Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 08/02/20
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Φεβρουαρίου 2020
(1 Ψήφος)
Μωρά μου καλησπέρααα, σας σκεφτόμουν όοοληηη  μέρααα...Είναι κανείς εδώωω, για να σας δω!!!
Καλησπέρα λοιπόν φίλοι μου αγαπημένοι και με το σημερινό απογευματινό τραγουδάκι μας, που σήμερα θα μας ερμηνεύσει η υπέροχη Κέλλυ Κελεκίδου!
Η Κέλλυ (Κυριακή) Κελεκίδου γεννήθηκε στις 9 Απριλίου1979 κι έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς. Είναι η γνήσια πόντια  Θεσσαλονικιά, αυθόρμητη και εξωστρεφής όσο δεν πάει άλλο και αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει όσα της αξίζουν. Μετά το Λύκειο έκανε σπουδές Στελέχους Επιχειρήσεων και Νοσηλευτικής και η ζωή την οδήγησε στο τραγούδι, αφού παράλληλα έκανε ορθοφωνία για τέσσερα χρόνια στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και για ένα χρόνο μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής.
 
Τραγουδούσε στις πίστες της συμπρωτεύουσας και το 2005 είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα και εμφανίζεται στο "Γκάζι" μαζί με το Χρήστο Δάντη και το Νίκο Κουρκούλη. Παράλληλα, κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με το περιβόητο πια «Γλύκα Γλύκα» το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία κι ακούστηκε παντού καθώς και την μπαλάντα «Μα το Θεό» που έγινε τεράστια επιτυχία! Το φθινόπωρο του 2006 ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της στο «Φως» με τον Νίκο Κουρκούλη και κυριολεκτικά δεν άφησε τίποτα όρθιο! Κάθε βράδυ η Κέλλυ ξεσήκωνε τον κόσμο με το κέφι και το μπρίο της! Τότε γίνεται και το ντουέτο με τον Νίκο, το: ένε τόσα για μας" και κάτι καινούριο ξεκινάει...! Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Συγκεντρώσου», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ξεχώρισαν τα τραγούδια «Συγκεντρώσου» και «Μες στην τρέλα μου».
 
Το καλοκαίρι του 2007 η Κέλλυ Κελεκίδου «μετακομίζει» νότια και ξεκινά τις ζωντανές της εμφανίσεις στο "Romeo" μαζί με το Διονύση Μακρή και τον Κώστα Μαρτάκη. Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί το cd single «Σε θέλω με τρέλα» το οποίο σκίζει στα ραδιόφωνα και γίνεται μέσα σε λίγες μέρες χρυσό!
Από τον Μάρτιο του 2008 έως και τον Απρίλιο εμφανίσθηκε στην «Άνοδο Πειραιώς» μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και γέμισαν τις νύχτες με επιτυχίες και πολύ θετική ενέργεια. Παράλληλα με την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου δίσκου «Μακριά σου δεν υπάρχω» μέσα απ’ το οποίο ξεχωρίσαμε την εκρηκτική μπαλάντα «Τι κουράγιο να χω» αλλά και το τσιφτετέλι «Και λοιπόν» που της έγραψε ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο «ORAMA» μαζί με τον Νίκο. Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε απ την HEAVEN το νέο της τραγούδι «Καλώς ήρθες» σε μουσική και στίχους επίσης του Νίκου Κουρκούλη.
 
Τον Σεπτέμβριο του 2010 η Κέλλυ επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή με Live εμφανίσεις στο "TEATRO" της Αθήνας με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Κώστα Καραφώτη, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος «Άγγελοι στην κόλαση» απ’ την Heaven Music. Μια πρώτη γεύση της καινούργιας της δισκογραφικής δουλειάς πήραμε με το τραγούδι-προπομπό «Τελευταία φορά», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη. Μια δυναμική μπαλάντα που αγαπήθηκε από την πρώτη ακρόαση και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή ραδιοφωνικά τραγούδια της εποχής! Το τραγούδι-ντουέτο με το Νίκο Κουρκούλη «Δε συγκρίνεσαι» είναι από τα τραγούδια που συγκινούν ιδιαίτερα, ενώ έκπληξη αποτελεί η νέα εκτέλεση του πασίγνωστου τραγουδιού «Αν κάνω άτακτη ζωή». Ανάμεσα στα τραγούδια του album συναντάμε το ήδη αγαπητό «Καλημέρα αγάπη» που υπογράφει επίσης ο Νίκος Κουρκούλης. Οι εμφανίσεις στο "TEATRO" ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο του 2011 ενώ λίγες ημέρες αργότερα η Κέλλυ μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Κάναδά για μια σειρά συναυλιών στους ομογενείς, οι οποίες στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία.
18 Νοεμβρίου γίνεται η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing with the stars 3, όπου συμμετείχε κι η Κέλλυ. Στο 9ο live αποχωρεί απο το show και 3 μήνες μετά ακολουθεί το γνωστό κι αγαπημένο σε όλους μας  τραγούδι "Χωρίς δεκάρα" που διασκευάζει η Κέλλυ, με αφορμή την κρίση που επικρατεί.
 
Από το 2009 μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κουρκούλη. Στις 13 Αυγούστου2009, έφερε στον κόσμο το γιο τους, Ραφαήλ και στις 15 Νοεμβρίου2014 γεννήθηκε η κόρη τους, Ελπινίκη. Από τα μέσα του 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν οικογενειακώς στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.
 
 
Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου