ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (31/12/19)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

31 Δεκεμβρίου 2019
(2 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και καλημέρα σας. Τελευταία μέρα του 2019 από αύριο μια νέα χρονιά ξεκινάει με όνειρα και ελπίδες  για όλους μας. Εύχομαι το 2020 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα έτη (τα τελευταία τουλάχιστον) , εύχομαι υγεία σε όλους, χαρά και περισσότερο χαμόγελο γιατί το έχουμε ανάγκη.

Συνήθως τέτοια μέρα όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας , βλέπουμε πίσω μας, ανατρέχουμε στο παρελθόν, αναλογιζόμαστε τα καλά και τα κακά που μας συνέβησαν, τους ανθρώπους που ήρθαν στην ζωή μας αυτή τη χρονιά, αναπόφευκτα τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μας με τον ένα η με τον άλλο τρόπο. Δεν θα γράψω "ξεχάστε τα άσχημα" γιατί δεν μπορεί να γίνει απλά θα γράψω" μάθετε από αυτά" γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι το "Δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" .

Ωραίες ήταν οι γιορτές ξεκουραστήκατε κάποιοι  , εμείς εδώ στο volvinews χαλαρώσαμε λίγο τους ρυθμούς μας, Άλλωστε κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτές οι γιορτές έχουν άρωμα οικογένειας, σπιτική ατμόσφαιρα, χριστουγεννιάτικο δέντρο, γλυκά, κρασάκι , λίγα λαμπάκια και καλή παρέα. Τελικά δεν χρειάζονται πολλά για να περάσει κανείς καλά τις χριστουγεννιάτικες μέρες.

Δεν θα σας κουράσω περισσότερο . κρατήστε  μόνο στην καρδιά σας τη διάθεση για ζωή, την ελπίδα και τα όνειρα σας. Ίσως ο νέος χρόνος σας φέρει μερικά από αυτά αν όχι όλα. Ένα αύριο χωρίς μιζέρια, χωρίς μαυρίλα. Η τράπουλα άρχισε να ξαναμοιράζετε και τα φύλλα ξαναπέφτουν στο τραπέζι. Καλή νέα χρονιά σε όλους μας.

""...Φτιάχνουν απόψε με κουρέλια και σανίδια έναν συνοικισμό αυτόνομο
Αυτοί που ψάχνουν για διαμάντια στα σκουπίδια και στον υπόνομο
Κι εσυ που ψάχνεις το κουκί και το ρεβίθι στο τέλμα αυτό που βυθιζόμαστε

Φτιάξε μαζί τους το δικό σου παραμύθι γιατί χανόμαστε............... !!!!!!!!!!!!!!!!!  ""

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top