Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

10 Ιουλίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Μουσική καλημέρα σε όλους! Καλημέρα σε ένα κόσμο με πολύ ρυθμό. Γιατί και αυτοί ακόμα που διατείνονται ότι δεν είναι της μουσικής, η δεν έχουν μουσική παιδεία .. ζούνε μέσα στο ρυθμό. Είτε γρήγορο είτε χαλαρό, όλοι έχουμε κρεσέντο καταστάσεις αλλά και ντιμινουέντο επίσης. Γιατί η ζωή είναι μουσική, γιατί και η ίδια η γλώσσα μας είναι μουσική.

Σκεφτόμουνα σήμερα με τι τραγούδι να σας καλημερίσω. Και αφού χάθηκα και ξαναχαθηκα μέσα σε τόσους ρυθμούς και ταξίδεψα με πολλά ακούσματα, γιατί η μουσική είναι μια είτε λαϊκή είτε ξένη είτε ελαφρά είτε όπερα είτε βυζαντινή, όλα εφτά νότες είναι, αποφάσισα να πάω λίγο πίσω μέχρι το 2001.

Στην αρχή αυτής της χιλιετίας που διανύουμε ακουγόταν ένα ροκ συγκρότημα που έκανε το μουσικό του ντεμπούτο το 1994 και  συνέχισε τη δισκογραφική του πορεία μέχρι το 2008. Φυσικά δεν έχει πάψει να ακούγεται αν και όχι με τους ίδιους ρυθμούς πλέον. Είναι οι Ενδελέχεια, ετυμολογικά σημαίνει τη συνέχεια, τη διάρκεια  επίσης τη συνεχής και αδιάλειπτη φροντίδα ή επιμέλεια.

Το τραγούδι που θα ακούσουμε θα σας το μεταδώσω  με την αγάπη μου !!

«Τι τραγούδι να σου πω που να σε ξέρει;
Να’ ναι εκεί όταν γελάς κι όταν φοβάσαι.
Να’ ναι εκεί όταν μεθάς κι όταν λυπάσαι.
Κι όταν κρύβεσαι στης μοναξιάς τα μέρη…..»

Σούζυ Αρχοντή

Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζυ Αρχοντή