Το Τραγούδι της ημέρας 27/2/2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Φεβρουαρίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητέ μου κόσμε καλημέρα όλη μέρα και σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και καθώς ο ήλιος προσπαθεί να κάνει την εμφάνιση του στην εκπνοή αυτού του μήνα ,στην εκπνοή του χειμώνα ,όλα δείχνουν ότι η όποια κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο κατά τα λεγόμενα των γνωστών μετεωρολόγων ,αρκετό το χίονι που ''έπεφτε''χτες καθ''όλη την διάρκεια της μέρας με αποτέλεσμα αλυσίδες να χρειάζονται σε όλα τα ορεινά και τμήματα του δήμου μας καθώς και στα ορεινά της Χαλκιδικής ,,κλειστά παραμένουν για σήμερα και τα σχολεία στον δήμο Βόλβης με τα παιδιά να χαίρονται για αυτήν την απόφαση ,βέβαια στα παραλιακά τμήματα δεν υπάρχουν προβλήμτα αλλά όπβς είπα πιο πάνω τα ορεινά τμήματα έχουν αρκετό χιόνι ,οπότε και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσους επιλέξουν να κατευθεινθούν σε πιο ορεινά σημεία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 27/2/2018

Σήμερα, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα στο ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στα νοτιοδυτικά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στα ανατολικά.

Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα από τη νύχτα βαθμιαία θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 και από τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Newsbomb.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/2

274 Γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος, πρώτος αυτοκράτορας του Βυζαντίου

380 Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος, με έδικτό του (διάταγμα) αναγνωρίζει τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους

1861 Με αίμα βάφονται στη Βαρσοβία της Πολωνίας διαδηλώσεις υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας από τη Ρωσία. Ο ρωσικός στρατός ανοίγει πυρ εναντίον των συγκεντρωμένων και σκοτώνει πέντε διαδηλωτές

1869 Εγκαινιάζεται ο ατμοκίνητος αστικός σιδηρόδρομος Αθήνας - Πειραιά, υπό την επωνυμία ΣΑΠ Α.Ε., μετέπειτα ΗΣΑΠ. Επιβάτες στο πρώτο δρομολόγιο είναι η βασίλισσα Όλγα, ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Ζαΐμης, υπουργοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες και άλλοι επίσημοι.

1900 Στη Γερμανία, 18 νεαροί ιδρύουν στο εστιατόριο «Γκιζέλα» του Μονάχου την ποδοσφαιρική ομάδα Μπάγερν

1922 Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει ομόφωνα την παραχώρηση του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες

1932 Γεννήθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

1933 Εμπρησμός στο Ράιχσταγκ. Η φωτιά στη γερμανική Βουλή, λίγες μέρες πριν από τις γερμανικές εκλογές, "φορτώθηκε" από τους Ναζί στους κομμουνιστές, και ο Χίτλερ βρήκε την ευκαιρία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αναστείλει τα πολιτικά δικαιώματα, να κλείσει τον αντιπολιτευτικό Τύπο και να θέσει εκτός νόμου τα πολιτικά κόμματα.

1939 Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θέτει εκτός νόμου τις καθιστικές διαμαρτυρίες των εργαζομένων στις απεργίες με το αιτιολογικό ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων.

1943 πέθανε ο ποιητής, Κωστής Παλαμάς.

1959 Θεμελιώνεται στην Αθήνα από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή το ξενοδοχείο «Χίλτον»

1966 Από το τριώροφο κτίριο της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού στο Πεδίον του Άρεως εκπέμπει για πρώτη φορά η Τηλεόραση Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ), μετέπειτα ΥΕΝΕΔ, με ένα πρόγραμμα που ξεκινά στις 19:00 και λήγει στις 21:10.

2010 Φονικός σεισμός μεγέθους 8,8 Ρίχτερ "χτυπάει" τη νότια Χιλή, με επίκεντρο την Κονσεπσιόν. Δημιουργείται γιγαντιαίο τσουνάμι. Περίπου 800 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι ζημιές που προκάλεσε ανήλθαν σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια (22 δισεκατομμύρια ευρώ).

Και με αυτήν την όμορφη διάθεση σας αποχαιρετώ και σήμερα ,χαμογελάστε και κοιτάξτε μπροστά ,προσέξτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε ,μη σας νοίαζει το τι κάνουν οι άλλοι ,όπως και οι άλλοι καλά θα κάνουν να κοιτούν τηη πάρτη τους και να σταματήσουν να κακοκουτσομπολεύουν τους υπόλοιπους ,χαρείτε τις στιγμές ,όποιες και να είναι αύτές ,γιατί η ζωή στιγμές είναι και πρέπει να τις ζούμε στο έπακρο ,να περνάτε λοιπόν όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε ,και μιας και το απαιτεί ο καιρός το μεσημεράκι πιείτε και ένα τσιπουράκι με μεζέ γιατί είμαστε Έλληνες και αυτός ο καιρός είναι ιδανικός για να βρεθούμε με κάποιον φίλο ή ακόμη και με την οικογένεια μας και να τα ''πιούμε''βρε αδερφέ...Μαζί και πάλι αύριο Π΄ρωτα Ο Θεός ,μεγάλη προσοχή σε όσους κινηθούν σε ορεινά τμήματα και το τραγούδι της ημέρας αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλη την μουσική μας παρέα ,την όμορφη αυτή ομάδα μας στο Facebook .Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 




K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top