TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 13/1/18
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Ιανουαρίου 2018
(0 ψήφοι)

Kαλημέραα σας! Μια όμορφη καλημέρα με υγεία και χαμόγελα,αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και χαμογελάστε,για όλους έχει ο Θεός!

Λοιπόοον, εγώ από μικρό παιδί άκουγα και μεγάλωσα με αυτό το τραγούδι που λέει: " Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα!

ΗΣΟΥΝ και ΘΑ ΄ΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Ελλήνων το καμάρι κι εμείς τα Ελληνόπουλα σου πλέκουμε στεφάνι"....και δεν θα αφήσω τον κάθε τυχάρπαστο να μου το αλλάξει..!!!

Στις 21/1 στις 14.00 μ.μ., όλοι παρόντες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στον Λευκό Πύργο!

Και τώρα στα δικά μας μουσικά δρώμενα.. και για σήμερα θα φιλοξενήσουμε στην μουσική μας στήλη την Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου το 1982 στη Σουηδία, από Έλληνες γονείς μετανάστες. Ο πατέρας της κατάγεται απο την Κρανέα Καρδίτσας,ενώ η μητέρα της από το Μουζάκι Καρδίτσας.Έχει μια αδερφή,την Ρίτα κι έναν αδερφό,τον Ντίνο.

Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκδηλώθηκαν πολύ νωρίς και σύντομα άρχισε να τραγουδά, να χορεύει και να εκπαιδεύεται στην υποκριτική τέχνη σε συνδυασμό με τις ακαδημαϊκές σπουδές της στο σχολείο. Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Στα δεκατρία της χρόνια η Έλενα κατάλαβε πως ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και αποφάσισε να προετοιμαστεί για αυτό. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική στο ελληνικό της σχολείο. Όταν ήταν 14 ετών, η Έλενα δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα: “Soul Funkomatic” μαζί με άλλα 3 παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το group έπαιζε μόνο hip-hop και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Παπαρίζου δέχτηκε διάφορες προτάσεις αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών σχημάτισε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, το συγκρότημα "Antique". Το πρώτο single του συγκροτήματος με τίτλο «Ώπα Ώπα» έγινε πλατινένιο και έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Σκανδιναβία. Στο διαγωνισμό της Eurovision του 2001, οι Antique κατέκτησαν την τρίτη θέση με το τραγούδι:«I Would Die for You».

Αν και το group σημείωσε μεγάλη επιτυχία, οι Antique διαλύθηκαν το 2003 και αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα χωρίς να αποκλείσουν την πιθανότητα να επανενωθούν στο μέλλον. Η Έλενα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony BMG Greece και κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο: "Αναπάντητες Κλήσεις", τον Δεκέμβριο του 2003. Την άνοιξη του 2004 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο: "Προτεραιότητα". Από το δίσκο ξέχώρισαν πολλά κομμάτια, τα οποία αποτέλεσαν επιτυχίες της χρονιάς. H Ε.Ρ.Τ. αναθέτει στην Έλενα να εκπροσωπήσει την χώρα μας και πάλι στην Eurovision, και μέσω ψηφοφορίας τον Φεβρουάριο, την στέλνει μαζί με το “My Number One” (σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού), στις 21 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση και μας έκανε περήφανους! Το: “My number one” κυκλοφορεί με διάφορα Remixes και στην Αμερική, καταλήγοντας στην θέση νούμερο 11 του Billboard.Το διεθνές album της Έλενας με τίτλο:“The Game οf Love”κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη τον Νοέμβριο του 2006 στις Η.Π.Α, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότιο Αφρική και τον Καναδά.

Για λίγους μήνες η Έλενα αποφασίζει να απέχει για λίγο..Την Τρίτη 8 Απριλίου του 2008 ακούγεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι από το album της Έλενα που θα κυκλοφορήσει τον Iούνιο:“Πόρτα για τον ουρανό”. Η στροφή σε rock ήχους εκπλήσει ευχάριστα τους fans και εντυπωσιάζει το κοινό της Ελλάδας. Το album:«Βρίσκω το λόγο να ζω» γίνεται χρυσό από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και πλατινένιο έπειτα από 3 μήνες. Η πρώτη πανελλαδική περιοδεία της Έλενας είναι γεγονός! 29 πόλεις σε όλη την Ελλάδα,29 sold out συναυλίες και πάνω από 200.000 θεατές με το σύνθημα: «Αρχίζει το πάρτυ» θαύμασαν την Έλενα. Στην προσωπική της ζωή, από το 1998 έως το 2010 διατηρούσε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Τόνυ Μαυρίδη. Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη. Η Έλενα Παπαρίζου πέρα από την εμφάνισή της και την φωνή της έχει ξεχωρίσει και με τον χαρακτήρα της. Όλοι μιλούν για ένα «καλό παιδί», ενώ με κάθε συνένετυξή της ο κόσμος την αγαπάει όλο και πιο πολύ. Είναι αυθόρμητη, ειλικρινής, και δεν διστάζει να απαντάει σε όλα!



 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top