Το Τραγούδι της ημέρας 27 Μαρτίου 2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Μαρτίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι ,Τρίτη σήμερα 27 Μαρτίου και δειλά ,δειλά ο ήλιος προσπαθεί να φωτήσει τον ουρανό ,την φύση και τις καρδιές μας ...

Όπως σας έγραψα και χτες βαδίζουμαι ολοταχώς προς Το Θείο Πάθος και με ηρεμία ,μετάνοια και ταπεινότητα σκύβουμε το κεφάλι και προσευχόμαστε για τις αμαρτίες μας ,για να Έρθει Εκείνος και με Την Ανάσταση του να μας οδηγήσει στην Βασιλεία Του Θεόυ .Κατάνυξη και προσευχή για να Τον Υποδεχτούμε και για να Τον Ευχαριστήσουμε για όλα τα καλά που Μας δίνει .

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει που οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται αιχμάλωτοι εν καιρό ειρήνης στις φυλακές της Τουρκίας ,προς στιγμήν δεν έχει γίνει απολύτος τίποτα ,ειδικά από την κυβέρνηση και μάλιστα ξανά μανά ο κωλοτούμπας ( ξέρετε ποιον εννοώ ) στις δηλώσεις που έκανε στην μεγάλη παρέλαση της Αθήνας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ,ανάφερε ότι -εμείς θα συντρίψουμε όσους μας απειλούν) ,δηλώσεις που μόνο στα λόγια μένουν ,επίσης όσα αφορά για το Μακεδονικό χτες σε κάποιες άλλες δηλώσεις ο προδότης προθυπουργός το ψευδοκράτος το ονομάτισε -Άνω Μακεδονία-...Προδότες όλοι τους ,και ντροπή σε αυτούς που τους πίστεψαν και τους ψήφισαν και η χώρα όχι μόνο δεν έχει καπετάνιο ,δεν υπάρχει στο τιμόνι κανένας ...

Απαχθές και ξεδιάντροπο αυτό που έγινε στο χωριό των Ιωαννίνων όπου τον περασμένο Οκτώβριο δυο φαντάροι από το φυλάκιο που βρίσκεται στο εκεί κακομεταχειρίστηκαν με άνανδρο τρόπο ένα σκυλάκι που γυρνούσε τριγύρω από το στρατιωτικό φυλάκιο ,το βίντεο βγήκε πριν λίγο καιρό στο διαδίκτιο και η οργή του κόσμου φάνηκε απ'άκρη σ'άκρη σε όλη την Ελλάδα όπως ανάφεραν και τα ΜΜΕ ,επίσης η μάνα του ενός από τους δυο μικρόψυχους γιατί για μικρόψυχους πρόκειται ,βγήκε και ζήτησε συγνώμη και ακολούθησαν οι συγνώμες των άνανδρων αυτών ανθρώπων ,γιατί φίλοι μου όποιος δεν έχει φιλικά αισθήματα για ένα ζώο δεν έχει ούτε για τους ανθρώπους ,καταδικάζουμε απερίφραστα την κακοποίσηση των ζώων ....περιμένουμε λοιπόν το στρατοδικείο για την ποινή που πρέπει να τους καταλογισθεί...

Τραγικός ο επίλογος από μεγάλη πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στην Ρωσία με περίπου 70 νεκρούς και ανάμεσα τους 30 παιδιά ,η φωτιά προκλήθηκε όπως ανάφεραν τα ΜΜΕ από έναν ανήλικο που έπαιζε με τον αναπτήρα και έβαλε φωτιά σε ένα φουσκωτό παιχνίδι ,δυστυχώς τραγικό όλο το σκηνικό.

Ας δούμε όμως τα νέα για τον καιρό που όπως άκουσα χτες από τους γνωστούς μετεωρολόγους ,ανεβαίνει και η θερμοκρασία και γεύγουν επιτέλους οι βροχές.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Με σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι άστατος με λίγες βροχές. Παράλληλα, η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στην κεντρική και νότια χώρα σταδιακά θα υποχωρήσει. Την Τετάρτη και από τα βόρεια, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική και νότια χώρα. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα.
Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ και την Πέμπτη στα δυτικά σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και άνοδο την Πέμπτη.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, άστατος καιρός με σποραδικές βροχές κατά περιόδους. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.
 
πηγή-Alphatv.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
 
1821 Ελληνική Επανάσταση: Οι επαναστάτες του Αλέξανδρου Υψηλάντη εισέρχονται στο Βουκουρέστι. Την ίδια μέρα ο Αθανάσιος Διάκος, μετά από δοξολογία στη Μονή του Οσίου Λουκά, κηρύσσει την Επανάσταση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, ενώ ελληνικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον αρματολό Πανουργιά, ελευθερώνουν την πρωτεύουσα της Φωκίδας, Σάλωνα (Άμφισσα).

1914 Στις Βρυξέλλες, πραγματοποιείται η πρώτη επιτυχημένη μετάγγιση αίματος

1946 Δημοσιεύεται προκήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΑΜ με την οποία καλεί το λαό να απόσχει από τις εκλογές της 31ης Μάρτη.

1961 Κλείνουν οι φυλακές της Γυάρου με τη μεταφορά σε άλλες φυλακές των τελευταίων 137 κρατουμένων, στη μεγάλη τους πλειοψηφία πολιτικών.

1964 125 άνθρωποι σκοτώνονται στην Αλάσκα, μετά από σεισμική δόνηση 8,4 Ρίχτερ. Είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έγινε ποτέ στις ΗΠΑ

1964 Τη νύχτα 26 προς 27 Μάρτη του 1964 βρίσκεται νεκρός στο κατάστρωμα του επιβατηγού πλοίου «Κολοκοτρώνης» ο ποιητής Φώτης Αγγουλές

1965 Οι ΗΠΑ με αυστηρό διάβημά τους προς την κυπριακή κυβέρνηση ζητούν την ακύρωση της αγοράς σοβιετικών αντιαεροπορικών πυραύλων, με τη δικαιολογία ότι μία τέτοια αγορά θα μπορούσε να προκαλέσει τουρκική επίθεση με πρόσχημα την προστασία των Τουρκοκυπρίων

1973 Ο Μάρλο Μπράντο αρνείται το Οσκαρ για την ταινία "Ο Νονός", σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του Χόλιγουντ απέναντι στους ερυθρόδερμους.

1976 Μπαίνει ο θεμέλιος λίθος του Δικαστικού Μεγάρου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1977 Δύο Boeing 747, ένα της KLM κι ένα της PanAm, συγκρούονται στο διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου της Τενερίφης στα Κανάρια Νησιά. Πρόκειται για το πιο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα, καθώς 583 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και μόλις 61 διασώζονται.

1968 Πέθανε ο σοβιετικός κοσμοναύτης, Γιούρι Γκαγκάριν, ο πρώτος άνθρωπος που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη

1980 Εκατό άτομα βρίσκουν το θάνατο στα παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας, όταν ανατρέπεται το «πλωτό ξενοδοχείο», δηλαδή η πλατφόρμα στην οποία κατοικούσαν οι εργαζόμενοι των συνεργείων γεωτρήσεων.

2002 Πέθανε ο αυστροαμερικανός σκηνοθέτης, Μπίλι Γουάιλντερ

2010 Πεθαίνει ο φυσικός και ακαδημαϊκός Καίσαρ Αλεξόπουλος, μέλος της ομάδας ΒΑΝ για την πρόβλεψη των σεισμών.

Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα και πριν κλείσω το άρθρο να σας θυμήσω ότι έχουμε και τον διαγωνισμό μας που είναι σε πλήρη εξέληξη στην ομάδα μας στο facebook ,αν είστε μέλος μπορείτε να λάβετε μέρος αν δεν είστε μπορείτε να γίνετε πολύ απλά ,έπειτα βρίσκεται πάλι πολύ εύκολα την ανάρτηση ''Το τραγούδι της ημέρας ''και εκεί αφού κάνετε like αφήνετε και τα σχόλια σας ( μέχρι τρια την ημέρα θα καταμετρηθούν στην κλήρωση) ,καθημερινά όμως αφήνετε τα σχόλια σας μιας και όσα περισσότερα σχόλια τόσες και οι συμμετοχές σας στον διαγωνισμό .οι τυχεροί θα είναι τέσσερις και οι δυο θα πάρουν το Πασχαλινό γεύμα ( αρνάκι ,σαλάτα ,τσουρέκι ,ποτά ) και οι άλλοι δυο από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,τα δώρα είναι μεγάλα και αξίας ,περίπου 200 ευρώ ,μη διστάζετε λοιπόν να έρθετε στην μουσική μας παρέα και να πάρετε μέρος ,θα χαρούμε πολύ .

Τα μεγάλα αυτά δώρα είναι μια ευγενική χορηγία του ιατρού-ακτινολόγου και υποψηφίου δημάρχου Βόλβης κ Ιωάννη Βαλερή ό οποίος κάθε φορά δίνει απλώχερα σπουδαία δώρα ,στο βιογραφικό του έχει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο καθώς και ιατρικό έργο ,είναι πανταχού παρών σε όποιον τον έχει ανάγκη και αν μπορεί και με οποιοδήποτε μέσο ,θα σας βοηθήσει ,αρκεί να του στείλετε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο facebook με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής''για να τον ρωτήσετε ότι θέλετε και φυσικά αν μπορεί θα σας απαντήσει και θα σας βοηθήσει ,τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και του ευχόμαστε ολόψυχα οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και δύμανη σε ότι και να κάνει.

Μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός ,μέχρι τότε ,να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε ,να δίνετε ,να συγχωρείτε ,να μετανοιώνετε και να προσεύχεστε....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ.

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top