Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 9/2/19
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Φεβρουαρίου 2019
(0 ψήφοι)

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Volvinews! Όλοι μαζί εδώ στο αγαπημένο μας παρεάκι και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να σας αφήσουμε χωρίς δωράκι για την ημέρα των ερωτευμένων! Από σήμερα λοιπόν, θα είναι κοντά μας και οι «ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ»! Κι αυτό βέβαια σημαίνει διαγωνισμός με σπέσιαλ τούρτα για τους ερωτευμένους της ομάδας μας κι όχι μόνοοο…!

Οι «Γευστικές Δημιουργίες της Βάγιας» εδρεύουν στον Εύοσμο Θεσ/νίκης , στην οδό Ανδρομάχης 25 και πρόκειται για μια επιχείρηση που αναλαμβάνει την διοργάνωση των πάρτι σας, αρραβώνων, γάμων, βαφτίσεων και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης κι επίσης διαθέτει μια τεράστια ποικιλία χειροποίητων και κατεψυγμένων ειδών ! Η ιδιαιτερότητα των «Γευστικών Δημιουργιών της Βάγιας» είναι πως όλα, μα όλα τα προϊόντα που διαθέτει παραδίδονται κατ’ οίκον ή στο χώρο της εκδήλωσής σας πάντα ολόφρεσκα και ζεστά! Γι αυτό και πολύς κόσμος αγαπά και ψάχνει τις «Γευστικές Δημιουργίες» και την ιδιοκτήτρια Βαϊα Παπαλά (6977 176936) ! Μην διστάσετε να παραγγείλετε κι αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε περισσότερα και να ενημερωθείτε στην σελίδα «Γευστικές Δημιουργίες της Βάγιας»

Διαγωνισμός λοιπόν από σήμερα Σάββατο 9/2 και μέχρι την Τετάρτη 13/2, με δώρο μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς για τους ερωτευμένους! Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/2 το πρωί και το απόγευμα ο τυχερός-ή θα παραλάβει το πεντανόστιμο κι ολόφρεκο δωράκι του! Για τις συμμετοχές σας θα πρέπει να κάνετε 2 απλά «βηματάκια» : LIKE και ΣΧΟΛΙΟ στο τραγούδι της ημέρας! Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Aααα και μην ξεχνάτε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακιάς σας περιμένει σήμερα στο χορό για την κοπή της βασιλόπιτας στην ταβέρνα -ψησταριά "Η ΣΚΑΛΑ" στην Μ. Βόλβη! Τα φιλιάααα μου σε όλους σας!

Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου