TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 28/10/17
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Οκτωβρίου 2017
(0 ψήφοι)

Kαλησπέρα κόσμε,καλησπέρα Ελλάδα!  28η Οκτωβρίου, η μεγάλη εθνική εορτή μας σήμερα, η ημέρα, που γράφτηκε στην ιστορία για το ηρωικό «ΟΧΙ» της Ελλάδας στον Μουσολίνι.
Η ιταλική κυβέρνηση απέστειλε στην Ελλάδα τελεσίγραφο με το οποίο και απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση του ιταλικού στρατού από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει κάποια στρατηγικά σημεία της Ελλάδος. Η απάντηση της κυβέρνησης Μεταξά στο τελεσίγραφο ήταν αρνητική.Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας μας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία.

 Τώρα θα μου πείτε... "Τι μας λέει ο ποιητής.."? Εεεε ναι λοιπόν, θα τα θυμίσω και θα τα ξαναπώ, γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πλέον, κατά τη δική μου ταπεινή άποψη!

Οι παρελάσεις δεν έχουν πλέον την αίγλη του παρελθόντος, μοιάζουν σιγά σιγά να εξανεμίζονται..! Οι σημαίες στα μπαλκόνια... ελάχιστες...!

Τα ιδανικά και οι αξίες μας..;;; Χαμένα στα νέα πρότυπα που πάνε να μας "πασάρουν" μερικοί ΆΘΕΟΙ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ..!!!

Δε θα πω τίποτε άλλο, ευτυχώς που έχει μείνει η περηφάνια και η λεβεντιά μέσα μας και η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..! Είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας και πάντα θα τιμούμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας με τα γαλανόλευκα χρώματά της!!!  Μα εγώ είμαι Έλληνας ευλογημένος, σ' επαναστάσεις αναθρεμμένος.....

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top