ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

17 Ιανουαρίου 2019
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα απο την ''προδομένη" Ελλάδα ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες του κόσμου ,καλημέρα σε όλη την μουσική μας παρέα.

Αυτό ήταν ,6 ρεμάλια ,6 αισχροί προδότες συνέβαλαν με ψήφο εμπιστοσύνης και για την καρέκλα και πολλά άλλα πούλησαν και την Μακεδονία και τον Ελληνικό λαό.
Και όπως έγραψα χτες στον προσωπικό μου λογαριασμό στο fb ,οι σωστοί ,ντομπροι και δημοκρατικοί ηγέτες αφήνουν τον λαό να αποφασίσει και δεν κάνουν οτι γουστάρουν ....Ψήφο εμπιστοσύνης ζητησες απο ποιον ;;;;; απο τους συντρόφους σου ;;;;; έλεος ,γιατί δεν ζητάς δημοκρατικέ αριστορόβουλε ψήφο εμπιστοσύνης απο τον λαό;;; ίσως γιατί ξέρεις την απάντηση του κόσμου ,ίσως γιατί βλέπεις τις δημοσκοπήσεις που σε έχουν στο 13℅ και πολύ λέω ,ίσως γιατί θέλεις μέχρι τέλους να ακούγεται το όνομα σου ...και θα σου πω αυτό ,το όνομα σου θα γραφτεί στην ιστορία με τα πιο μαύρα γράμματα ,με μελάνι που δεν υπάρχει ,σαν ο μεγαλύτερος προδότης ,ψεύτης ,καθεστωτικός που πέρασε ποτέ απο την χώρα ,και εσύ οι σύντροφοι σου.
Δεν εχω να πω τίποτε άλλο ,περαστικά μας και καλή χρονιά....
Μαζί αύριο παλι Παρασκευή 18 του Γενάρη του Αγίου Αθανασίου ,και μη ξεχάσω να ευχηθώ και χρόνια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνία που γιορτάζουν σήμερα .
Να περνάτε όμορφα ,να Χαμογελάτε και να είστε έτοιμοι για αυτά που έρχονται.........Ξυπνάμε και δείχνουμε την αγάπη μας για την πατρίδα μας.
Φιλια στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top