Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 2/12
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)

Καλημέραααα αγάπες μου! Νέος γιορτινός μήνας και κοιτάξτε πίσω σας με ευχαρίστηση, γύρω σας με πίστη και μπροστά σας με ελπίδαααα, ίσως τα καλύτερα να είναι μπροστάααα!!!

Μια όμορφη και χαμογελαστή Κυριακή να έχετε και θα σας την κάνω εγώ πιο ευχάριστη ανακοινώνοντας τον σούπερ διαγωνισμό μας με τα δώρα του αξιότιμου κ.Ιωάννη Βαλερή!

Από χθες και μέχρι τις 20/12 αφήνοντας τα σχόλιά σας καθημερινά στη μουσική μας στήλη διεκδικείτε τα υπέροχα δώρα που προσφέρει ο κ. Βαλερής για 4 οικογένειες και είναι τα εξής:

Για τους πρώτους δύο από μια γαλοπούλα, ένα μπουκάλι κρασί και ένα κουτί γλυκά και οι άλλοι δύο τυχεροί θα κερδίσουν από πέντε κιλά χοιρινό κρέας, μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια!

Ο κ. Βαλερής γεννήθηκε στις 27/11/1951. Διδάκτωρ Ιατρικής-Χειρουργικής Πανεπιστημίου BOLOGNA (Ιταλία), Ειδικός ακτινολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Επιστημονικός διευθυντής και ιδιοκτήτης διαγνωστικών κέντρων: 1) Ερευνητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης 2) CHECK UP Πρόληψη-Διάγνωση Α.Ε. 3) ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Είναι παντρεμένος με τη νεφρολόγο κ.Φιλιώ Σολωνάκη κι επίσης είναι υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης με τον συνδυασμό "Τα πάντα για την Βόλβη".

Αυτά για σήμερα φίλοι μου δεν σας κουράζω άλλο, απολαύστε την ημέρα και πάμε να βλέπωωω συμμετοχές!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου