ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 7/9/2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Σεπτεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα σας,

Σεπτέμβρης ηλιόλουστος και αρκετά ζεστός άρα προλαβαίνετε ακόμη και τώρα διακοπές. Τα οφέλη αυτή την εποχή είναι πολλά. Λιγότερος κόσμος στις παραλίες, δροσερά και καθαρά νερά, περισσότερο ησυχία όσο ήσυχα μπορεί να είναι σε κάποια παραλιακή τουριστική περιοχή και φθηνότερα γενικά.

 

Σεπτέμβρης επίσης μήνας συνδεδεμένος με ένα γεγονός που κάποτε ήταν γιορτή αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημείο αντιπαράθεσης των πολιτικών ηγετών (τρομάρα τους θέλουν να λέγονται και ηγέτες). Η άλλωτε γιορτινή ατμόσφαιρα της έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης έχει αντικατασταθεί από την αστυνομοκρατούμενη και αποκλεισμένη περιοχή λόγω της ανασφάλειας που νοιώθουν οι λαοπρόβλητοι ηγέτες μας οι οποίοι έρχονται κοντά στο λαό για να ανακοινώσουν τάχα μου τις νέες πολιτικές που θα ακολουθήσουν και οι οποίες επίσης ως είθιστε θα είναι προς το κοινό καλό και το συμφέρον των πολιτών.

Ταυτόχρονα με την έναρξη της Έκθεσης διοργανώνεται κι ένα συλλαλητήριο με σκοπό την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών για το κατά την άποψή μου προδοτικό σενάριο της παραχώρησης μεγάλου κοματιού της Ελληνικής ιστορίας στους εκ βορρά ορμώμενους γειτόνους μας. Φίλοι μου καλοί δεν μπορείτε να είστε Μακεδόνες εάν δεν είστε Έλληνες όπως δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι yugo εάν δεν είναι zastava (για να το πω με λόγια που ίσως θα μπορέσετε να κατανοήσετε)!

Αρκετά με τα λόγια όμως πάμε στο σημερινό τραγούδι το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτή την εποχή. Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς!

Joe Bonamassa - Different shades of blue

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top