ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητοί αναγνώστες και ακόλουθοι της μουσικής στήλης του www.volvinews.gr καλημέρα σας.Τρίτη σήμερα 11 Δεκεμβρίου και απομένουν 14 ημέρες για τις Αγιες Γιορτές

των Χριστουγέννων.Ολά είναι έτοιμα τουλάχιστον όσο αφορά των στολισμό γενικά και εύχομαι ολοι να έχουμε υγεία για να περάσουμε όμορφες Γιορτές.
Ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή μας με το κρύο όμως τσουχτερό ,κάτι θα αλλάξει όμως από την ερχόμενη Πέμπτη με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα κατά τα λεγόμενα των μετεωρολόγων Σάκη Αρναούτογλου του ΕΡΤ 3 και Σούζης απο τον ΣΚΑΙ .
Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.Είπα χτες οτι δεν θα μπορώ να γράφω όπως καθημερινά (γιατί γράφω απο το τηλ ) αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω την νέα ρουκέτα που πέταξε ο Ζαεφ . Οπως ανάφερε χτες λέγοντας οτι στην συμφωνία των Πρεσπών η Ελλάδα αναγνωρίζει την Μακεδονική γλώσσα ...(τα Γιουγκοσλαβικό βούλγαροσλάβικα ) .Βεβαίως και αναγνωρίζουμε το τι γλώσσα μιλάτε ,μνόγκο ,ντομπρογιούτρο ,κάκοσι ,νέμα ,ίστο κτλ ,αυτή τη γλώσσα αναγνωρίζουμε την Γιουγκοσλαβική γιατί αυτήν μιλάτε.
Επίσης οι Γάλλοι τελικά και θα το πω κομψά ,έχουν μεγάλα @#@#@@δια ,πέτυχαν αυτό που δεν μπορούμε εμείς να βγει ο Μακρόν και να δηλώσει νέες φόρο ελαφρύνσεις ,όχι περικοπές μισθών κτλ.Εννοείται πως σε καμμία περίπτωση δεν ""χαιρετίζουμε'' την βία από οπου και αν προέρχεται ,επικροτούμε όμως οτι μπόρεσαν και ξεσηκώθηκαν και ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ αυτό.Εμείς απλά κ όμορφα γεμίζουμε τα καφέ και ριμάζουμε πανεπιστήμια και περιουσίες ....
Μη ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας ,τον μεγαλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας που θα διεξαχθεί ως και τις 20 Δεκεμβρίου.Οι τυχεροί θα είναι 6 και τα δώρα τα προσφέρει με την ευγενική του χορηγία ο πρώην γιατρός-ακτινολόγος και νυν υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδιασμό ""Τα πάντα για την Βόλβη"",κύριος Ιωάννης Βαλερής .Με ενα τεράστιο κοινωνικό έργο στο βιογραφικό του ο κύριος Βαλερής βρίσκεται όπου έχουν ανάγκη και βοηθάει τον συνάνθρωπο του όπως μπορεί.
Τα δώρα λοιπόν είναι για 6 τυχερούς και είναι τα εξής: Οι τρις πρώτοι θα κερδίσουν απο μια Γαλοπούλα ,ενα μπουκάλι κρασί και ενα κουτί γλυκά.
Οι αλλοι τρις θα κερδίσουν απο 5 κιλά χοιρινό κρέας ,ενα μπουκάλι σαμπάνια και απο μια Βασιλόπιτα.
Για να πάρετε μέρος απλά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αφήνεται τα σχόλια σας κάτω απο κάθε ανάρτηση ""Το Τραγούδι της ημέρας""και το Σαββ/κο με την Ρούλα Παναγιωτίδου ,καθημερινά τα σχόλια σας ως και την λήξη του διαγωνισμού μας.
Ολαααααα τα σχόλια σας θα καταμετρηθούν και από μπροστά θα υπάρχει ένας αριθμός και το όνομα σας ,ετσι όπως κάνουμε σε κάθε κλήρωση για να υπάρχει η απόλυτη διαφάνεια.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που μας δείχνεται την αγάπη σας και την στήριξη σας στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.volvinews.gr και μακάρι να είχαμε δώρα για όλους σας.
Αυτά απο μένα και για σήμερα ,να περάσετε όμορφα σε οτι επιλέξετε να κάνετε και πάνω απ'ολα να ευχαριστείται Τον Θεό.Αύριο πάλι κοντά σας του Αγίου Σπυρίδωνος ,μεγάλη η χάρη του ,πιστή στο μουσικό μας ραντεβού.
Φιλιά στα μούτρα σας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top