TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 9/6/18
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Ιουνίου 2018
(0 ψήφοι)

Kαλησπέρα καλοί μου άνθρωποιιι (που έλεγε κι ο αείμνηστος Θ.Βέγγος)...Σαββατοκύριακο με τις δικές μου μουσικές επιλογές και φυσικά συνεχίζουμε με τραγούδια της χρυσής εποχής της disco! Στο παρεάκι μας μέχρι τις 12/6 που λήγει ο διαγωνισμός κι ο Ιατρός- ακτινολόγος και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Βόλβης, κ.Ι.Βαλερής με τα αξιόλογα δώρα που προσφέρει και χορηγεί στο "Τραγούδι της ημέρας"...καθημερινά με την Μ.Μπακατζά και Σαββατοκύριακο με εμένα και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς πους μας "ακολουθείτε" !

Κάντε ένα like, σχολιάστε και κερδίστε τη συμμετοχή σας για τα εξής δωράκια: 1) Μια Εξέταση Αξονικού Τομογράφου , 2) Μια Εξέταση Οστεοπόρωσης , 3) Ένα 5lt έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4) 5 κιλά χοιρινό κρέας και 5) 10 κιλά αλεύρι...! Ευχαριστούμε τον κ. Βαλερή και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο!

Επανέρχομαιιιιι....Η άνοδος της ξένης μουσικής και ιδιαίτερα της Disco αποτέλεσε ένα παγκόσμιο φαινόμενο στα μουσικά δρώμενα της εποχής, και που δικαίως συγκρίνεται με το rock ’n’ roll, που κυριαρχούσε τη δεκαετία του ’60. Η Ελλάδα “γέμισε” από μαγαζιά Discο, που οι νέοι και όχι μόνο γέμιζαν ασφυκτικά. Πολλές από τις ντισκοτέκ ήταν εξ ολοκλήρου επενδυμένες με ραμποτέ, καθρέφτες στις κολώνες, άνετους καναπέδες και μια πίστα που κάποιες φορές έπαιρνε τη μορφή διαστημόπλοιου, ενώ αλλοτε θύμιζε εξωγήινη ατμόσφαιρα με τα δεκάδες φωτιστικά και εφέ. Επίσης το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε όλες τις νέες κυκλοφορίες της εποχής, ενώ στη διάρκεια μια βραδιάς, παίζονταν όχι μόνο ντίσκο τραγούδια, αλλά και ποπ καθώς και καλή ροκ μουσική, ενώ πάντα στις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν το κλείσιμο, το rock ’n’ roll είχε την τιμητική του, καθώς και τα μπλουζ τραγούδια που ήταν αιτiα πολλών γάμων...χαχαχα!
Σε μια ώρα πρόγραμμα τα τρία τέταρτα κάλυπταν τα τραγούδια ντίσκο και ποπ ενώ τα υπόλοιπα δέκα πέντε λεπτά, παίζονταν τα λεγόμενα κομμάτια μπλουζ. Εκεί τα φώτα χαμήλωναν και τα ζευγαράκια ανέβαιναν στη πίστα και χόρευαν face to face. Η διαδικασία αυτή γινόταν, γιατί οι θαμώνες δεν άντεχαν συνέχεια να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ με τα μπλουζ, αγόρια και κορίτσια έρχονταν πιο κοντά. Έτσι δημιουργήθηκαν αρκετές σχέσεις που στη συνέχεια, πολλές από αυτές, κατέληγαν και σε γάμο!

Αυτάαα και για σήμερα φίλοι μου, ξεχυθείτε στις όμορφες παραλίες του Δ.Βόλβης, απολάυστε την θάλασσα, δροσίστε τα κορμιά σας όπως κι αν είναι αυτά, χωρίς χλευασμούς απο κάθε κομπλεξικό, προσοχή στον ήλιο και τα λέμε αύριοοοο!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top