ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

14 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα καλημέρα κόσμε ,καλημέρα στην "μουσική μας παρέα"" ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες.
Παρασκευή σήμερα 14 Δεκεμβρίου και ο καιρός είναι βροχερός,άλλωστε τα χιόνια δεν μας έκαναν την χάρη και ""έφυγαν""προς τα κάτω ,προς Θεσσαλία μεριά.


Εμείς στα βόρεια εκτός απο Φλώρινα ,Κοζάνη ,Μέτσοβο δεν είδαμε την πολυπόθητη άσπρη μέρα προς το παρών .Νεο κύμα κακοκαιρίας απο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με πολλές καταιγίδες και ανοδο της θερμοκρασίας όπου στην αρχή της άλλης εβδομάδας αλλαγή απο νοτιάδες σε βοριάδες με χιόνια και νέα πτώση της θερμοκρασίας.
Στο περίπου σας γράφω και από Δευτέρα θα δούμε το τι μέλι γενέσθαι. Νεκρός έπεσε χτες βράδυ απο τα πηρά της αστυνομίας ο τρομοκράτης που επιχείρησε να σκοτώσει οσους περισσότερους μπορούσε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στραμβούργου.Πάει ,πάει και πίσω δε γυρνάει ο Τέρενς Κουίκ που να παρακολουθήσω το τι προηγήθηκε μεταξύ τους αλλά μιας και το Μακεδονικό ,μιας που δεν μπαίνουν στη βουλή στις επερχόμενες εκλογές ,σου λέει κάτσε να φύγω τώρα για να εχω ήσυχο το κεφάλι μου.αχαχαχαχαχαχαχα. Στους χτεσινούς αγώνες της UEFA δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί ,ενώ μεγάλος κερδισμένος της διοργάνωσης ηταν ο ΟΣΦΠ που προκρίθηκε με 3-1 απέναντι στη Μίλαν για τους 32 ,συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες ασχέτως αποτελέσματος.
Ελα ένας ,ένας να την κάνει ,έλα να βλέπουμε να παίρνουν ποδι οι ""προδότες"" ,στο καλό λοιπόν,στο καλό,περιμένουμε και τους υπόλοιπους να τους κουνήσουμε το μαντίλι.
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία οδο στην Καβάλα με θύματα μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί όταν το όχημα που επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.Δυστυχώς το δράμα αυτών των ανθρώπων δεν έχει τελειωμό ,ουτε μήνα δεν έχει που 11 άνθρωποι έχασαν με τον ίδιο μακάβριο τρόπο την ζωή τους.Εύχομαι να μη ξανασυμβεί σε άλλους.
Για πάνε λίγο και στον διαγωνισμό μας ,για να σας βλέπω να διεκδικήτε τα μεγάλα δώρα ,6 τυχεροί θα βγουν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την κλήρωση ,έλα να σας βλέπω να αφήνεται τα σχόλια σας κάτω απο κάθε ανάρτηση ""Το τραγουδι της ημέρας"" ,πάρτε μέρος κύριες μου ,πάρτε μέρος κύριοι μου ,οι 6 τυχεροί θα κερδίσουν τα εξής:
Οι τρις πρώτοι απο μια Γαλοπούλα ,απο ενα μπουκάλι κρασί και απο ενα κουτί γλυκά.
Οι άλλοι τρις θα παραλάβουν από 5 κιλά χοιρινό κρέας ,απο ενα μπουκάλι σαμπάνια και απο μια Βασιλόπιτα.
Ολαααααα αυτά τα δώρα μεγαλης αξίας είναι μια ευγενική προσφορά του υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Βόλβης κυρίου Ιωάννη Βαλερή με τον συνδιασμό ""Τα πάντα για την Βόλβη"".Σπουδαίο το κοινωνικό του έργο μιας και όσο μπορεί βοηθάει τον συνάνθρωπο του με μεγάλη ευγένεια απέναντι σε αυτόν που έχει ανάγκη.
Ο κύριος Ιωάννης Βαλερής δέχτηκε με χαρά να κανει την χορηγία του στην μουσική στήλη του volvinews και να χαρίσει χαμόγελα σε 6 φίλους της ομάδας μας.
Εσείς διεκδικήστε τα δώρα μας απλά αφήνοντας καθημερινά και το Σαββ/κο ,τα σχόλια σας κάτω απο κάθε ανάρτηση με το τραγουδι της ημέρας και καλη σας επιτυχία.
Μακάρι να ειχαμε πολλά δώρα και να πάρετε όλοι . Αυτά απο μένα κόσμε εύχομαι να απολαύσετε την Παρασκευή και το Σαββ/κο σας ,πολλές οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο μας και οχι μόνο αρκεί να έχετε καλή παρέα και να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.Μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα ,μέχρι τότε σας αφιερωνω με πολύ love την σημερινή μουσική μου επιλογή που ελπίζω να ευχαριστηθείτε.
Φιλιά στα μούτρα σας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΠΣΚ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top