ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 1/12
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)

Καλησπέρααα, καλό γιορτινό μήνα με υγεία να έχουμε! Ο Δεκέμβριος συνδέεται με τη Γέννηση του Χριστού και το χειμερινό ηλιοστάσιο (21 Δεκεμβρίου). Τις πρώτες μέρες του, με τις γιορτές των Αγίων Ανδρέα, Βαρβάρας, Σάββα και Νικολάου, το κρύο στα ορεινά δυναμώνει, "ανδριεύει" και ο Αϊ-Νικόλας συνήθως, "ασπρίζει τα γένια του", όπως λέει ο λαός, δηλαδή χιονίζει.

Λοιπόοον, τα καλά νέα τα μάθατε ήδη από την Μαρία Μπακατζά, όμως κι εγώ θα φρεσκάρω λίγο την μνήμη σας και θα τα πω για τους φίλους που τυχόν δεν τα μάθατε...Ο αγαπητός και αξιότιμος κύριος Ιωάννης Βαλερής θα είναι στην παρέα μας από σήμερα μέχρι και 20 Δεκεμβρίου, μιας και ξεκινάει ο γιορτινός διαγωνισμός του Volvinews! Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης με τον συνδυασμό: ''Τα πάντα για την Βόλβη'', θα προσφέρει δώρα για τέσσερις οικογένειες παρακαλώ! Οι δύο πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν από μια γαλοπούλα, ένα μπουκάλι κρασί και ένα κουτί γλυκά και οι άλλοι δύο τυχεροί θα κερδίσουν από πέντε κιλά χοιρινό κρέας, μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια για να γιορτάσουν ανάλογα τον ερχομό του νέου έτους!!! Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε από τον ίδιο τον κ. Βαλερή στις 23 Δεκεμβρίου.

Κ. Βαλερή το "ευχαριστούμε" ίσως είναι λίγο για την κίνηση αυτή που κάνετε κάθε χρόνο για εμάς, όπως και για το κοινωνικό σας έργο! Ο κύριος Βαλερής είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του Κοινωνικού Ιατρείου στο χωριό Φιλαδέλφειο του Δήμου Βόλβης, όπου οι εξετάσεις των πολιτών γίνονται δωρεάν, καθώς και την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου σε συνεργασία με την τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μας, σχολιάζετε στο τραγούδι της ημέρας καθημερινά με την Μαρία και Σαββατοκύριακο με εμένα! Άααντε να σας δω λοιπόν, καλή επιτυχία σε όλους!

Kαινούριο τραγούδι από τον άρχοντα Βασίλη Καρρά,αφιερωμένο απο μένα για εσάς...Φιλιάααα,"σας αγαπώ"!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top