ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

17 Ιουλίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα μας , 17 Ιουλίου σήμερα της Αγίας Μαρίνας βοήθεια μας, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, (χρόνια πολλά επίσης στο αστέρι της ζωής μου που έχει τα γενέθλια του).


Πριν βάλω τραγουδάκι σήμερα θα ήθελα να πω ότι ημερολιακά είμαστε στο κέντρο του καλοκαιριού, οι καυτές εμφανίσεις έχουν αρχίσει ήδη στην παραλία,  υπάρχουν βέβαια και τα ασυναγώνιστα μοντελάκια … μαύρο μαγιό , μαύρο σκαρπίνι λουστρίνι και γκρι ψηλή κάλτσα ..  το οποίο αντιπαρατίθεται …με άσπρο εσώρουχο «ήλιος»  άσπρη αθλητική κάλτσα και πέδιλο …το πολύ πρωί στην παραλία βλέπεις όλες τις  ..τάσεις των νέων σχεδιαστών … (το αναφέρω γιατί έκανε … χαρούμενη εντύπωση στην πρωινή παρέα).

Κρίμα που δεν  είχαμε κινητό μαζί να τις αποθανατίσουμε .. και επειδή ξεκίνησαμε με πρωινό ..Κους Κους σήμερα να πω και κάτι άλλο, αυτό που με εξιτάρει είναι το ότι κατεβαίνετε με τα ωραιότατα στριγκ μαγιό σας όλο το δρόμο προς την παραλία και καλά κάνετε αν μπορείτε να τα υποστηρίξετε ..αλλά βρε κορίτσια μου γιατί μαλώνετε και ξεσηκώνετε το τόπο με τις φωνές σας μετά πια θα πρωτοπάει στα αποδυτήρια της παραλίας να αλλάξει μετα το Ντουζ ..για να μην σας δούνε ;;; Αχ βαράει η ζέστη και ακόμα δε έπιασε ο Αύγουστος …  πω πω πολύ «κακιά» έγινα σήμερα..

Τραγούδι για σήμερα  …για όλες τις Μαρίνες ..
Rocco Granata , είμαι σίγουρη ότι το όνομα δε σας λέει τίποτα, όμως το τραγούδι πιστεύω το έχουν ακούσει αρκετοί αν και πολυ παλιο (η πρωτη εκτελεση )..

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top