ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Ιουλίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα μας και καλή μας εβδομάδα! 
Χθες έγινε και η κλήρωση του διαγωνισμού όπως ίσως είδατε, οι νικητές (κ. Γιωτοπουλου και κος. Χατζηασλανίδης)  θα πάρουν τα δώρα τους από το κατάστημα  (Red Apple)

το οποίο βρίσκετε στην Ασπροβάλτα απέναντι από το Αστυνομικό τμήμα στην παραλία και εμείς ..συνεχίζουμε τα μουσικά μας ταξίδια μέσα από γνωστούς ήχους. Σήμερα έχω σκοπό να σας μουσικοταξιδέψω με μια φωνή και ένα τραγούδι που οι περισσότεροι το ξέρουμε λόγω του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Αχ αυτές οι ελληνικές ταινίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές  και θα συνεχίζουν να το κάνουν πιστεύω με την ίδια επιτυχία. Ποιο είναι το μυστικό τους, δεν μπορώ να  πω, ίσως το ότι τα σενάρια τους είναι διαχρονικά, ίσως επειδή μιλάνε στην ελληνική ψυχή, ίσως γιατί εκείνοι οι παλιοί ηθοποιοί είχαν,  ίσως λέμε πάντα, μεράκι και ας μην ήταν όλοι από σχολές, ίσως το είχαν έμφυτο και όχι ..καλλιεργημένο;;;  τέλος πάντων ότι κι αν ήταν  νομίζω ότι δε θα ξαναβγεί μια Βλαχοπούλου, ένας Βεγγος, ένας Σταυρίδης , ένας Φωτόπουλος, ένας Αυλωνίτης και πολλοί άλλοι της εποχής.

Το τραγούδι που θα σας πω καλημέρα σήμερα είναι σε μουσική του Μίμη Πλεσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου ερμηνευμένο από τον Δάκη. Ακούστηκε στην ταινία «γοργόνες και μάγκες» που έκανε πρεμιέρα πριν καν γεννηθώ εγώ  στις 2 Δεκεμβρίου το 1968. Η ταινία είχε γυριστεί στην Υδρα τότε.

Από μένα λοιπόν για σας με την ζεστή καλημέρα μου!  

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top