ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Δεκεμβρίου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Αγαπητοί διαδυκτιακοί φίλοι ,όμορφε κόσμε ,γλυκό ,μουσικό παρεάκι καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας.
Είθε Η Γέννηση Του Χριστού μας να φέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί κυρίως υγεία και ευτυχία .


Οπώς είδαμε σε fotos ,videos κτλ Η Γέννηση Του Θεανθρώπου γιορτάστηκε με τις γνωστές ποτοκρεπάλες ,φαγοκρεπάλες ,γλέντια ,ξενύχτια κτλ.
Ολα είναι στο πρόγραμμα γιατί χρονιάρες μέρες είναι και επιβάλλεται.Ξεχάσατε όμως μερικοί την σπουδαιότητα Της Ημέρας Των Χριστουγέννων και δώσατε μεγαλύτερη σημασία στον ύπνο....
Θυμάμαι ο σαν παιδάκι που τα πραγματα ηταν τελείως διαφορετικά και που όλοι καρτερούσαν με μεγάλη ευλάβεια Την Γέννηση Του Χριστού .Εκείνη λοιπόν η εποχή έχει εξαλειφθεί και ευτυχώς υπάρχουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες που γεμίζουν τις εκκλησίες και ""μεταδίδουν''το χαρμόσυνο γεγονός Της Γέννησης.
Δυστυχώς άδειοι οι ιεροί ναοί γιατί βλέπουμε πως ο ύπνος έχει μεγαλύτερη σημασία.Μέγα λάθος και λυπάμαι γιαυτό που είδα οπου στους ναούς οι πιστοί ηταν ο παππούς και γιαγιά.
Εχουμε ξεχάσει Την ύπαρξη Του Θεού και πραγματικά είναι λυπηρό μιας και Ο Θεός μας ""δίνει""τα πάντα αλλά δεν Τον Τιμήσαμε όπως έπρεπε ....
Οταν όμως έρχεται κάποια δύσκολη στιγμή Τον επικαλούμαστε και Του ζητάμε και Εκείνος περιμένει την ανταπόδοση που όταν πρέπει δυστυχώς δεν υπάρχει.
Κρεπαλες ,ψώνια ,ποτά ,ξενύχτια ,χοροί και πανηγύρια είναι αυτό που νοιάζει περισσότερο και μη μου πείτε οτι δουλεύατε και είσασταν κουρασμένοι ....θα πω οτι είχατε ώρες για να ξεκουραστείτε ,δυο ημερες ολαααααα κλειστά οπότε δεν χωράει αυτή η δικαιολογία.
Δεν θα πω τίποτα άλλο ο καθένας επιλέγει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και εύχομαι να μην Ξεχνάει κανέναν ο Γεννηθέντες εν Φάτνη Θεάνθρωπος.
Αυτά απο μένα ήθελα πολύ να τα γράψω και τα έγραψα γιατί είναι η αλήθεια ειτε αρέσει ειτε οχι.Με γιορτινά διάθεση σας αφιερώνω το τραγούδι σήμερα με όλες τις γλυκές μου ευχές.
Να συγχαρώ και τους τυχερούς της μεγάλης μας κλήρωσης και ευελπιστούμε και σε αλλους διαγωνισμούς.
Για να δούμε ποιοι συνεχίζεται και στηρίζεται την προσπάθεια μας μένοντας εδώ κοντά μας ,καθημερινά;;;
Μαζί και αύριο πάλι Πρώτα Ο Γεννηθέντας Χριστός και μέχρι τότε.....Φιλιά στα μούτρα σας ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ?? ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ?

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top