε λοιπόν στην παρέα μας ,αφήστε το σχόλιο σας και μπείτε στην κλήρωση ,και φυσικά καλή σας επιτυχία ....
ΚΑΙΡΟΣ
Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες και σε περιοχές της Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί και παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 1 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -2 έως 8 βαθμούς), 6 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 1 έως 8 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 12 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 31/1
1915: Η πρώτη επίθεση με δηλητηριώδη αέρια εξαπολύεται από τους Γερμανούς εναντίον των Ρώσων στη Μάχη του Μπολίμοφ, κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Γερμανούς.
1949: Ο Μάνος Χατζιδάκις δίνει την περίφημη διάλεξή του για το ρεμπέτικο στο Θέατρο Τέχνης.
1996: Κορυφώνεται και εκτονώνεται η Κρίση των Ιμίων, με αμερικανική παρέμβαση («No ships, no troops, no flags» η προσταγή Χόλμπρουκ). Το Πολεμικό Ναυτικό χάνει ένα ελικόπτερο με το τριμελές πλήρωμά του, που το αποτελούν ο Ανθυποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Ανθυποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός.
1999: Ο ηγέτης του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, φυγαδεύεται από την Αθήνα στην Κένυα.
Η σημερινή μου μουσική επιλογή είναι αφιερωμένη πρώτα στον χορηγό μας και μετά σε όλους εσάς που θα έρθετε και σήμερα στην παρέα μας,αυτά από μένα ,να δώσω και πάλι τα συγχαρητήρια μου στους τυχερούς της χτεσινής κλήρωσης που κέρδισαν από μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ που προσφέρει το Σουπερ Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στον Σταυρό στην στάση του ΚΤΕΛ Κανάλι ,σας είπα και χτες να μη μου στεναχωριέστε ,δώρα έχει για όλους ,αρκεί από Δευτέρα ως και Κυριακή και καθ'όλη την διάρκεια των διαγωνισμών να αφήνετε τα σχόλια σας...Ν έχετε μια όμορφη ημέρα ,εμείς μαζί και πάλι αύριο με πολλά και διάφορα .....Φιλιά στα μούτρα σας .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top