TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 23/12/17
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Δεκεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)

Καλησπέρααα κόσμεεε...Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε! Πάμε λοιπόν με κέφι και ανεβασμένη διάθεση να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα,αυτήν την Άγια μέρα που γεννήθηκε ο Χριστούλης! Θέλω χαμογελαστά πρόσωπα κι όχι μουτράκια κατεβασμένααα, ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή του καθενός.Αφήστε τα πίσω για λίγο και χαρείτε μαζί μας,παρέα με το VOLVINEWS και

το υπέροχο δώρο που προσφέρει ο ιατρός - ακτινολόγος και πολιτευτής κ.ΒΑΛΕΡΗΣ, ο οποίος χαρίζει σε τρεις οικογένειες το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!

Ναιιι σωστάα διαβάζετε,τρεις τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο γεύμα της Πρωτοχρονιάς και για να μπείτε στην κλήρωση, θέλουμε τα εξής βήματα:

1) Αφήνετε τα σχόλια σας με τις ευχές σας ή ότι άλλο σας έρθει.. (όχι βρισιές εεε..να εξηγούμαστε)

2) Κάνετε tag τους φίλους σας (πρόσκληση) και τέλος 3) Κοινοποιείτε καθημερινά το "τραγούδι της ημέρας".

Αυτά είναι τα τρία βήματα για την συμμετοχή σας και τώρα θα ήθελα να μάθουμε λίγα πραγματάκια για τον εξαιρετικό αυτόν άνθρωπο κ.ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΛΕΡΗ,που είναι πάντα δίπλα σε όποιον το χρειάζεται! Γεννήθηκε στις 27/11/1951 στην Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα. Διδάκτωρ Ιατρικής-Χειρουργικής Πανεπιστημίου BOLOGNA (Ιταλία). Ειδικός ακτινολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιστημονικός διευθυντής και ιδιοκτήτης διαγνωστικών κέντρων:
1. Ερευνητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
2. CHECK UP Πρόληψη-Διάγνωση Α.Ε.
3. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σήμερα εργάζεται ως ακτινολόγος στο ιδιωτικό διαγνωστικό ιατρείο του. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και είναι παντρεμένος με την νεφρολόγο κ.Φιλιώ Σολωνάκη. Ασχολήθηκε με την Φιλανθρωπία και βραβεύτηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος! Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής στην Β΄Θεσσαλονίκης επίσης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στις εκλογές του 2015. Για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Παντοπωλείου στο Φιλαδέλφιο, τιμήθηκε μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλαδελφίου. Εντυπωσιακή είναι και η εξέλιξη στο έργο προσφοράς του σύγχρονου κοινωνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαλερή στο Φιλαδέλφιο, με την ίδρυση του κοινωνικού Οδοντιατρείου, τα εγκαίνια του οποίου αναμένονται σύντομα. Επίσης, προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων του δήμου Βόλβης!  Από την Άνοιξη του 2016 αρχίζει να παρευρίσκεται σχεδόν σε κάθε κοινωνική και πολιτιστική εκδήλωση φορέων του Δήμου Βόλβης. Το όνομα του πλέον πρωταγωνιστεί, όχι μόνο για την κοινωνική προσφορά του προς τον συνάνθρωπο αλλά και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που αποδεικνύεται από την ειλικρίνεια των προθέσεων του, να ασχοληθεί με την επίλυση των προβλημάτων που κάνουν δύσκολη την ζωή των δημοτών του Δήμου Βόλβης. Μάλιστα σήμερα, ο κ.Βαλερής ανακοίνωσε επίσημα τον συνδυασμό του: "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ" και την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος, για τις εκλογές του 2019!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ,αξιότιμε κ. Βαλερή!

Αυτά για σήμερα φίλοι μου,σας χαρίζω ένα τραγουδάκι από τα παλιά, για να "κολλήσει" και ολίγον τι με το άρθρο.. (χαχαχα)

Καλό Σαββατόβραδοοοο,σας φιλώ!

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top