Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Τραγούδι της ημέρας 7 Μαίου 2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Μαϊος 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Χριστός Ανέστη ,καλημέραααααα όλη μέρα και καλη μας εβδομάδα αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι ,αναγνώστες της μουσικής στήλης του www.volvinews.gr ,και μουσικό παρεάκι της ομάδας μας στο facebook.Καινούργια εβδομάδα με τον Ερμή να παραμένει και αυτήν την εβδομάδα στα ζώδια και όπως λένε οι ειδικοί απρόβλεπτη εβδομάδα γεμάτη εντάσεις ,νεύρα κτλ γιατί λέει είναι τέτοιος ο Ερμής που φεύγοντας θέλει να κάνει πάταγο ...Να'χαμε να λέγαμε τέλος πάντων ,Ο Θεός είναι μαζί μας μέχρι και Την Ανάλυψη Του και με την προσευχή μας θα πορευτούμε χωρίς να σκεφτόμαστε ζώδια και τέτοια .Ας πιάσουμε τα πράγματα να δούμε τι ακούσαμε και τι διαβάσαμε το Σαββ/κο για να μη πω τι είδαμε ...Από την Γ'Εθνική στην Β'Εθνική ''ανέβηκε''χτες η ομάδα του μπάσκετ Αριστοτέλης Σταυρού με τους άντρες τις ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα παιχνίδι ''κόλαση''που διεξήχθει χτες στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Σταυρού ,πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να υποστηρίξει τον ''Αριστοτέλη''που κέρδισε εντός έδρας τον Χωρτιάτη ( συγχωρέστε με δεν έχω συγκρατήσει το σκορ ) ,εμείς ''στέλνουμε''τα συγχαρητήρια  μας σε όλη την ομάδα και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Κακοκαιρία πλήγει από το Σαββ/κο σχεδόν όλη την χώρα ,σε πολλά μέρη μάλιστα το χαλάζι ήταν πολύ δυνατό καθώς επίσης και η καταιγίδες με κεραυνούς και έντονη βροχώπτωση που δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα όπως διακοπές του ρεύματος και κάποιοιν ποδοσφαιρικών αγώνων λόγο των έντονων καιρικών φαινωμένων.Και συνεχίζεται η κακοκαιρία και αυτήν την εβδομάδα όπου θα δούμε παρακάτω αν θα έχουμε φαινόμενα στον δήμο μας.

Ανάφερα την περασμένη Παρασκευή το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού και ξαναλέω να μην αφήσετε οι αρμόδιοι εννοώ τους δρόμους σε αυτό το χάλι εν όψει καλοκαιρινής σεζόν.δεν σας βρίζουμε ίσα ,ίσα που ''χειροκροτούμε''το μεγάλο αυτό έργο αλλά πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση ,πραγματικά όμως.

Πάμε να δούμε τα νέα του καιρού και το τι συνέβη ''σαν σήμερα ''και επανέρχομαι με τον επίλογο και το τραγούδι της ημέρας που θα κινηθούμε όπως σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ,σε ρυθμούς 1990 .

Ο ΚΑΙΡΟΣ 7 /5/2018

Για σήμερα Δευτέρα 07-05-2018 η ΕΜΥ προβλέπει άστατο καιρό με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Μακεδονία. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Thepressroom.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 ΜΑΙΟΥ

558 Ο θόλος της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη καταρρέει από σεισμό. Ο Ιουστινιανός διατάσσει την άμεση ανακατασκευή του.

1832 Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου από τις τρεις Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία) και τη Βαυαρία, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα ορίζεται ως ανεξάρτητη κληρονομική μοναρχία με πρώτο μονάρχη τον Όθωνα, γιο του Λουδοβίκου Α' της Βαυαρίας.

1895 Ο ρώσος φυσικός, Αλέξανδρος Ποπόφ, παρουσιάζει στην Αγία Πετρούπολη τον πρώτο ραδιοφωνικό δέκτη.

1945 Οι Γερμανοί υπογράφουν την παράδοσή τους στο στρατηγείο του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, στην πόλη Ρεμς στη Γαλλία. Ο στρατηγός Αϊζενχάουερ και το συμμαχικό επιτελείο δέχονται την παράδοση άνευ όρων της Βέρμαχτ, και ουσιαστικά της Γερμανίας, που υπέγραψε ο στρατηγός Άλφρεντ Γιόντλ.

1946 Ιδρύεται στο Τόκιο η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Sony.

1953 Στην Ελλάδα, ιδρύεται η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ), η οποία τη δεκαετία του 1980 θα μετονομαστεί σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ

1961 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 10.357.526 άτομα. Η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή ήταν 724.725 άτομα.

1963 Θεμελιώνεται στην Παραλία Διστόμου το εργοστάσιο αλουμινίου του Γαλλικού μονοπωλιακού ομίλου «ΠΕΣΙΝΕ».  

1975 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέραλντ Φορντ, ανακοινώνει και επισήμως το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ.

1987 Διοργανώνεται σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής Νεανίδων, το οποίο ολοκληρώνεται στις 10/5. Είναι η πρώτη τέτοιου επιπέδου διοργάνωση που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην ρυθμική.

1995 Στη Γαλλία, ο  δήμαρχος του Παρισιού, Ζακ Σιράκ, με ποσοστό 52,7%, εκλέγεται πρόεδρος, στην τρίτη προσπάθειά του σε προεδρικές εκλογές, θέτοντας τέλος στην 14ετή παρουσία των Σοσιαλιστών στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

1996 Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ξεκινά η δίκη του Σερβοβόσνιου, Ντούσαν Τάντιτς, για εγκλήματα πολέμου στη Βοσνία, το 1992. Πρόκειται για την πρώτη δίκη διεθνούς δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου μετά τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

1999 Αεροσκάφος του ΝΑΤΟ στοχεύει κατά λάθος την πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 υπάλληλοι και να τραυματιστούν 20.

--πηγή--Thepressroom.gr 

 

Λόγου Ερμή ( πολλοί τα πιστεύετε τα ζώδια εννοώ και καλά κάνετε γιατί πραγματικά είστε και κάνετε ότι λένε οι αστρολόγοι ,να το κοιτάξετε λίγο γιατί σας ''χαλάει'') λοιπόν προσέξτε τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ,τα νεύρα και γενικά τα απρόβλεπτα γεγονότα ......Εγώ θα σας πω ότι οδηγείτε προσεκτικά ,φοράτε την ζώνη σας και όταν έχει δυνατή βροχή προσέξτε λίγο περισσότερο ,τα νεύρα δεν πηγάζουν από μέσα μας γιατί τα γουστάρουμε και λέμε -ας έχω σήμερα 13 κιλά νεύρα - τα νεύρα φυσικά μας τα προκαλούν οι αρνητικοί ,απαισιόδοξοι ,και κακεντρεχείς άνθρωποι ,προσέξτε λοιπόν ποιους έχετε κοντά σας ,τι τους λέτε και τι σας λένε ,αν δείτε ότι ο άνθρωπος τον οπόιο έχετε ''απέναντι'' σας προσπαθεί να σας εξοργήσει.....χαμογελάστε και αφήστε τον ''να καεί''στις λέξεις του που δείχνουν το πειόν του.Απρόβλεπτα γεγονότα στην ζωή μας είναι αρκετά ,μάλιστα την Παρασκευή και εγώ έμαθα κάτι ( όχι κακό ) το οποίο αλλάζει κάπως την ζωή μου ( όχι δυστυχώς δεν είμαι έγκυος ) ,θα σας τα πω όμως κάποια άλλη στιγμή .Οπότε να είστε συγκρατημένοι ,ήρεμοι ,να σκεφτείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια Πάντα Του Θεόυ.

Συννεχίζω λοιπόν και αυτήν την εβδομάδα να σας ''μεταδίδω''και να σας αφιερώνω τραγούδια που ''έγραψαν ''εποχή την δεκαετία του 1990 .Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός με πολλά και διάφορά .Μέχρι τότε σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και την ψυχική σας ηρεμία ......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΗ ΜΑς ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

Μαρία Μπακατζά

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Μπακατζά